iheard

2012-08-30
15:56:00

SOCKERSJUK
Hemma efter skolan... Helt död. Ska byta ut hela garderobens sommarkläder mot höstkläderna så nu åker alla sommarklänningarna ner för några månader iaf. 3e dagen utan något socker. Håller på att avlida! puss



2012-08-29
23:03:00

DREAM CASE
Hittade just det här fodralet till iPhone från min kära Anders Lee. Ibland ångrar jag grymt att jag inte har en (varför tillverkas inte några coola skal till samsung?). Men som sagt snyggaste skalet ever! Buy it!

2012-08-29
23:00:28

KÖRKORT?
Måste säga det! Jag älskar mitt plugg! Så sjukt kul! Har så sjukt inspirerande klasskamrater som redan är jätte insatta i den här branschen så sitter halva lektionerna och gapar och förundras av dom. Älskar människor som är duktiga på det dom gör. Så galet kul att lyssna på dom och jag har turen att känna massa sådana!
Trodde verkligen inte det men har bestämt mig för att fortsätta den här kursen i två år nu.Så får resa vid sidan om och Oslo och Stockholm får bli till sommaren. Gissa vem som höll på att köra in i en bil idag förresten? Jo jag. Gissa vem som höll på att köra in i en bil igår? Jo min kära klasskamrat Elin. Blondes have more fun. Ögonfransarna blev fixade idag med hos min kära Diana. She's the best!



2012-08-29
22:49:00

SKOLVÄSKA
Nu är jag super pepp för hösten och för mina kommande månader i skolbänken! Min vision är mig sittandes vid en data och knappra med en loka, stora designglasögen, ralph lauren skjorta och en vas med vita blommor i. Min andra vision kanske är lite med höstigare... Jag med en stor filt runt mig, regnet piskar utanför, jag sitter där med näsan i böckerna och myser ner mig i en stor skinnfåtölj med en kopp varm choklad.... Mmmm.
Blev som vanligt lite "måste-starta-nytt" sugen och stack ner och handlade en ny skolväska som är helt super stor (även om det inte alls syns på bilderna) man ska tydligen kunna använda den som matkasse med, rätt lyxigt med en matkasse i skinn kan jag tycka men nice, blev även lite nya mappar, pärmar och matlådor.











2012-08-28
15:38:33

LA BUTTY
Tänkte innan skriva att vad tråkig och seriös min blogg blivit men under mitt samtal med Filip kollade jag min mejl och hittade det här!!!! Hahahah. Jag dör!!! Kolla trosorna till höger! Vem sjutton drar på sig dom? Och vem sjutton tycker att det är sexigt??? Haha. Ska tilläggas att detta var min absoluta favorit affär i Aussie! My gosh!!


2012-08-28
15:26:24

ZZZSCHOOL
Woho! Andra dagen avklarad! Kunde inte sova en blund i natt. Så har legat vaken och hackat tänder och lipat för att jag varit så arg för att jag inte kunnat sova. Mycket trevliga dag. Fick reda på vilka som varit ute och "partajjat" i helgen och vad folk hade för morgonrutiner. Sjukt kul fakta att nästan alla killar är gifta i min klass och resterande sambo, samt har vi 5 mammor. Vi har för övrigt ett inlärningsprogramm som heter PingPong. Jag tänker hela tiden på pingpong show så fort ordet kommer upp.
 

2012-08-27
21:35:56

BACK IN SCHOOL
Idag började jag skolan. Super kul! Massa nya sköna människor. Tror verkligen detta kan bli jätte kul. Massa intro idag och imorrn börjar vi med Projektstyrning. Mega kul. Ska även ha en lådbilstävling. Haha. Mycket intressant. Dagen har sedan spenderats med shopping med Fia och sedan köpt busskort och cyklat en runda med Lejla. Nu blir det dusch, spinning och fixa tills imorrn.
BYXA / HALSDUK / ARMBAND - GINA TRICOT

2012-08-27
21:31:00

INBAKAT
Måste slänga upp en frisyr jag gjorde på Fanny häromdagen. En inbakad fläta nedifrån upp. Rätt kul faktiskt.

2012-08-27
21:30:04

MAT MYS
Middag hos mamma i söndags med storebror, stora syster, mormor, moster och massa barn. Super mysigt när alla är med. Låter väl super hemskt att säga, men så mycket vi umgåtts de här veckorna är tack vare morfar. Hann tyvärr bara vara hemma och käka innan jag var tvungen att åka till jobbet. Sista helgen för det här året trodde jag men blir visst hela nästa med. Fick även med min super foto sugne systerson på bild

2012-08-26
12:48:34

MORGON TOPP!
Min obligatoriska morgon outfit. Är fortfarande helt kär i alla mina pyjamaser från PeterAlexander. Zzzzz you just slept with Peter.

2012-08-26
12:47:18

VP MILEN
VP milen i fredags! Alla super söta ungar var super laddade! Bästa super snygga Hugo kom sjua!! Woho! Jesper var enkel att holla koll på, påminde mig om "ohh sweet chicken lollipop cocounuthead" som dom indiska kvinnorna alltid skrek efter alla rakade på stranden. Haha. Pär var också här och sprang från Växjö. Super mysig kväll!

2012-08-24
00:37:00

LIVET FRÅN DEN LJUSA SIDAN
Åååh jag känner mig så glad. Ikväll har det äntligen börjat bli bättre igen. Har just tagit ett beslut för hösten som jag både känner mig nöjd med och som känns bra i magen. Denna veckan har varit jätte tung. Att morfar gick bort har varit jätte jobbigt. All ork bara försvann har inte orkat prata eller umgås med någon knappt. Bara mamma och pappa. Ikväll fick jag dock en sån livskick glädje tillbaka igen. Kollade på "P.S I love you"  förutom att man blir sjukt deprimerad för att man inte har hittat den där underbara killen än (får väl åka till Irland jag med) så blev jag så sjukt glad. Kanske små började redan igår när jag satt och bölade till "the best wedding proposal ever" på datan eller när jag kolla på en interjuv med Schulman innan idag. Men huvudsaken är den att jag känner mig pepp och sugen på livet igen.
Nu har jag bestämt mig för att testa utbildningen jag kommit in på en vecka, trivs jag så fortsätter jag och gör jag det inte så slutar jag, jag tänker inte göra det svårare än så. Jag tänker åka till Italien antingen blir det en helg eller en månad. Och jag tänker må fantastiskt bra och verkligen uppskatta mina fantastiska vänner.
Pratade med min helt fantastiska Lejla innan. Den qvinnan gör mig alltid så fantastiskt inspirerad och glad. Som Lejla sa "ingen mår bra av att må dåligt" haha. Helt rätt min visa guru!
Så dags för att få smak av livet igen. Dags att boka biljetter till Michael i Sthlm, Filip och Anders i Oslo, till syrran i Malmö och en visit i stugan på Öland.
Jag har nog inte sagt det innan men tack för att ni följer min blogg alla ni som orkar lyssna på mitt babbel o jag hoppas ni gör det ni vill i era liv! <3

2012-08-24
00:21:00

SHOPPING PÅ A6
Haft en helt underbar dag med mamma på A6. Var först nere på lite studievägledning idag på Komvux, tror dock varken jag eller Linda blev något klokare. Tittade in en sväng hos Camilla med som nu blivit biträdande rektor. Super kul att alla känner en så bra där nere.
Gjorde sedan ett spontan åk till Jönköping. Blev en super mysig dag på Espresso House, a6, IKEA och självklart som de äkta smålänningar vi är så blev det fika på super de luxe IKEA cafét. Japp nu låter jag som en snål bondmora men är helt ärlig när jag säger att IKEAcafét är underskattat, man får kaffe gratis och de har super goda bullar och smoothie. Amen!
Förresten helt övernöjd med mina inköp. Valde att köpa ett par nya löparskor igen eftersom jag får så sjukt ont i fötterna av mina Barefoot. Även helt överlycklig över mina nya sandaler. ååååh helt underbara! Perfekta till en mini semester eller nästa sommar ;)
 TRÄNINGSJACKA ADIDAS / LÖPARSKOR NIKE / INTERSPORT
STICKAD TRÖJA/TROSOR LINDEX / PANNBAND ÅHLENS / BOK AKADEMIBOKHANDELN
SANDALETTER NILSONS SHOES

2012-08-24
00:17:40

UNDERBARA MANDA
Hade en super mysig dag med fantastiska Manda. Blir så glad och lycklig av denna underbara människa! Kan knappt förstå att du är två år äldre än mig. Haha. Blev en super lång fika på cecil, lite små onödiga inköp och glass på min altan.
 

2012-08-22
00:42:00

MORFAR
Det finns inga ord. Jag saknar dig. Jag saknar att inte se dig igen, att se dig ligga i badenbaden på Öland och sova, att springa fram och killa dig med grässtrån, att inte höra dig säga "kom och sätt dig och sjung en visa", att du tar en extra sockerbit i kaffet, dig och mormor dricka kaffe och fika innan åtta på morgonen, att du brer smör på bullarna när du tror att mormor inte ser, att komma hem från skolan och du står på taket, alla dina staterna historier, alla historier du hittar på överhuvudtaget, när jag skulle åka till Australien och du sa att i Oceanien hade du varit massa gånger i en flygmakapär du byggt, när jag kom tillbaka till Sverige och berättade och du sa som vanligt "det var ju duktigt", att kasta kottar framför gräsklipparen när du klippte gräset på Öland så det small, när du alltid sa "säg inget till mor" och blinkade, när du tyckte jag var fin när jag dragit på mig Lottas högklackade, alla bus du lät Anton och mig göra, när du var barnvakt och vi lagade våfflor och körde fia med knuff, alla dina "extranamn", ditt alltid solbrända ansikte, alla dina bus och historier, ditt leende. Jag saknar dig bästa och finaste morfar.

2012-08-20
19:08:53

BULL BAKS MYS
Bästa Majsingen kom över och bakade mega bullar med mig innan. Helt mastrodont stora blev dom och super goda! Så degen som skulle räcka till 30 räckte till 10. Klippte två och för att inte spy av sockersjuka så tog jag med Danne en runda på hälsans stig. <3
 
 

2012-08-20
18:48:25

ÖSTANÅ
Jag och Ullis insåg att vi inte umgåtts på hela sommaren trots att vi nästan bror grannar och båda varit i Vetlanda. Tog därför cyklarna ner en sväng till Östanå och trott eller ej nuddisten var där nere idag igen! Kanske borde promota honom som turistattraktion? Dock var det inget attraktivt vi fick se när vi råkade få en närbild av behaget...
 
 

2012-08-20
18:27:01

VÄRLDENS BÄSTA DAG

2012-08-20
18:22:43

BOKMALARDAGAR
Frågade pappa om han hade någon bra bok jag kunde låna, slutade som vanligt med att jag fick hela biblioteket :)

2012-08-20
18:21:28

PICKNICK LUNCH
Världens bästa och smidigaste ta med picknick till stranden måste vara wraps med någon fyllning och sen inlindade i folie. Idag hade vi med wraps med kyckling, potatissallad och grönsaker. Mumma!
 

2012-08-19
23:43:00

EN DAG VID KALSJÖN

2012-08-19
01:08:00

POOLMYS I HOMETUBEN
Sista jobbdagen för sommaren är nu gjord, nu är det bara några få kvar men de tänker jag inte räkna. Och jag måste säga guuh va skönt! Är helt och hållet slutkörd. Tror aldrig jag varit så trött som efter den här sommaren. Tacka vet jag att man har fantastisk familj. Syrran bjöd upp till poolmys när jag slutade jobbet och säger bara tack för en super bra natt avslutning och för en av världens godaste efterrätt!
 
Avslutar det hela med en konversation jag och Micke hade innan när jag försöker övertyga honom i att dra utomlands och skita i att jobba i höst...
-"Kom igen Micke, skit i pengarna, vi drar och jobbar samtidigt. Ha bara till biljetten så löser det sig".... får direkt ett svar inom några sekunder.
-"Jag säljer dig! :D ". Tack kära Michael.

2012-08-18
14:56:00

FOTBOLL
Idag har jag och syrrorna varit och kollat på super duktiga Maja som spelade fotboll. 2-0 mot Eksjö! Woho!
Sedan blev det stros på stan med gänget, mötte sedan upp lejla för en fika på Cecil, mötte sen Soffan, Rosellsgäng, Kajsa och Johanna, Emil + familj och sedan Lejla igen. Ursäkta! Men i vilken storstad skulle detta hända??? Ibland bara älskar jag min fina lilla stad. Nu blir det jobb till tio och sen poolbad hos syrran med tjejerna <3.

2012-08-18
14:48:54

VETLANDA POSTEN
Japp självklart kom vi med, och självklart har Vetlanda posten inget mer intressant att skriva om så vi hamnade på första sidan. Hurra! Sååå glad. Och jag som hoppades på att ingen skulle se det. Istället har alla sätt det. Så japp bjuder väl på en lokal kändis bild här med.

2012-08-17
00:17:51

THATS NOT MY NAME
Idioter finns till allt. 
 

2012-08-16
23:21:00

LETS GO NAKED!
Himmel och pannkaka. Denna dag har varit ytterst speciell... Väcktes av mamma imorse och eftersom solen sken så beslutade jag och Ida att spendera vår dag i Östanå. Sagt och gjort, bikini på, brillor, Idas bullar. Lägger oss nere i Östanå, plötsligt säger Ida.
-"Är det där en tjej eller kille?" kollar upp mot kiosken vid grillplatserna.
-"jade, långt hår har han iaf, men jag ser inte på långt håll"... några sekunders tystnad.. Ida skriker till.
-" HAN ÄR JU NAKEN!!!!!! PERVO!!".
Japp "killen"/gubben var helt naken och resten av dagen har vi spejjat när han smörjt in benen, blängt argt genom våra brillor så fort han vänt sig mot oss och noga följt varje gång han rest sig...
Vad som hände ytterligare i Östanå lär ni se imorrn.....
 
 

2012-08-14
23:00:53

HEMMAFRU HOMECOMING
Har kört en sån där riktig hemma fru dag idag. Började jobba vid fyra så hela förmiddagen har jag spenderat med att sola, baka bröd och städa. Eller rättare sagt så fort det blivit moln så har jag slängt min wellness och hälsotidningar och kutat in och fortsatt med brödbakningen eller kutat upp och fortsatt dammsuga. I samma fart har jag ilat ner igen och slängt mig i solstolen så fort strålarna visat sig. Rätt effektiv.
Min största fråga idag dock är varför det enda jag blir sugen på när jag läser hälsotidningar är choklad, feta saker och snabbmat? Och alla lust jag hade att träna när jag köpte tidningen är helt över när jag läst ut den. För då känns det som att jag kört ett maratonlopp och bantat i en månad. Tacka vet jag nattamat efter jobbet.
 

2012-08-14
00:39:23

MY NEW LOVER
Åååh måste visa dett underbara älsklings halsband jag köpte på Gina här om dagen. Helt kär!

2012-08-14
00:34:12

REST IN PEACE AUGUST
För övrigt var ju Jenny hemma för några dagar sedan. Blev en härlig donken glass orgie med Lejla och självklart så fort vi ätit upp glassen (kan tillägga att klockan då är 23.30) säger Lejla...
"-Men jag hade ju tänkt göra aprikospaj".
Så qvinnan ställer sig och gör en paj med vaniljsås som vi avnjöt framåt småtimmarna.
Hände för övrigt en helt hysteriskt rolig grej!!!
Plötsligt när vi sitter och bäst äter våran glass så börjar Lejla panik avgrundsvrål jag ska dö skrika! Vi fattar ingenting och kvinnan bara fortsätter i panik och pekar underbordet. Av någon underlig anledning får vi för oss att någon ligger död under bordet och skriker lika mycket vi med. Tills Lejla klämmer ur sig. "-e e e en spindel!!!"
Vi brister ut i gapskratt och hoppas kaxigt ner från stolarna som vi nu står på. DÅ gör jag misstaget och tittar under bordet. Och denna livsfarliga enorma katastrofala spindel vässar huggtänderna och springer mot mig. Jag reagerar som alla super coola hjältar. Panik skriker och flyr in i vardagsrummet upp i soffan.
Cool Jenny suckar åt både mig och Lejla går fram tar upp spindeln och klämmer ihjäl den, efter lite extra påtryckningar av Lejla får hon klämma ihjäl den igen. Sådär. Rest in Peace August!

2012-08-14
00:24:32

GRANNEN EINAR
Blev OS hos Kajja igår, även om jag var ruggigt piss sur igår efter handbollen måste jag ändå säga idag. Galet vad grymma Sverige är! SILVER!!! Come on! För att inte tala om OS avslutning sen! Spice Girls!!! Come on! Haha så sjukt bra! Stack över till Emil och snacka om att sitta som klistrade. Galet vad bra! Oasis, Jessie J, Queens m.m. Helt sjukt. Dock var jag helt livrädd när jag drog hem sen. Vi har nämligen fått en ny granne i våra kvater....
Grävlingen Einar (tyckte det namnet passade perfekt!). Sofia och jag hälsade på honom redan i lördags natt och nu kan jag säga att jag inte är lite lagom rädd för att hälsa på han igen. SÅ tills Einar är infångad och påväg till bättre riken så tänker jag inte gå ut på kvällarna. Så många fler hemma kvällar är att räkna med. Blev för övrigt "Friends with kids" ikväll, helt okej film. Lite segt bara att dom målar upp att alla förhållande dör när man får barn, känns ju inte så lovande för framtiden.
Har för övrigt spenderat min dag hos min inte längre så handikappade vän Lejla. Som idag fick äran att återigen laga mat till mig :D And I always gonna love u <3
För övrigt ingen OS utan pizza, fjärde gången på en vecka ;)
 

2012-08-12
18:29:46

KÖRSLAG OCH FOTBOLL
Efter att sovit alldeles för få timmar drog jag och Emmy ner till Vetlanda centrum och gjorde som alla andra övriga i Vetlanda som inte söker till körslaget. Nämligen stirrar på dom som söker. Haha. Sjukt kul. Var helt galen lång kö och inte lite känningar! Och jag hoppas verkligen alla i Vetlanda sen röster som tokiga när dom börjar tävla. Wiiieee!
Drog sedan på fotboll och tittade på Filip! Världens bästa! Hela familjen stod samlad och skrek! Även om Hugo självklart hejjade på fel lag ;)
 
 

2012-08-12
13:38:32

NATTMAT OCH FYLLEKÄK
Hurra! Idag mår man som man förtjänar. Fyy, har total vattenbrist och halv huvudvärk dunkar i bakhuvudet. Såå nu säger jag med risk att bryta detta ytterst snart. Nu blir det alko paus ett tag. Hade dock ytterst trevligt igår efter att jag fick kuta till Emmy och Macke. Sjukt mycket folk och sjukt hög musik. Fick besök av rosita som visade oss hajen filmerna med. Blev en sväng till stadt. Bläää vad segt. Sedan fick jag med en riktig sexbomb hem ;)
Så istället för bakfyllemat på kebabvagnen blev det pasta carbonara à la soffan i mitt kök klockan halv fyra.
Körde den klassiska:
"-Soffan ska vi slänga ihop en pasta carbonara?"
"-Visst, vet du hur man gör då?"
"-öhh, nej. Kan du laga den?"
Love u! <3

2012-08-11
18:58:00

SLEAPING BEAUTY
Faaan!!!! PANIK!!! Kom hem från jobbet vid tre och total däckar. Vaknar till och tänker va klockan kan ju inte vara två det stämmer inte. Somnar om. Vaknar igen. Tänker att jag kanske kollade på fel visare... kollar upp... KVART I SJU!!!! Skulle varit hos Emmy klockan sex och har inte ens hunnit duscha eller käka än. NU in i duschen, sen mat sen springa. EMMY FÖRLÅT!!!!
Slänger upp ännu en av mina natthumors så länge. puss!

2012-08-11
00:14:47

NATTHUMOR
Japp jag har nog världens sämsta humor, men dör varje gång jag läser det här. Så sjukt klockren "om facebook funnits idag". Hahaha. Låg på Lejlas golv och dog när jag hittade det här i VR!

2012-08-11
00:06:20

NIGHT WITH STARS
Har haft en helt fantastisk myskväll med mamma och pappa. Lagade kött med kanatrellsås och sedan årets sista jordgubbar. Vi har blivit helt OS tokiga här hemma och första gången någonsin måste jag säga, fy vad kul det är med sport! Sverige i handbollen idag! Helt otroligt! Och USA:s världsrekord i damernas stafett. Åhh såå sjukt gött!!! (USA har för övrigt helt galet snygga tävlingskläder, bara det är ju en anledning att titta) ;)
Blev sedan Remember me, som jag fick för mig hade enkel engelska och därför skulle gå kanon utan text. Njaa inte ens min engelska fixade den men sjukt bra film. Drog sedan ut min mor för att kolla på stjärnhimlen. Gick först ut i strumpor och känner att jag kliver på något stort, blött, mjukt. Börjar gallskrika när jag inser att det är en fet snigel jag mosat så springer runt en stund och skriker.
Men vilken stjärnhimel sen!!! Åååh vad jag saknar alla nätter jag och Samuel låg och glodde på stjärnor i ösregnet. Vet verkligen inte hur många kväller/nätter jag spenderat med att lägga mig på garageuppfarten och kollat på stjärnorna innan jag gått in och lagt mig. Jag vet inget bättre i världen. Finns inte något som jag har så stor respekt för. Då känner jag verkligen att vi är så små att allt kvittar. Gillar du någon - säg det. Vill du göra ngt - gör det!
Livet är så kort och man vet inte vad som händer, så varför slösa tid.?
Jag vill iaf ligga och kolla på stjärnorna, äta massa god mat, slösa massa kärlek på mina vänner, beundra min familj och bara vara allmänt känslo virrig och galet lycklig <3
(p.s. super stor puss & kram till mina fina syskon som firar kräftskiva idag, sug en rumpa åt mig med ;) )
 
 

2012-08-10
20:57:22

BADRUMS BREAKDOWN
Idag är det en sån där skön soft dag, lite sol, lite regn och absolut inget vettigt blir gjort! Städade och dammsög på toan o resten av övervåningen. men aj aj. Stackars Manda ringer på tokdåligt humör om att hennes hår ser ut som skit, så får över en översplittrad Manda med utväxt ner till knäna. Blir en snabbfärgning och eftersom vi ändå har några färger extra slänger vi i i mitt med. SNÄLLA påminn mej nästa gång!!! Mörkt hår är inget för mig vad jag än säger, vad jag än mutar med! Ser ut som en ryska med franska drag, plus att all färg av solbränna bara dör bort! Huuja! Till saken igen. Efter Manda lämnat mig för att dra på festival i Sävsjö kollar jag åter igen badrummet. Hurra! Blöta handdukar, massa färgsaker, färgade penslar, missfärgad handduk, snus och massa hår! Ähh nu tar jag helg, städa gör jag på måndag!

2012-08-09
12:47:00

OFF TO WORK
 
 
 

2012-08-09
12:43:19

MOORNING SUNSHINE
 
Väcktes imorse av den här snyggingen av att hon spelade zorbas på högsta volym! HURRA!!! Det värsta som finns med att vara "barnvakt" är de schysta väckningarna, som hundra kuddar i ansiktet, när två överenergiska ungar skriker "vi kittlar henne tills hon dör", eller när man kl.05.30 väcks av Hugo som står i köket och ska vispa grädde. Hurra!
 

2012-08-09
12:37:05

FRANSARNA FIXADE
 
Älskar känslan med nya fransar när Diana sitter och pillar och man halvslumrar på sängen. För er som undrat, det gör inget ont, går att sova med det utan problem och jag använder ingen mascara längre. Perfekt!
 
 

2012-08-08
21:30:56

THE DINNER IS READY
OS på, maten lagad, min klassiska sweet chili gryta och Fannys dessert deluxe! Gjorde för övrigt ett val under handbollen, om jag hoppade jämfota de sista tio minuterna skulle Fanny köpa en deo till mig. Haha. Tro mig valet kändes kul de första 30sekunderna men fy farao!!! Kan inte gå nu och kan säga att deon var välbehövlig. Vet dock inte om jag ska tolka det som att jag luktar illa? hmmm ;) tack ändå sweety! <<3

2012-08-08
21:25:17

PHOTO MANIAC
Modell: Söta syster dotter Fanny Starck

2012-08-08
21:16:33

HAPPY DAY
Regnet öser ner, ute är det stora moln, men vad gör det när man har världens snyggaste systerdotter över för sova över mys?! Idag har det blivit en tripp till Eksjö för att fixa fransarna, sedan lunch på lilla cafét med mamma i gamla stan och fotoshot med Fanny. Ikväll laddar vi med mat, jordgubbar, godis och step up filmerna :D

2012-08-06
15:21:24

KLÄDSIM
Fick besök från mina favoriter. Michael och Tuhin kom spontant över för en roadtrip. Visade självklart det bästa från Vetlanda.. pizza, östanå, Lejla och övergivna hus. Natten spenderades med massa mys, fika, bullar, cheddarchips (som smakar skit) och sedan ett spontant dopp i östanå kl.04.00 för att sedan berätta spökhistorier och åka ut på småvägar i skogen och skrämma ihjäl varann. Där vi gång på gång fick lova Lejla att inte lämna henne :)
Denna bild får avsluta en helt underbar kväll och natt med Lejla, Tuhin och Michael. <3

2012-08-04
17:54:51

FRÖKEN EFFEKTIV
Hemma på rasten efter morgonen på jobbet. Passade på att sno pappas arbeta och måla lite. Så sjukt kul det är att måla! Skulle jag välja jobb för resten av livet så skulle det lät bli pysslare! Springa runt och fixa småsaker, designa kläder, måla tavlor m.m. Nu tillbaka till jobbet för ännu en lång kväll.

2012-08-04
17:50:52

3 GENERATIONER EDVARDSSONS
Super fina mormor kom över för att fira Maja. Jag hade total däckat i solen men hann knäppa en bild innan jag stack iväg till jobbet. <3
 
 
 

2012-08-04
08:00:54

TURK PÅ TÅG
Glömde förresten berätta om min tågresa till Sthlm. Haha. Hamnade jämte ngn turk typ 35-40års åldern och mittemot oss sitter två typiska kaffetanter, som hela tiden småpratar med oss och dricker kaffe ur medhavd termos. Som sagt inser att tågresan ska bli lång så sätter på "breaking dawn (twilight)". 
Snart börjar sexscenerna och då inser jag att min kära alban (ja jag vet inte vilket land han var ifrån såcahnsar lite) också intresserat följer min film. Att se sexscener i filmer är inget jag ens klarar av med mina föräldrar så pausar filmen lite diskret och börjar pilla med mobilen. Trycker sedan på den igen för att liksom markera att han kanske borde ägna sig åt ngt annat men han fortsätter halvhänga över mitt säte och titta. Whatever tänker jag och fortsätter titta. Efter några timmar in i filmen knackar han plötsligt till mig
"-varför hon dricka blod?", jag tittar upp helt förvånat.
"-Hon har en vampyr bebis i magen", han ser förvånad ut, sen överlycklig.
"-Aaaaah, jag inte fatta, visste han var vampyr men inte bebis", då kollar plötsligt tanterna upp från fikat.
"-Åååh tittar ni på vampyrer, fy vad otäckt"
"-Jah det skulle jag aldrig våga titta på".
Hahah. Super kul. Kollade sen färdigt på filmen och när vi var framme tackade han oss alla för en trevlig resa. 
 

2012-08-04
07:47:18

BULLMAMMA LEJLA
Fick ett mess av Lejla när jag slutade jobbet. "nygräddade kanelbullar om du vill komma över". Vem sjutton säger nej till det? Sen får man väl skylla sig själv idag när man är halvdöd på jobbet för att man råkade stanna kvar och se en film också men mums!

2012-08-04
07:43:51

SUPRISE
Kom hem från jobbet igår och gissa vad som står innanför dörren?!?! Farmors fiol och dragspel!!!! Aaaaahh så sjukt glad. Så nya målet blir nu att lära sig dragspel. Någon som kan? Har i och för sig inte lärt mig att spela på nyckelharpan jag fick för 15 år sedan men dragspel borde väl vara lättare?? eller....? Iaf, super tack farmor! <3
 

2012-08-03
14:00:00

GUL, LILLA, BLÅ... GUD TKR OM OSS ÄNDÅ
Eftersom kvällens outfits redan var sumpade så körde vi vidare på massa "I have never" och alkohol. Gitarrsolon så grannarna väcktes i morgontimman och avslutade det hela med nattdopp. Allt flöt bra på förutom själva nattdoppet. Påväg ner till sjön när jag sitter på styret och Hanna cyklar så inser vi (johanna) att cykeln saknar broms, HURRA!!!! och framför oss ser vi en brygga som närmar sig i skrämmande fart. Gör en katastrofal kraschlandning och jag kan säga att idag är min rumpa inte lite lätt solbrun längde utan lila och gul. 
Självklart var det super kul då, så kul att vi glömmer att den saknar broms igen, tar ett nattdopp, på hemvägen connectar våra hjärnor och vi rullar ner för en backe åt fel håll. Jaja, snart ska vi bli vuxna. natten spenderades utan någon sömn, blev mysig frukost i sängen innan vi drog till tunneln. 
Så trots gräs i håret, lila rumpa och ringar under ögonen, guuh vad jag saknat dig hanna! <3

2012-08-03
13:15:00

JAKES GAY TRAUMA
Just det, nu jah till historien hur det gick när vi skulle träffa Jake....
Som sagt Jake och min kommunikation var ingen höjdare under tisdagskvällen för Jake hade bara lånat en svensk telefon av sin kompis så vi fick höras genom honom. Men som sagt jag sa att vi skulle till Gayklubben. Gav Jake adressen och sa att vi ses där. Väl på plats till "Bögjävlarnas underklädesfest" så får mina vänner en chock när de hoppar ut taxin. FOLK ÄR JU TYP NAKNA!!! Japp det var dom, string, rumpor, korsetter. Jiiha! Tänkte jag, galet va flippat! De andra var lite mer osäkra, ställde oss dock i kön. Börjar snart inse att det är rätt smökafullt och det är en in och en ut som gäller så jag går efter mkt om och men med att lämna de nakna kropparna för Sky bar.
Ringer där emellan Jakes polare och säger att vi drar vidare, han vet dock inte var Jake har tagit vägen........
Vi går till Sky bar sitter där en stund, drar hem.... Får ett väldigt långt meddelande........
"I haveNever been so insulted in my life!!! Went to a fucking gay bar where you had to wear only your underwear! (I had rainbow underwear by accident, that was pretty funny though! Lol) at the address you gave me! " etc etc...
(sorry Jake, but this is so funny)
Sååå jag har alltså skickat stackars Aussie Jake som har total BÖGSKRÄCK TILL EN BÖGKLUBB där han måste gå runt i kallingar, och inte nog med det han har regnbågsfärgade så han blir inte lite tafsad på!!!! Hahahaha. Jag dööör!!!!
För övrigt har jag med tvingat Jake att äta sill, videon finns på facebook, man ska vara snäll mot sina gäster :D (kanske borde säga så alla vet, vi är fortfarande goda vänner)
 
 

2012-08-03
12:54:58

KLADDKAKA, ÄTA?
Jah, jag och Johanna är inte kända för att växa upp, och mogna är inget ord man förknippar med oss. Jag tycker vi säger såå att ALLT var Johannas fel för att hennes kladdkaka såg så mumsig ut att trycka hennes ansikte i. Japp och där sabbades kvällens outfit ;) Gillar för övrigt när det alltid slutar med att man ser sig själv i spegeln och sen skriker FRED FRED FRED!!!

2012-08-03
12:50:58

JOHANNAS PLACE
Efter att ha köat till systemet (haha, vad är detta med sthlm??) så begav vi oss till Johanna. Som bor i världens mysigaste lägenhet för Kladdkaka och för fest. Godaste kladdkakan ever <3
 

2012-08-02
12:06:12

JENSENS BÖFHUS
Meeting up with Australia. Lång historia bakom.... haha. tar den lite senare.
 

2012-08-02
10:01:24

MIN KINES OCH JAG
Vi ska faktiskt ut idag min lilla kines och jag. Och alla dubbelhakorna, ögon, kinderna..., Drar mot city för att möta upp Tuhin och Jake. 
 
 
 

2012-08-02
09:56:43

MOORNING STOCKHOLM
Efter en hård natt, blev det lång sovmorgon med frukost på Michaels underbara balkong med utsikt över Stockholm.
 
 

2012-08-01
13:45:44

SKY BAR
Tog en taxi till Bögjävlarnas underklädesfest men aj aj. Nakna rumpor, oskyddade bröst och string kanske inte var ngt helt för oss. Haha. Sjukt kul dock. Drog sedan vidare till Sky bar. Så otroligt mysigt. 

2012-08-01
13:43:36

BALCONY WITH THE BEST
 

2012-08-01
13:39:31

CREW MICKE
Framme i Stockholm hos dessa fantastiska människorna. Vinet är öppnat och vi inväntar Johanna <3
f