iheard

2013-04-28
19:20:58

BIRTHDAY!!!
Möttes denna mogon av Filip och Anders som kommer insjungandes på två olika låtar med gitarren i handen. Haha bästa grabbarna hade fixat frulle, ska ta en klunk av tranbärsjuicen och inser då att Anders har inte spätt ut koncentratet ngt, tar då sedan en sked av filmjölken och inser att denna morgon är det 1/10 filmjölk och 9/10 musli som ordnats, haha men bästa Anders det är tanken som räknas. Lite senare väckt av allt ljud kom även Diana in och spenderade morgonen med oss i sängen. Panik bråttom till jobbet sedan när vi inser att det bara går två bussar så fick springa ner i panik, men kan säga som så att morgonen var det inget fel på :)

2013-04-27
19:36:00

MY NEW HOME
My new home. Känns rätt mkt som his/hers på den här bilden haha, men sjukt nöjd med resultatet, blir IKEA i veckan och införskaffa klädstång och lådor.

2013-04-27
19:32:00

PRE BIRTHDAY
Pre birthday kväll, helt döda efter en hård vecka på jobbet. Blev en sju dagars vecka och nu väntar två veckor i rad med bara en dags ledigt. Men cash is king och sedan blir det några dagar ledigt. Skulle egentligen dragit ut men alla var helt slut, drog dock tack i det hela vid klockan elva och satte igång med paste med basilika och mozzarella och efter det så körde jag och Anders egna delicatobollar. Snacka magkramp sen. Just det jah har flyttat igen. Haha, har nog rekord nu i att flytta  mest på en vecka, tre ggr på en vecka. Men nu har jag lämnat Micke för att flytta tillbaka till Anders, Filip och Diana. 20kvm m blev lite väl tajt även om man bodde med den bästa. Och efter att blivit utelåst, slarvat bort hemnyckeln och sedan lyckas ta sönder toaletten och nästa total förstöra lägenheten så är jag tillbaka på bogstadsveien igen. Så hejdå Filippa K och Acne (som var mina grannar på Grönne) och nu hej  VIC och Bikbok. 

2013-04-27
17:25:00

MY FIRST FLOWERS
Har gjort min första bukett någonsin på jobbet idag. Älskar det här yrket. Världens bästa jobb och måste säga att jag är trots allt rätt nöjd med mig själv.
 

2013-04-26
19:22:00

HOTDOGS
Hem från jobbet helt döda, japp här har ni resultatet på gourmetmaten som blir då.

2013-04-25
00:25:00

PANIK OCH UTELÅST
Precis kommit hem. Lyckades bli utelåst tills nu, suck. Så fick ställa mig nu halv tolv och koka stor kok för matlådor till imorrn. Snacka om panik känsla imorse när jag skulle till jobbet och inte hittade min nyckel. Tillråga på allt så fick Micke för sig igår att han skulle tvätta ALLA sina kläder, så hela lägenheten hänger det bara massa tvätt i. Super enkelt att hitta en nyckel. Så fick tillslut ge upp och springa till jobbet och lämna lägenheten olåst. Fick dock en snilleblixt en sekund innan jag stack, så hinner gömma mina stövlar, ta min parfym och sedan få med en 50lapp om det nu skulle bli inbrott. Som att det var det viktigaste sakerna?! Herregud min logik ibland.

2013-04-25
00:21:44

SNEAK PEAK FRÅN JOBBET
Haft en så sjukt bra dag på jobbet. Har verkligen världens bästa jobb. Hållt på och inreda om lite och fått massa nya hortensier, finns det finare blomma? Så här ser ni lite vad jag pillat med idag.

2013-04-25
00:09:22

FRULLE
Morgon frulle med Micke, knappt sovit en blund. Micke har seriöst en miljon sjuhundra nittioåtta stycken alarm. Imorrn ska jag stänga av hans larm när han somnat. Ha det!
 

2013-04-25
00:06:00

BFF
Nog för att jag älskar alla mina jobbkompisar men vad sjutton, ingen slår Viggo som både bussvisslar, pratar med sig själv och mjauar.

2013-04-24
00:57:12

OLSENS ENKE
Här jobbar jag. Lite bilder från jobbet. Dock ser man nästan ingenting så lovar att fixa bättre. Super stort och jätte mysigt :D
 

2013-04-24
00:45:00

ROOMIEN
Sorry för sämsta uppdateringarna. Idag har det fixats skattekort, tagit hand om en svimmande Anders, käkat lunch vid tio, jobbat, fått massa söta komplimanger och sprungit. Helt död. Micke sover redan, hel däckad, jah som sagt har fått min nya roomie. Hittils har jag bara velat döda Micke sådär några ggr. Som typ idag när jag kommer hem vid åtta och har jobbat hela dagen, har fet skoskav o är vrålhungrig. Kommer hem där jag möter Micke iklädd löparmundering, som bara nu ska vi springa. Jag total vägrade men efter mkt tjat och efter att Micke lovat dyrt och heligt att vi bara ska springa 2km och inte springa as fort drar vi ut. Höll på att dö! Helt färdig och as tjurig kmr tillslut fram till Mickes kompisar, men vad händer då?! Jo! Mickes polare joinar och tempot blir typ ggr 1000. Jag hänger inte med för fem öre och blir skit tjurig, slutar med att jag lackar och Micke överger mig! Helt vilse, vrålhungrig och as tjurig ska jag försöka hitta hem. Grattis! Kan tillägga att Micke hade nog det suraste roomien som sattt och skrek att han övergav mig sen resten av kvällen.
Nu ska jag sova! Börjar sent imorrn men behöver ta igen galet med sömn efter att våran granne fick för sig att börja hamra kl sju imorse. Hallelujha! (pluset med att bo här måste för övrigt tilläggas, vi har ett jätte äckligt gym i källarn och bastu :) ) Natti!

2013-04-21
01:46:58

MOVING OUT
Nu har Becka dragit, spenderade även de sista timmarna på balkongen sen och jah det syns nu, haha. Helt röd på bröstet och kinderna, underbart! Världens godaste lunch och sen så drog jag och Diana en runda på stan. Bor så centralt här att det bara är att gå ner från lägenheten så ligger BIKBOK mittemot och Zara 100m bort, så helt perfekt för att slösa pengar. 
Drog sedan ut med Anders och sprang en runda, haha sicken kondis jag har. Höll på att dö, men klarade hela rundan dock fast stannade och körde armhävningar och situps 4ggr under passet. Målet är att iaf köra 5km utan problem till sommaren och mitt största delmål är att klara en mil till nästa år. Känns ändå som sjukt rimliga mål. Nu är benen dallriga och sitter och lyssnar på Filip och hans polare som nördsnackar data, värsta kändisen som är hemma hos oss ikväll, Daniel från FCZ, sjukt skön.

2013-04-21
01:41:21

LITE IS
Nanana dagen fortsatte i samma anda, skulle egentligen tagit en shoppingtur men gick istället och köpte Froyo och hängde på balkongen. 

2013-04-21
01:39:49

BREAKFAST IN THE SUN
Strålande sol! Vaknade vid klockan sex av att ha solen rakt i ansiktet men klagar inte för det. Så sjukt gött! Käkade frukost på balkongen med Bex i tee och jeans, helt sjukt varmt. Galet mysigt med sommar musik på högsta volym.


2013-04-21
01:37:11

LIVING THE DREAM
Becka har anlänt, nej nej inte lite trångt och sova tre i samma rum.

2013-04-18
23:56:00

JUSTIN BIEBER
Hahah, sjukaste kvällen ever! Började med mjukisar i soffar och slutade med JUSTIN BIEBER konsert!!!!!
Helt sjukt! Låg hemma i soffan och var allmänt sjukt trött när Diana kom hem. Båda var as trötta och halv döda meeen kom då på den briljanta idéen att det är sista kvällen Justin Bieber spelar i Oslo så lyckas efter övertalning och många vita lögner dra med Diana. Mysbyxor av, jeans på och conversen och sen stack vi. Målet var att köpa en kepa. 
Ska hoppa på bussen men lyckas få stryk av en gammal gubbe. Seriöst, skit sur gubbe som tyckte att jag stod i vägen så han verkligen tar i och puttar in mig så jag flyger in i Diana. Kanske inte världens bästa start men vi är ju belivers så skitsamma drar vidare...
Kommer fram, en station för långt så får gå jätte långt tillbaka, där inser vi att de har gallrat in hela området. Men genom mkt lögner och myttande så tar vi oss förbi tio vaktstationer, men när vi bara har en kvar får vi tvär stopp (kan då berätta att vi gått i cirklar i en evighet) så måste dra hela vägen tillbaka. Börjar då inse att vi aldrig kommer kunna ta oss in. Så vi skiter i det och börjar dra hem efter att ljugit oss förbi tre nya stationer. Så går till bussen, precis innan vi ska hoppa på så ser jag att det ligger ngt i sopptunnan. Så säger lite snyggt till Diana "-Ska vi inte försöka gå in igen", får tillbaka "Yeah, right, hur då?" visar min biljett, svaret blir då "men det är ju bara en", hintar då lite snyggt "men jag har en till där borta ;) ". Så vi springer tillbaka, jag drar igång en ny rövarhistoria att vi letar efter våran kompis som också jobbar där (just det jah, lapparna jag hittade var intyg på att vi jobbar på konserten) så vi kommer in!!!!!! Helt sjukt!!!! Drar och köper halsband och sen så inser Diana att vi nog lär kunna ta oss enda in, så hon sticker in men när jag ska sticka efter blir jag stoppad av en vakt, skiträdd! Men han bara tittar på mig och säger "due din lapp håller på att lådsna, sätt åt den så du inte tappar den". Haha!! Helt sjukt! Drar sedan på konserten vi + 22 000 ungar!!!! Helt galet! Sjukaste kvällen hittlils, nu är vi fan i ta mig BELIBERS!


2013-04-17
21:54:00

HARDWORKING GIRL
På g hem från jobbet. Älskar detta jobb. Asså florist känns ju inte helt borta. Sjukt trött dock så ska hem o laga storkok av chili con carne och sen vila en stund innan träning. 

2013-04-16
18:35:00

OSLO
Andra dagen i Oslo idag och jag fattar inte ett ord på norska än. Haha. Missförstånd är bara förnamnet, skulle idag hjälpe en kvinna som ville ha "konjeblomster", jag bara "öh, jag är inte helt hundra på att vi har den blomman", tvingas springa till Grete som håller på att skratta ihjäl sig "konstblommar" Amanda, platsblommor med andra ord. Lyckat!
Lyckades även idag verkligen återfå min blondfaktor när Anders ska lära mig alla gödsel och vi kommer till "hönsgödsel" och jag bara "jah, är det sånt höns äter". Så sjukt blåst. Men men trivs sjukt bra. Så himla mysigt att springa och pilla och fixa med blommor hela tiden. Flytta om, klippa, prismärka, dekorera. Funderar på att skola om mig. Kan väl även lägga till det här i mitt CV sen till din ultimata hemmafrun.
Såå nu är jag hemma efter en jobb dag med Anders, har haft sjukt kul idag, med fika och massa skoj. Lyckas dock inte lära mig namnet på min chef som jag kallat för Christian nu konstant i två dagar fast han heter Anders och Filip har jag som vanligt döpt om till Peter.
Sjukt sliten men tror det här blir två extremt roliga månader, på fredag kommer Bex och på söndag flyttar jag till Micke. Har även haft en bucketlist kväll hos Micke. Lyckades göra bästa listan ever så snart blir det fullt ös. Anders lyckades även dra med mig till gymmet igår vid elva. Orkade knappt ställa mig vid maskinerna så ikväll är min plan att bara sova och komma igen i tid och ork. See yah!

2013-04-14
14:12:00

ÄGG KYLER VISST VIN!
Sådär nu sitter jag på bussen mot Oslo, kollar igenom alla bilder från igår, helt galet! Haha, måste varit en av de bästa kvällarna någonsin! Bästa dagen på länge! Mådde dock som jag förtjänade idag när mamma och pappa kom in och sjöng "ja må hon leva" men struntsamma, allt var så värt det! Äggdrinkar (jo ägg håller visst kylan om man lägger det i sitt vinglas, så det så) spel, hetsdiskussioner, schnapsvisor, hotellet, borttappat jacka, borttappade vänner, mos och korv, funnen jacka, funna vänner, spagat, stilletto-run, hall utslagna, fruktsallad, varma mackor, mamma Ziggis, cykeltur. Jah tack för en helt underbar natt!
 



 

2013-04-14
14:07:32

AND THE PARTY GOES ON
Dagen fortsatte med missad träning med Ulla så drog och solade istället. Sen blev det lunch med fina Carina och Stefan som var över från Tranås och sen kom söta systerdotter över för att säga hejdå. Så hon fick äta upp alla rester av brunchen. Hann en tredjedel av vad jag skulle hunnit så blev chili thai till kvällsmat och självklart så kom jag super sent till Lejla, precis som det ska vara helt enkelt. Men struntsamma kunde inte haft en bättre morgon och dag. Super tack för alla ´fina presenter. Helt förälskad i London shortsen!

2013-04-14
13:54:00

BRUNCH
Åååh! Blev en impulsiv och super mysig brunch med tjejerna på lördag morgon. Klockan tio var dukningen klar, våfflorna i, bullarna klara, cupcakesen fixade och ljusen tände. Hade en så sjukt mysig morgon/dag (helt plötsligt insåg vi att klockan var halv tre) med några av de finaste flickorna. Massa skvaller, historier, golfregler, skratt. Kan väl kort säga att under denna brunch lärde vi oss alla att det finns en regel om vad som händer om man gör en hole-in-one på hästen ;) Tack så sjukt mycket!
 

2013-04-11
15:24:00

FITNESSGURU
Fick en efterlängtad leverans från Fitnessguru innan, ska testa deras one whey withe choclate strawberry och se hur den smakar. Hört massa bra om den så hoppas på det bästa. Älskar även deras shakers och ska bli super kul att testa proteinnudlarna. Super kul på gymmet innan, vill knappt flytta längre. Älskar att man känner alla gubbar där nere nu och alla bara går och tjabbar massa skit hela tiden och vem dök inte upp idag om inte bästa Anton?! Har inte sätt denna fantastiska människa på år och dagar. Nä nu ska jag flytta in där de sista dagarn
a. Wiihoo!
 

2013-04-10
21:21:00

PACKA PAPPAS VÄSKA
Haha skulle försöka packa innan i den här lilla zombie bubblan jag befinner mig i. Det här är resultatet. Haha, asså första lagret är underbart! Ska bli en fågel!

2013-04-10
21:19:00

BÄSTA KLASSKOMPISAR
Hemma efter en lång dag och natt hos Lina. Haft så sjukt kul med alla klasskompisar, helt galet vad jag saknat dom. Först drog jag till Jonas och Alle, finns det några skönare? Och sen spenderade jag och Lina kommande timmar i sminkaffärer. Måste varit de jobbigaste kunderna någonsin, men nu har jag iaf en ny highlighter från MuS och en ny bus handske från St Tropez, hoppas verkligen den funkar, blir galen på att få sträck.
Som sagt natten spenderades sen hos Lina med fim, mat, nachorullar och "The Impossible" så sjukt bra film! Se den! Låg sedan uppe och snackade från varsitt hörn av rummet hela natten så är ett levande lik idag. Lyckades iaf dra oss upp till skolan där jag spenderade morgonen med att flamsa med Micke och pussa på Josie. Kan man ha det bättre? Har resten av dagen skickat sex skämt till Josie, Jonas och Lina. Måste ju förgylla deras skoldagar även när jag åker hem. Kommer sakna er så sjukt! Lyckades även åka som barn(?!) biljett på vägen till Nässjö, kom igen det är 18års gräns? Helt sjukt, känner mig nu som en högstadieelev igen. Suck.

2013-04-09
13:57:00

JÖNKÖPING
On my way to Jönköping för att träffa världens bästa klasskompisar och slagga hos Liniz.

2013-04-07
19:23:00

SUPER HELG
Haft en super helg. Igår blev det träning och sen ut till mormor med syrran och knoddarna för fika. Efter det blev det pizza med gänget hos mamma och sen en sväng till Emmy. Har även hunnit med att se sjuka filmer med Ogge och Stoffe som jag önskar att jag inte hade sätt. Idag har jag träffat bästa Emmy. Först tog vi sönder våra ben på gymmet och sen hamnade vi på aloe vera "party". Så är nu helt insmörjd i aloe vera och har shottat aloe vera för dagen. Sjukt kul. Nu ska jag sätta igång med packningen till Oslo och gå igenom vad som är kvar att köpa med. Ciao!
Haha, hur ska resten få rum om det här bara är underkläderna?!? Haha

2013-04-06
01:01:00

FINKALAS
Åhh haft en så super mysig kväll med min fin fina familj. Så tacksam och glad för att ha sådana fina syskon, föräldrar, sykonbarn och mormor. Verkligen toppen kväll med massa mys, bus och häng. Blir en bildbomb här. Tack för presenterna och en super mysig kväll!

2013-04-05
23:03:00

MAT PÅ G
Träningen klar, inhandling av det sista ihop med Frida och presenter till syskonbarnen. Nu är maten på G, kläderna på och fina mormor sitter i köket. Underbar dag.

2013-04-05
10:56:00

FREDAGSMYS
Ikväll kommer alla mina syskon hem. Så sjukt mysigt! Springer och pillar och plockar nu och ska snart ner och handla det sista och lite paket. Sen blir det träning och laga mat tills dom kommer. Har även fått så sjukt fina blommor av mamma, älskar dom. Fredagsmys <3

2013-04-03
23:34:13

NEW IN
Hittade även liten nytt till garderoben, har blivit sådär super korkad nu. Så köper hur mycket som helst nu innan jag flyttar för att det är "billigare" här. Snart råder absolut köpstopp för min del men hur skön var inte den här nya toppen från Gina? Helt kär i den och total älskar armbande från Åhlens. Älskar alla enkla smycken till våren med bara ett färgat snöre och sen ngn liten symbol. Har även ringt in mina kära syskon för ett väldigt impulsivt födelsedagsfirande på fredag kväll, till min brors stora förtvivlan ;) ska blir hur mysigt som helst. Dags att sova nu så jag kan ladda om batterierna för ett stenhårt träningspass imorrn. Såg precis även att min söta systerdotter Maja nominerat mig till Rixfms sommarplan, hur söt får man bli? Natti!
T GINA TRICOT / HIPSTERS LINDEX / BRACELET ÅHLENS

2013-04-03
20:42:00

SOLIG DAG I JÖNKÖPING
Haft en super fin dag med bästa Lejla i Jönköping. Väcktes innan åtta av att Lejla ringde och uppdagade det faktum att vi skulle till Jönköping, morgon vresig o tjurig som jag är, så bad jag henne hålla käften o låta mig sova. Efter att ätit en frukost med mamma så panik duschade jag håret fem min innan Lejla kom. Så satte mig sedan halvbitter och med dyngblött hår i bilen, jah mamma Lejla förundrade sig åt alla serbiska mammors vägnar.
Blev en super mysig dag med lunch med Emelie och Jonas i solen på Bryggan. Asså älskade klasskompisar, kan man vara mer sköna. Spenderade sedan en timma på Hudoteket innan Lejla mötte upp mig och vi drog till A6. Tänkte dra på bio men tog sedan kvällsmat på IKEA istället och jah HÄSTBULLARNA är tillbaka! Underbart :)