iheard

2012-09-30
19:25:00

DRAGQUEEN OCH VÅFFLOR
Ber om ursäkt för mitt fruktansvärt dåliga bloggande denna helg. Har inte mått helt hundra och därför inte orkat ta tagit i ngt alls. Allt med jobb och framtid gör att jag blir handelsförlamad. Skulle pluggat hundra sidor över helgen men har inte ens öppnat boken så nu sitter jag här med skägget i brevlådan.
Helgen har trots allt ändå varit väldigt trevlig. Träffat Anders, underbara människa! Bästa som finns måste ändå vara att hoppa på och skrika i Anders öra när han sover.
Sen har det blivit massa häng hos Filips familj. Bilresa med den underbaraste dragqueenen jag någonson träffat. Spelat åsna. Hejjat på Vetlanda i körslaget och så fort vi känt igen någon i rutan skrikit "HAN KÄNNER JAG!", grattat en lycklig Pontus och spöat mina små syskonbarn i Spansk skitgubbe (och ja, jag är den elaka fastern som står upp och skriker "in your face!"). Även ett besök hos farmor och våffelkväll här med brossans familj.

2012-09-27
18:23:00

FILLIPIOSUS
Framme hos Filip! AAaaah min lilla älskling! Åh vad jag saknat han! Just nu står Filip och lagar mat till mig och ja, jag spenderar min tid här :P 
Gick jätte bra hos Lindex, kommer ha hand om skyltning och allt. Men som sagt inget är bestämt än. Kommer bli mycket tänk kommande dagar, men ikväll ska det bara mysas med mina grabbar! Trueblood, Filipspeciale och vin is on the menu.

2012-09-27
18:12:22

UTELIGGAR BUSSEN?
On my way. skit nervös och svettig och äcklig. Hmmm killen brevid med ligger i sovsäck? 
Hade tänkte plugga hela vägen men istället blev det 4sidor läst i projektledning, två tidningar och 8avsnitt gossip. Snart träffa Filip! 

2012-09-26
22:09:00

CUPCAKES MED VANILJFLUFF
Min älskade Lejla åkte just och efter tre klädbyten är nu outfiten för imorrn klar. Cupcakesen blev för övrigt super goda. Chokladbotten och vanilj fluff frosting. Slänger in receptet under. Nu laddas det med deckare, gossipgirl och nagellacks målning för imorrn. Super nervös!
Vaniljfluff

4 äggvitor
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Gör så här:
1. Häll i alla ingredienserna i en stor vispskål. 
2. Koka upp en kastrull med vatten och placera vispskålen över och börja vispa långsamt. Öka hastigheten efter en stund och när det smeten börjar bli vit och lite fluffig så ta bort skålen från vattenbadet och fortsätt vispa.
3. Vispa ganska länge tills smeten har kallnat och blivit fluffig och ganska seg.
4. Ställ in i kylen en stund innan du spritsar fluffet på dina muffins.


2012-09-26
17:52:00

ALL IN ELLER ALL OUT
Hjälp! Vad ska man ha på sig till Lindex imorrn. Vill inte vara så classy så jag går med Lindex kläder men går ju inte att komma all in gina heller. Svårt är bara förnamnet, som tur är kommer Lejla över sen så ska fråga henne om smakråd. Nu ska jag baka cupcakes och skriva upp alla frågor tills imorrn. Spinningen just gjord och snart projketledning på schemat.
 

2012-09-25
18:38:00

MÜSLI BARS
Håller på och försöker komma igång med träningen igen. Så kör på spinningen cykeln nu varannan dag, mitt mål är att hålla mig under 3min för varje kilometer så jag inte slappar efter som det är rätt lätt att göra när man ser på tv samtidigt. För att hålla ut med träningen och inte tröttna tänker jag köra igång lugnt nu och göra något helt nytt för mig... Nämligen att inte ha några förbud alls! Jag är expert på att sätta upp "absolut-inget-socker-förbud" mot mig själv, eller "bara-äta-nyttigt", "ingen-alkohol-på-en-månad". 
Nää nu är det slut med sånt larv som jag ändå aldrig lyckas hålla. Slutar alltid med att jag är så tjurig och sockerknäpp så det inte går att umgås med mig och att jag tillslut inte tänker på annat än choklad och bullar.
Så min nya taktik är att allt är okej, för om sanningen ska fram så blir livet rätt trist utan fika på cecil, ett glas vin på kvällen och pizza på söndagen.
 
Gjorde egna müslibars ikväll, blev så trött på alla socker dundrande i affären som ändå bara smakar havre så gjorde egna. Hällde i lite vad jag tyckte men för er som vill göra egna gjorde jag ett recept:
MÜSLI BARS
 
0,5dl torkad hackad frukt, t ex goji, russin, persikor
1dl kokos
4dl fiberhavregyn
0,5dl nötter
0,5dl solrosfrön och pumpakärnor
1dl veg olja, tex olivolja eller rapsolja
0,5dl varmt vatten
1,5tsk bakpuler
2msk vetemjöl fullkorn
70% mörk choklad
 
15 min på 175grader i ugnen, låt dom sen svalna. Skär i bitar och doppa eller häll över mörk choklad.

2012-09-25
15:00:00

MAT BRÖD
Hemmafru som jag är så ställde jag mig och bakade bröd. Lingon grova med solrosfrön. Mums!

2012-09-24
00:22:00

EN NATT MED LEJLA
Vissa dagar så funkar ingenting. Allt blir fel. Allt känns fel. Idag har varit en så extremt jobbig dag. Efter gårdagen, för att jag inte vet vad jag vill med framtiden, det mesta har känts jobbigt och gråten har liksom legat och bränt där bak i halsen.
Då känner jag så extremt stor tacksamhet för mina vänner. För Lejla vars jag älskar våra långa kvällar med mat, persikopajer, argumentationer och skratt. Och kvällarna när skypen till slut dör ut med Filip och det alltid slutar med att han sitter och kollar någon serie hemma i sängen i Norge och jag sitter och bläddrar runt på bloggar.
Eller alla långa promenader med Danne. Där jag nio av tio fall är sen och jag alltid lyckas få oss att "råka" ta en promenad förbi alla skyltfönster. Och vi bara pratar och pratar.
Är så sjukt tacksam för så självklara vänner som alltid bara finns där. Ur och skur, dag som natt.

2012-09-24
00:16:36

EMMY MY LOVE
Stort grattis till väldens finaste tjej! Kvällen kanske inte alls blev som det var tänkt. Men om vi räknar bort allt det dåliga så slutade den trots allt så sjukt bra. Och så mycket svågers som du och jag är tror jag inte att vi någonsin kommer lyckas bli med någon annan. <3

2012-09-22
19:04:30

PLUGG IQ BRIST
Nää nu tar jag helg. Efter en timmas pluggande, har jag och Frida lyckats att formulera fem meningar vi inte ens förstår själva. Druckit en liter vatten och fått migrän. Skål! Ikväll blir det att fira Emmy!
 

2012-09-22
19:01:25

FIKA TIME
Ibland blir det inte som man tänkt sig men rätt bra ändå. Fika i Nässjö med syrran, Fanny och Hjalmar och så lite regn på det och shopping på MIO. Thimons måste för övrigt ha det godaste och roligaste fikat i småland. Ska testa att baka smarties muffins själv ngn dag. Tack syster yster för en trevlig f.m. 
 
 

2012-09-21
20:16:00

MISS WORLD
Ja starstruk som jag är har jag suttit och kollat igenom alla vinnare av miss world sen 1951. Visste ni att Sverige vann 1951 och 1952? och sen igen 1971 om jag inte minns fel. Extremt rolig tävling btw, ja jag vet att man inte borde hylla sånt men jag tycker det är så kul när de kårar världens vackraste tjej med deltävlingar som sport, baddräktsvisning och talangjakt. haha. Lite kul ändå att världen är kvar på 50-talet. Dock är det sjukt konstigt att första gången indien vann var 1966 men första gången en mörkhyad tjej vann var 2001! Galet!
Så nu följer en mils spinning, nagellacksmålning och brynplockning ;)

2012-09-21
16:50:00

WHAT TO DO`?
Var just inne på Lindex och hälsade på. Frågade vad dom tyckte om mitt nya jobbförslag. Helt enade svarar dom:
"-Packa väskan och åk!". Fy vad jobbigt allt blev nu. De berättade även att som ansvarig för damavdelningen kommer jag ha hand om skyltning, så allt matchar, var kläderna ska hänga, färgerna i affären... HJÄLP!
Börjar bli lite ordning på bloppisen nu. Slänger upp lite saker undan för undan. Ida har redan varit här idag och hämtat lite koftor. www.iheardsale.blogg.se


2012-09-21
13:05:29

LYXPYSSEL
Precis varit hos Diana och fixat ögonfransarna och tagit ut löshåret. Känns så konstigt! Jätte skönt att kunna dra fingrarna igenom det men galet vad kort det är! Ska försöka hålla ut nu till modevisningen och inte göra ngt med det så får väl gå i keps tills dess. Ögonfransarna blev lika bra som vanligt. Rekommenderar verkligen Diana på Skönhetscompaniet i Eksjö. Super!
Nu sätter jag igång med andra bloggen. www.iheardsale.blogg.se så ska det mesta vara klart ikväll.

2012-09-20
23:06:00

LADY WITH A GUN
Haft en sjukt bra kväll på skjutbanan med Lejla. Efter att hon gått med på att skjuta pistol om jag hänger med henne och rider så kom vi äntligen iväg till skjutbanan. Pistolskytte stog på schemat. Tkr dock Lejla ser extremt finklädd ut för pistolskytte. Kommenterar det lite sådär..
-"Lejla, ska du på kalas? Du är medveten om att vi ska skjuta pistol va?"
-"Jaa det är väl klart, men vad då vi är ju inne.."
-"Inne? haha Klart vi inte är. Vi är ute och skjuter" (ser då att det börjar regna)
 Varav Lejla utbrister i PANIK!
-" Men jag har ju ballerinaskor på mig!!! "
 
Älskade underbara vän. Sjukt extremt kul dock att skjuta, ladda, säkra. Fick in en hel del tior med. Skönaste kommentaren är dock när Lejla ska skjuta första gången och killen får panik och skriker..
-" NEEEJ vad gör du??!! Siktar du på träden?!"
Skönt att man får bara bäst ibland ;)

2012-09-20
22:57:39

WWW.IHEARDSALE.BLOGG.SE
PROJEKT KLÄDRENSNING BLEV HUNDRA GGR STÖRRE ÄN VAD JAG VÄNTAT MIG SÅ HAR STARTAT EN EXTRA BLOGG NU DÄR JAG KOMMER LÄGGA UPP ALLA KLÄDERNA. BÖRJAR LÄGGA IN ALLT I MORGON.
SES DÄR ;)

http://iheardsale.blogg.se
 

2012-09-20
13:00:23

KARRIÄR BYTE?
Aah drar på trissor! Fick just ett samtal från Lindex i Oslo om jag vill börja en tjänst där så snart som möjligt där jag blir ansvarig för damavdelningen!!!! aaah! Min hjärna går på högvarv nu?! Ja/nej ja/nej. Hjälp!
För övrigt gör jag en väldigt behövande garderobsrensing idag, 100plagg ska rensas ut, kan säga att jag är på läskigt god väg. En del rafs självklart men både skinnjackor, skor, jeans, koftor och den lilla svarta åker med. Har insätt att det inte går att ha 7flyttlådor med kläder. Så ikväll slänger jag upp allt på bloggen. Så bara hojta om ni är intresserade av ngt. Sen slänger jag ut allt på blocket nästa vecka. puss!

2012-09-19
21:08:15

HYPOKONDRIKER
Tror jag blivit hypokondriker. Fick hoppa in på jobbet imorse för att alla var sjuka och har sedan dess självklart mått illa, haft huvudvärk och ont i magen. Dock en super mysig dag på jobbet. Igår var ju gympa och idag var vi i badhuset. Så nu laddar jag med GG, choklad och nya sofies mode för att tillfriskna.
Håller för övrigt på att byta abbonemang så där till att jag inte svarar på sms. Dröjer 3 dagar innan den funkar igen.
 
 

2012-09-18
23:18:46

LONG DAY
Huuujah! Träningsvärken sitter i än idag. Hemma efter en lång dag nu. Först skola med massa projekt (särskilt Jossie hade ett visst projektarbete som handlade om att hitta samband över mina ex, min skola har sina höjdpunkter) och sedan en kväll på jobbet. Blev träning där med, nämligen gymnastik. Så extremt kul! Jag vill helt plötsligt också ha gympa igen! Nu är jag helt färdig, uppe i varv, svettig, trött och uppsvälld (sista beror på att jag ätit 5ggr inom de närmsta två timmarna, hur dum får man bli?) men men en dag kvar i skolan den här veckan. Sen blir det en vecka fylld med massa massa vänner. Helt underbart!
 

2012-09-17
22:51:52

GUDMORS SÖTNOS
Måste bara lägga en sista bild från Malmö. Sicket charmtroll! Gudmors sötnos!



2012-09-17
22:48:00

MC DANNE
Japp och här sitter jag igen med skolboken uppe i ansiktet. Glöm det jag sa att plugga är kul. Aaah blir galen! Matrisorganisaion liksom, åh vad enkelt, med dubbla budskap och tvärfunktionella ledningsgrupper där de ansällda går i en vertikal linje. Suck. Helt underbar kväll dock med Lejla. Efter övertalning fick hon med mig till gymmet. Hahah så sjukt kul! Blev sedan världens pepptalk i apoteksparken och tro inte att kvinnan hade med sig äpplen till oss efter träningen med. hahaha. ååh denna människa!
Älskar även hennes briljanta citat som kommer lite titt som tätt "Amanda, jag tror jag saknar en sena". Jahopp då vet alla vi som någonsin undrat vad det är för fel att det är sen sena som saknas. Puss & kram
För övrigt tkr jag att jag förtjänar cred för att jag står och gör matlådor kvällen innan nu varje dag. Igår fixade jag stuvade makaroner och idag chili con carne.
Just det bonde söker fru med. hahahah. asså jag dör! Cecilias killar är det värsta jag sätt att erbjuda av mansfolk, när man ser detta börjar man ju undra om gud hade en vettig plan när han gjorde adam. Men dock ändrade jag mig såfort mc danne dök upp i bild! Åhh denna man! Grrr!



2012-09-17
22:41:37

MIN SYRRA ÄR GRYM
Min syrra är helt sjukt grym på att laga mat. Något som man kan räkna med när man kommer ner till Malmö är att bli super bortskämd med tre rätters och massa vin. Med betoning på massa. Gav Lotta en italiensk kokbok och någon märklig pasta i födelsedagspresent. Så kvällen till ära blev det tre rätters med italienskt tema, italiensk frågesport och italiensk musik.

2012-09-16
18:55:04

BARA SÅN DÄR KINESLYCKA
MICKE DU GÖR MIN DAG! äh nu flyttar jag till dig istället!
 

2012-09-15
17:43:10

IQ FISKMÅS
Spenderar min lördagkväll med matrisorganisationer, vertikala linjer och tvärfunktionella organisationer. Känns helt plötsligt som att jag har mindre iq en än guldfisk. Lägger nu hoppet på att vinet ska öppna mina sinnen.
 

2012-09-15
17:16:00

HEJJA PUTTE!
Är man inte i Vetlanda får man ta med sig Vetlanda dit man kommer! Ikväll hejjar vi på Team Putte från Malmö! 





2012-09-13
23:15:17

CHOKLADCHOCK!
Hackar fortfarande tänder. Seriöst när ska detta sluta. Har en miljon filtar på mig, mössa, tofflor, mjukisdress och täcke. SÅ i mitt sista tappra försök nu ska jag begrava mig i choklad och se om detta hjälper.



2012-09-13
23:11:00

FÖRFRUSEN
Åååh underbara skoldag, skulle gått till fyra men slutade halv ett. Och måste säga galet vad kul lektion! Sälj är så galet kul, det mindre roliga är att vi blir filmade varje gång vi ska sälja något men vad man lär sig om sig själv.
Idag har jag insätt att:
  • jag blinkar ungefär 1000ggr per sekund
  • att jag säger "då tänkte jag..." en gång varanann minut
  • att när jag ska säga något jag är osäker på kollar jag ner och dubbleblinkar två ggr innan jag börjar prata
  • om jag ljuger om något eller är väldigt nervös så blinkar jag hela tiden och kan inte kolla folk i ögonen.
Sådär lite hemlig info om mig. Ikväll skulle jag och Danne skjutit pistol. Eller jag sa inte det till han, skulle blivit en överraskning typ "titta här en pistol, vad tror du jag ska göra nu" men det blev instället så tog hojjen ut i de småländska skogarna istället. Massa lamm, kossor, föl, hästar. Vilken underbar stad jag bor i! Aldrig sätt detta innan! Meen f*tta! vad kallt det var! Satt och hackade tänder hela vägen för att jag envisats med att ha converse, jeans och jacka. Trodde jag skulle dö så satt och sjöng "huvud axlar knä och tå" för att hålla värmen. Var inte så lyckat när jag körde "ögon öron kinden klappen på" på Danne men vi klarade oss.
Väl hemma nu så har jag fortfarande ingen känsel i varken fingrar, ben, händer, tår eller rumpa.

2012-09-13
22:54:00

BÄSTA BECKS
Bästa Bex sov här igår. Så sjukt gött att umgås. Även om vi inte sätts på 8månader är allt precis som vanligt. Vi velar, frossar i efterrätter, jag får Becka att göra saker hon inte vill och sen skrattar vi hela natten åt hur tröga vi är.
Fick med Becka på en springtur mitt i natten i sandaler och filt när det regnade. Det kallar jag övertalningsförmåga.




2012-09-12
20:38:28

NYA PLANER
ÅÅÅhh nya planer är mitt liv!! Åh nu vet jag att min mamma, systrar, jobbkamrater och kompisar suckar. Men aj aj! Inte så fort! Nu tror jag faktiskt att jag har kommit på vad jag ska göra. Aaah! Älskar när man blir sådär supertaggad och idéerna bara sprutar. De som inspirerar mig mest just nu är min älskade fantastiska Lejla och Isabella Löwengrip. Så nu tror jag faktistkt jag lyckats planera mina nästa kommande 3år. Ska bara kolla med syo, csn och skolorna att det är möjligt. Är det det så kommer jag ha de bästa åren framför mig. Dags att boka biljetter till London och Stockholm.

2012-09-11
11:01:00

21 SKÄL ATT DEJTA EN HÄSTTJEJ
Sitter på en lektion om Projektledning och får i uppdrag att vi ska sälja valfri produkt eller en bra sak. Jossi hittar det här: 
 
21 skäl till att dejta en hästtjej:

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin
 
Jag hittar sedan den här:
 
21 skäl till att inte dejta en hästtjej:

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner - Postitionerna är bara variation på att rida
2) Vi har på oss tighta byxor - Med bajs på
3) Vi gillar att bli smutsiga - Isåfall städar du sängen
4) Vi vet hur man rider rejält - Hästen gör allt jobbet
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen - En man är ingen häst!
6) Vi älskar att ha kontrollen - Jag vill också ha den ibland
7) Vi kan rida i timmar - Sedan får man vänta flera dagar till nästa gång
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker - Sparka den i sidan? Inte lyckat.
9) Vi kommer av och på lätt - Stanna på.
10) Vi är alltid redo - Förutom när hästen behöver skötas (Hela Tiden)
11) Vi gillar det hårt - Alla tjejer gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner - Stå på händer...
13) Vi gillar att använda piskor - Det gillar inte "vi"
14) Särade ben är våran naturliga position - Det är alla tjejers naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring - Jovisst..
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck - En timme sedan är det nog
17) Vi kan rida stående eller sittande - Men inget annat...
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass - Ta av det sedan bara.
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida Det tycker alla tjejer...
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen - Det är alla tjejer.....
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin - Nej, ni bryter svanskotan och kan inte ha sex på flera månader.
 
Hahaha jag dör!!!

2012-09-10
23:25:00

FINA FAMILJEN
Glömt att lägga ut den här bilden på min fina familj från förra veckan. Har verkligen en så sjukt fin och underbar familj och släkt. Måste också säga att jag har en helt underbar kusin som jag får äran att en gång om året ta våran akut-jag-har-glömt-att-köpa shopping runda i kära Vetlanda med. Frågade vad han gjorde härom kvällen "kollar på körslaget och käkar pizza med mormor". Bästa svaret man kan få <3
 

2012-09-10
18:39:05

O.P.I
Har spenderat största delen av dagen idag i bikini och på spinningcykeln. Galet vilket fint väder! Stack ner på stan med Lejla en sväng och köpte feta och ny naglacks borttagning. Hatar verkligen när naglarna nästan fräts sönder av den så fick rådet på Kicks att köpa O.P.I.s. Lite dyrare men galet vilken skillnad. Rekommenderas stort!

2012-09-10
18:36:33

LEXINGTON
Fick hem nya katalogerna från Lexington innan så nu blir det beställning!

2012-09-10
18:25:00

MANNEN UNDER SÄNGEN
Jag vet... Ibland är jag som ett litet barn.. Som igår när jag sprang och la mig under mammas säng när hon skulle sova (vilket för övrigt min absolut värsta mardröm, att ngn skulle ligga under ens säng) Så när jag ser hennes fötter komma gående och hon ska lägga sig, så slängde jag ut armarna och drog tag i hennes ben. Galet vad hon flög!!! Hahahah. Stackars pappa ligger i sängen och suckar "var rädd om din mammas hjärta Amanda. Åååh underbart!
Nu blir det mat till pappa :)



2012-09-09
23:34:00

SOM FLICKAN SA
-"Filip snälla säg ngt kul!"
 
-"Jag kan inte göra det spontant som flickan sa."
 
"-Meen Filip, seriöst..!"
 
"-Jag kan inte göra det på beställning som flickan också sa."
 
"-Meen vad tråkig du är, varför går det inte öppna filen? Filip jag får inte upp den!"
 
-"Som flickan också sa..."
 
Japp filip, du vann väl det här samtalet ikväll igen.
 

2012-09-09
22:10:00

TILL LEJLA
Japp, klant Amanda i farten igen. Lyckades det första jag gjorde idag när jag började jobba, missa munnen när jag ska dricka mitt te och tappar ut hela koppen med skålhett te över hela mig. PANIK skriker -"MITT UNDERLIV BRINNER UPP!". Stödet jag får av min kära kollega är inga servetter utan ett gapskratt så hon inte kan andas utan lägger sig ner och gråter av skratt. Saken blir inte bättre att det ser ut som att jag kissat ner mig, stolen är helt blöt och det rinner gult te över golvet. Jaa tack och hej för det!
 
Hope this made your evening Lejla, because you made mine <3

2012-09-08
23:14:00

TEAM PUTTE
Som den fanatiska Vetlanda kära bo jag är så laddade mamma jag och pappa upp kvällen ordentligt. Med "Team Putte" planka, "Team Putte" Bakelse och "Team Putte" kören på tv. Japp! Yiiha! NU kör vi tänkte vi men när Vetlanda dök upp på scenen var min första tanke... VAD HAR KILLARNA PÅ SIG??? Gula skjortor i någon "mörk" gul färg som inte alls matchar tjejernas i något taskigt material. Förlåt alla ödmjukast den som valt men snälla kör svart grabbar nästa vecka med gul fluga! I övrigt så var väl alla i Vetlanda helt maniska över detta eftersom vår lilla stad fick flest röster!!! Hahaha. Detta kallar jag en småstad med absolut inget liv ;) !











2012-09-08
20:22:19

BLODAPELSIN SORBET
Åååh årets sista glass i solen! Blodapelsin sorbet på järnvägsstationen i Jönköping med Bex. Jag har blivit lite halv löjlig den här sommaren o slutat gilla gräddglass, tycker man bara blir törstig och så där äckelmätt av den. Sorbet däremot, helst med massa is i är det bästa som finns! Hittade en maskin så man kan göra det själv hemma till nästa sommar. Mmmwwah!



2012-09-08
20:18:44

DRAGON
Middag på Dragon med Bästa Becka Bajsapa!  Åh underbara kvinna!



2012-09-08
19:59:00

MIGRÄN OCH MC
Ligger man hemma med migrän och gråter så finns det ingen bättre medicin en ipren, kakor och mc. Skulle ner och hämta min cykel på stationen ihop av att min hemska migrän skulle försvinna. Mötte Danne och åkte sedan hojj istället. Mjukis och converse på det, det är äkta stil.


2012-09-08
19:49:08

NATTBESÖK
Nattbesök...

2012-09-07
08:58:52

MÖRDAR ANDERS
Min älskade mördar Anders var hemma från Oslo.. MMwwah! Bättre kille finns inte! Avslutade natten sedan med lite öl. Hur klarar man sig utan den mannen?
 
 

2012-09-07
08:50:55

KLASSFEST
Kameran är tillbaka, minnesluckorna börjar fyllas. Tack för en grym klassfest! Ursäkta för extrem suddiga bilder såg jag nu, men hade visst inte mina kamera inställningar på :P







2012-09-06
22:59:00

MALAYSIA
Jaaa nu ber jag om ursäkt för att låta sentimental men i brist på kamera och nya bilder så fylldes jag av en sådan längtan efter boyzen sen Malaysia i vintras. Åååh denna resa då Anders fastnade i Quatar på en handikapptoa med 10% för hög promille, då jag fick  dela säng med två helt okända killar, då man fick leta efter sina kläder via skattkartor, där benen rakades helt förvånandes medan man sov, väskor låstes av sig själva, Anders fick en manboy, Kajsa bräckte upp en kokosnöt med händerna och slog ner en norrläning, när vi hamnade i en eldshow, dansshow, Kajsa slukade eld, krokodiler som mosades av stenar och alldeles för många, överprisade och felbokade hotell. <3




2012-09-06
22:43:00

PUTTE SPECIAL TACK
Kan man bli gladare än av sina kära killkompisar? Var ute med Danne innan och berättade att mamma och jag köpt en "Putte Bricka" till körslaget på lördag (där Vetlanda tävlar), och att vi ska köpa bakelser på Oscar's med. Får svaret..
-"Är det negerbollar då eller?" haha jag dör!

Fick även ett samtal av Filip häromkvällen där han citerade Kalle.
-"Man är ju inte bög för att man suger av en kompis, bara en jävligt bra kompis":
 
Åååh vad hade livet varit utan mina killar?!
 (bild från Malaysia kl.05.00 då bikins försvann och folk vaknade av kallsupar)

2012-09-06
11:46:05

BLOGGBLOCK
Sry för sjukt dåliga uppdateringar. Har varit lite mkt den här veckan och just nu ligger min kamera i Jönköping och jag i sängen i Vetlanda o mår dåligt så nya uppdateringar kommer ikväll eller imorrn. cheers!

2012-09-02
23:05:23

FITNESS BY SWEDEN
Måste bara tipsa om Tobbes nya företag och blogg. Blev så sjukt imponerad och inspirerad. Jag säger bara följ den här killen! http://www.fitnessbysweden.com/index.php

2012-09-02
23:02:00

LER FRÅN TÅRNA OCH UPP
Har haft en sådan där sista perfekt jobbdag på jobbet. Inte för att vi gjort något särskilt utan för att jag känner att jag faktiskt presterat mitt bästa enda in på min sista dag idag. Älskar mina tanter över allt annat. De gör mig så glada när de skiner upp så fort man nämner kaffe, eller faller ut i gapskratt bara man fuldansar lite. Men det största och bästa jag fått i år (förutom alla miljoner kramar) var ikväll när jag fick höra. "Amanda, du är så snäll, du är min kompis". Kanske låter sjukt lite men det gjorde hela min sommar!

2012-09-01
23:27:00

PAPPY KVÄLL
Bildbevis på sommarens troligaste sista kväll att äta kvällsmaten ute ! Blev en riktig hemmakväll med pappa. Känns som att inget spännande eller galet händer i mitt liv just nu. Förra lördagen spenderade jag och soffan hemma med twilight för att båda var så döda liksom. Men imorrn är det sista jobbdagen, Hurra! Så efter det tar jag semester! Iaf från jobbet och då lovar jag alla min kära vänner att jag ska vara tillgänglig natt och dag för massa sjuka grejer. Jag är på Moulin Rouge med Danny, bugg med Jocke, Oslo med Filip & Anders, Sthlm med kinesen, en helg i Amsterdam med Micke och Barcelona med Lejla. Ska även få någon att sova ute med mig under bar himmer... helst i en rondell. Känner ngn sig manad så hör av er. Annars tror jag att jag har ett kärt offer på g. Som sagt nu börjar livet igen!
 
 

2012-09-01
23:12:49

PAPPY TIME
Kom hem helt färdig från jobbet. Gissa vem som har världens bästa pappa som köpt tidningar till mig? Somnade dock igenom halva första och sov sen några timmar i trädgården. Vaknade dreglandes några timmar senare när det var dags för kvällsmat. Måste dock säga att trots två tidningar så gillar jag Sofis mode med Aftonbladet mer. Men sko tidningen var för övrigt rätt kul. Och mode delen med felstavningar och lite missar var med rätt roande.

2012-09-01
00:06:00

PIZZA DE LUXE
Underbar kväll med Fantastiska pojkar o flikka. Macke och Emmy som värdpar kan det bli bättre? Samtalen har handlat om sexpartyn, Glenn Hysens "slagsmål-med-n.ger-dildos" (Jag står dock inte för detta uttal) och diverse rör och pumpar. Alltid ett nöje. Som vanligt kom vi igång tre timmar senare än vi tänkt, så lyckades tömma vinet innan vi börjat äta. Pizzan smakade panpizza men det är en hemlis. Haha. Istället säger vi ultra deluxe pizza med parmaskinka, mozzarella, basilika, körsbärstomater och ruccola. och självklart får vi inte glömma Danner hemmagjorda kebabsås! Sicken hemmafru den karln kommer bli! :) Gjorde dock vääärldens godaste kladdkaka med mariannechoklad i. Tog dock bara en timma innan vi fick fram den på bordet, eftersom ingen orkade hämta den i köket... Kom på ännu ett tillägg, vi inser när degen ska bakas ut att vi inte har någon kavel så löser det hela med en cider. Huvudet på skaft!
Ska sedan göra i ordning grädden till kladdkakan varav Emmy säger:
-"men vi kan inte göra grädde, vi har ju ingen elvisp"
Varav Macke suckar.
-"Jo Emmy det har vi".
Jag tror vi alla kan enas om vem som fått köksrollen där ;)










2012-09-01
00:01:11

LAGERHAUS
Äntligen har mitt paket kommit från Lagerhouse! Fick höra att min älskade mugg skulle slutas sälja så fick beställa den på nätet. Råkade visst hamna lite till där i men aaah så sjukt snygg. Slänger upp en bild på den imorrn !