iheard

2012-05-27
09:40:09

MOTHERS DAY
SÖT VACKER ROLIG OMTÄNKSAM UNDERBAR TJATIG BULLMAMMA SNÄLL EMPATISK HUMOR TUFF
-
kort och gott, världens bästa mamma!

2012-05-27
09:31:36

FREDAG

Har haft världens märkligaste kväll, eller ja i min mening kanske inte men helt galet. Drog först till Chapell och käkade Chili con Carne med Nick. (Nick lärde jag för övrigt känna på mitt gym eftersom han jobbar som personlig tränare där, insåg precis att han aldrig blivit kommenterad i bloggen innan, skön halvblåst aussie som ser ut som en Ken docka helt enkelt).

Åkte sen in till stan när Nick skulle vidare, bestämde mig för att det var för tidigt att dra hem vid nio så tänkte att jag skulle uppleva Melbourne by night själv, lite Daniel inspirerad. Så började gå längst Swanston st. Massa sköna musiker överallt och glada uteliggare. Dock efter 500m kände jag mig helt ensam och i stort behov över att prata med ngn. Såg ett jätte mysigt crepes ställe jag tittat på flera ggr. Gick förbi men fick sedan ett ryck och kände att jag måste gå tillbaka.

Gjorde det, beställde en crepe med nutella och medan jag stod i kön ser jag en kille som det bara lyser godhet om (jaja, nu kanske jag låter super religös men ha tålamod). Så tänker han måste jag snacka med!  Hejjar på varann i kön men får sedan en liten oroskänsla att han kanske inte alls vill prata med en liten svenk tjej en fredagkväll o han kanske inte  ens kan engelska. Då dyker plötsligt en as soft uteliggare upp från ingenstans framför mig och bara <"mmmh, look, yummi, naam naam">. Jag bryter ut i skratt av överkärlek för denna söta hemlösa tomte med världens skägg och en glass i handen och likaså alla andra. Så vi börjar snacka och det första killen säger är "mediterar du eller håller du på med reggae eller ngt? För det bara strömmar energi från dig" Japp vad svarar man på det. Jag svarar att jag mediterar i betydelsen att jag ber iaf.

Visar sig att killen pluggar qigong och bor på ett buddisttempel där han läser. Så slutar med att jag spenderar hela min fredagskväll med att gå runt i Melbourne och diskuterar spirituella grejer och religion med killen.

Kvällen kunde slutat lyckligt här med att vi sa hej då men nej nej nu är det mig vi pratar om. När Liam ska dra får jag för mig att vi kan ju ta sällskap till Caulfield station. Visst skit bra idee om hans tåg gått dit. Vilket jag inser i Baclava att det inte gör och rusar ut i panik och skriker hej då. Precis dock när tåget börjar rulla inser jag att det går inget tåg för mig hem. Att jag är mitt ute i ingenstans och mina pengar är slut på mobilen, likaså mina pengar i plånboken. PANIK!!! Rusar efter tåget och vinkar att Liam måste ringa mig.

Liam ringer en halv timme senare och jag får dra hela historien, skön som han är drar han och hämtar mig med sin enorma campervan och skjutsar hem mig. Så nu är jag hemma. Haha. Galen kväll och nu är jag inbjuden på buddist studier på måndag, sjukt kul! Godnatt underbara!


2012-05-27
09:30:24

CHAPEL ST

2012-05-27
09:15:39

BACK TO THE 80'S
Bajs på att vara sjuk. Gissa vem som åkte in iaf :D blev 80tals disco och sedan utgång på Chapel. Woho! Kan ju dock säga att skridskor är min sista talang, fick dock support av en sovjetisk hockeyspelare. haha. Vad ska vi säga Linn hade nog mest talang och Emma minst. men några varv klarade vi av iaf.
Insåg förövrigt vilken effekt två svenska blondinder här. helt galet.!

2012-05-26
08:45:46

SJUK
Göra det mesta av varje dag. Hipp hurra för den lögnen säger jag! Efter att jag flugit hem från killarna i världens hemskaste orkan, blixtrade på båda sider om planet och allt bara skakade. Åkte sedan fel tåglinje så det tog 2h att komma hem så kände jag ja ja sämre kan det inte bli. men jovisst vaknade igår med världens förkylning och utan smak eller lukt. Tänkte att jag måste fixa det här lite fort. Så tar en hel sked med Extra hot chilli och trycker i munnen. Varav jag får andnöd och tror jag ska avliva. Testa aldrig det!
Idag var planen att jag skulle dragit på 80tals skridskodisco men aj aj jag tror jag får känna mig rätt bra besegrad med feber och hösnuva. Så min lördagskväll kommer spenderas framför eurovision med nässpray och alvedon.
Hipp hurra för att fånga dagen! Tänker dock göra det mesta av min hemmasittarkväll och städa rummet, läsa massa tidningar, färga ögonfransarna och göra inspirationskollage. För övrigt ösregnar det här. Lika mkt regn som det kommer på en månad i Melbourne ska nu komma på två dagar. Så översvämningar är att räkna med <3

2012-05-26
07:43:52

LAST DAY
Dör i hjärtat av att lämna världens finaste pojkar. Jobbiga superstöriga lillebror Jimmi och lugna farfar Daniel. Ångrar inte en sekund att jag åkte och hälsade på. Finare pojkar finns inte. Nu är det 10dagar kvar till hemresa och jag peppar för fullt. Dags att göra det mesta utav varje dag. <3

2012-05-26
07:30:27

PANCAKES
Tog en lyxfrukost på Pancakes paradise. Hur gott som helst. Finn alla pannkakor man kan tänka sig. Världens mysigste start på dagen <3

2012-05-26
07:18:36

VAD HÄNDE?
Det blir inte alltid som man tänkt sig. Efter regnskogen var vi helt inställda på att vi skulle ut på Club crawl så peppar loss i Campen dricker massa goon. Men vad händer??? Jimmy total däckar. Haha. Så våran super utgång slutar med att Jimmy ligger och snarkar och vi drar till 7eleven och handlar munk. Så resan avslutas på samma sätt som den en gång började.

2012-05-26
07:07:21

REGNSKOG


2012-05-25
08:31:39

VAMP CAMP

2012-05-24
14:31:04

SURFERS PARADISE
Jag har blivit kär!!!! Surfers paradise!!! Finns det underbarare ställe???!! Strålande sol, surfingbräde och massa strand och med en pulserande stad i bakgrunden.!
Hyrde som sagt brädor, trodde att så svårt skulle det inte vara men galet! Att inte hamna under brädan och skrapa upp hela ansiktet och sen att komma rätt på vågen. Men fy vad kul! Blev så galet sugen på att dra till Hawaii eller något och gå surfskola.
Mitt i allt surfande ska Daniel och Jimmi imponera och tar surfbrädorna och springer upp ur vattnet (tror tanken var att det skulle likna baywatch men vart den likheten fanns när två bufflar frustar upp i vattnet fanns vet jag inte). Men som sagt Daniel tar i lite extra och spänner upp sig som en alfahane och vad händer?? Jo killen trasslar in sig i linen och gör ett plattfall!!!! Hahahaha trodde vi skulle dö och det bästa?? Jag har allt på film :D kommer upp snart <3

2012-05-24
14:23:29

BeEFF
Absolut inte hungrig och vad lagar vi, jo världens fetaste beffar. Jaja ska det va ska det va.

2012-05-24
14:04:24

ÖSTRA UTSIKTEN
Taco till lunch efter typ 3000 felleveranser. Sedan drog vi till Australiens österligaste punkt. Jätte fint men jag har ju tyvärr -2% av intresse för natur så efter 100bilder, 15min senare så hade jag tröttnat. Hittade dock en "bro" ute i ingenstans, men lite staket runt. Vi förstod sjävklart inte vad det betydde så klättrade runt. Sjukt coolt men benen skakade.

2012-05-24
13:35:25

BYRON BAY
Morgonen startade med att grabbarna drog iväg på fallskärmshopp och jag drog ner till stranden för att glassa i några timmar. Galet stora vågor! Helt underbar strand, massa sköna hippies att tjabba med och med Daniels raggningsbok som sällskap så slog jag ihjäl 4h. Så nu kan jag alla hemliga regler för att ragga, så aj aj killar nu har ni konkurens ;)
Grabbarna kom ner sedan efter deras hopp. Så sjukt roliga att dom tog det högsta hoppet direkt. Galet roliga filmer med, är fortfarande jätte impad. Blev lite dopp innan vi drog vidare...

2012-05-24
13:30:23

LIFE IN A CAMP
Klockan 15.00 anlände jag till mina grabs i Queensland. Solsken sken, Jimmi stod och viftade med en Sverige flagga och Daniel hade sin kära keps. Japp mina vänner så började resan med två killar och en tjej i en campervan (det lät för övrigt som en sjukt oroväckande filmtitel).
Eftersom grabbarna bara har en bil för två så placerade vi mig där bak under väskor, sovsäckar och jackor. Extremt bekvämt, or not men ajsing bajsing att klaga så sjukt skönt att träffa killarna igen och få lite värme.
Lunchen blev sjävklart donken och min kycklinggryta till kvällsmat. MUMMA!!!
Hur är det då att leva med två 92or i en camper... hmmm.. kan säga att första natten vaknades av panik av sand, ingen luft och att Daniel tagit över min sängplats och som den alfahane han är så vägrade han flytta sig så natten spenderades vid herrarnas fötter.
Men klaga nej nej, lite kärlek är aldrig fel. Särskilt inte den lillebrors kärlek jag fått till Jimmi, J-vla unge asså! Vet inte hur många gånger kommentarerna och nävarna haglat. haha. men kärlek är ledordet <3

2012-05-20
12:53:43

EXIL
Imorrn drar jag till Surfers och hälsar på mina pojkar. Så blir borta ett tag. men förhoppningsvis tillbaka med massa fina solbilder :D wiiieee!!! ses då. puss & kram

2012-05-19
16:29:39

THE MASTERPLAN

Nu min sista tid här har jag bestämt mig för att göra det bästa av!

·         sova till ett och kolla massa film

·         krossa mitt huvud med inredningstidningar och bloggar

·         måla upp 1000 till nya affärsideer och framtidsplaner

·         göra suveräna oumbärligt suveräna planer med V.

·         över leka med mina pojkar i Surfers

·         studera puppetry of the penis med förstoringsglas

·         äta donuts på south yarra

·         laga massa mat

·         pussa sönder Tilda och Hugo

·         dansa loss i min studio

·         vela ännu mer på min nya hårfärg

·         försöka komma ut och springa min "långa" runda på 2km (jag är fortfarande lika stolt!)

·         stirra mig blind på alla underbara skor! åååååhh mitt hjärta dör varje gång!

·         äta Tobys och Evas godaste färdig wok!

·         äta Australiens dyraste korv!

·         dricka shots genom sprutor

·         spendera alldeles för mycket tid för att tänka på framtiden.

och må allmänt jävla bra och bara vila så jag är redo för en fantastisk sommar hemma!


2012-05-19
16:10:11

GIRLS NIGHTS

woho!!! Blev en riktig tjejhelg det här! Kan man ha det bättre?? Fredag blev det film at Vendelas place med Louise och Jake. Såg facebook filmen och fettade loss med cider, chips och negerbollar som vår kära husmor Louise fixat.

När folket sedan dragit fick jag och min bestbuddie V för oss att låna grabbarnas brädor och köra stan. Gick la lite sådär. haha. Asså jag är verkligen sämst på skateboard men lyckades till slut stå på den. Haha. Däckade sedan i Vendelas säng kl.3 efter ett besök i Flinders fotoautomat. Vaknade fem i ett av panik när Anders väckte oss. Jag hade en tid som manikyr och pedikyr modell klockan 1!!!! Blev att hoppa i jeansen och springa!!! PANIK!!! Var så sjukt ofokuserad när jag kom ut på gatan att jag var tvungen att kolla karta säkert 100ggr. Hittade till slut fram till huset och hamnade i min stol framför Jia. Tre timmar senare var min franska manikyr klar och mina tånaglar röda. Inte helt nöjd men va sjutton, gratis är gott.

Kom hem vid klockan fem och hade fortfarande bara ätit en mars och inte hunnit gå på toa en. Blev en snabbdusch, flingtallrik och skype med mamma. Sen satte jag igång med middag till mig och Emma. Blev kyckling med egengjord klyftpotatis, svampsås och wokade grönsaker med sangrias. Sjukt gott.

Helt underbar kväll med Emma. Nu börjar jag ångra att jag ska hem för första gången. Haha. Men jag vet att när jag ser er väderprognos igen så kommer jag inte tveka. 25grader och sol nästa vecka, ta mig hem! haha. MEN som sagt helt galet mysig kväll med "once upon a time", chips, choklad, vin, internet och massa tjejtalk, åååhh! och planering till kommande helg!!! aaaahhh!!!! åååh vad jag längtar. studio 54 here we come! <3

Lite sjukt att varit hårmodell, manikyr och pedikyr modell på en vecka men jag klagar inte. Fantastico! För övrigt är jag helt sockerkickad nu av att tryckt i mig en chokladkaka, en chipspåse och en liter läsk. men vet ni! åt skogen med 4 extra kilo, vi gör dom till åtta! För hur kul är det att räkna kalorier och vara smal när man kan äta massa gott och ha lite extra handtag :D !


2012-05-17
10:52:42

HAIR MODEL
Var hårmodell i tisdags för en frisörskola. Var livrädd för att de skulle raka men dom var as schysta och fixade bara det viktigaste så det ska kunna växa ut igen. Kan väl säga att de inte var alltför imponerade av utväxten av min rakning men men jag är jätte nöjd med att knappt se någon skillnad. På lördag ska jag vara modell för manikyr och pedikyr. Life is good.

2012-05-17
10:51:19

16 GRADER
Sol och 16grader i Melbourne idag. Har haft fantastiska Vendela på besök. Så galet längesen vi sågs men nu har vi gjort en plan för hösten. wiiieee!!!! ska bli så galet kul! Annars har jag sovit bort halva dagen och nu lagar jag kyckling med pesto, feta och soltorkade tomater. Har för övrigt haft galen hemlängtan men men tre veckor kvar :D

2012-05-17
10:44:42

PIZZA dé' LUXE
Höll på att avlida av min ensamhet men fick tag i Chris så blev en pizza de luxe kväll. Först en kaninpizza med broccoli, tomat och kött sedan en pizza med vit choklad och hallon till efterrätt. Kan vara det godaste jag smakat!

2012-05-14
01:34:23

SISTA DAGEN
Sista hel dagen med barnen idag. 2 av 3 av oss är sjuka men tror vi överlever så blir nog en inne dag idag eftersom det visade regn.
Stod och bryggde te innan och reflekterar över att Hugo är tystare än vanligt. Går därför in i vardagsrummet och hittar honom i fart med att riva ut alla dvd filmer. Hugo kollar upp, ser min min och säger retoriskt "oh-oh".
Haha älskar honom.
Har för övrigt insätt idag att jag drabbats av Aussie syndromet, 4kg + visade vågen. Kanske dags att för en gång för alla sluta att avsluta varje dag med en chokladkaka.

2012-05-13
18:42:00

PIZZATIME
Efter att båda kamera och minnen försvunnit från lördagen så var grabbarna kanske inte i sitt esse igår. Men blev en mysig sista kväll med massa pizza, cola och som vanligt en allergichock för Daniel som helt plötsligt förvandlades till Olinda. När dom åkt plöjde jag sju avsnitt av gossip girl så nu är det serien snart med över. Så om någon har förslag på nytt tidsfördriv mottages det gärna.


2012-05-13
07:56:31

AVSKEDSMIDDAG
Eftersom Daniel drar iväg på Roadtrip nu med Jimmy så fixade jag avskedsmiddag i fredags. Söt chili med kycklingröra till förrät, kalv med råstekt potatis och pepparsås till huvudrätt och chokladpudding till efterrätt. Mumma! Har insätt hur mycket jag kommer sakna Daniel. Har trots allt hängt 50% av min tid här. Men.... jag lovar att komma till Götlaborg o hälsa på massa i sommar. Ha en fantastisk resa killar!

2012-05-13
07:40:45

FLYGANDE JACOB
Såhär blev förresten maten i all hast igår.

2012-05-13
06:51:40

SPYTT ELLER`?
Panik! Klädbyte, springa i strumpor till tåget, inte hinna köpa tågkort, polisrazzia.
Japp kvällen började stabilt. När jag äntligen kmr till South Yarra möts jag av tre välförfriskade pojkar som insisterar på att vi måsta ta en taxi för att det är sååååå långt till Louise. Sanningen är att det är 5min gångväg.
Jaja, eftersom Jimmys slogan för kvällen var Daniel betalar så fick Daniel sin vilja igenom.
Massa trevligt folk hos underbara Louise. Vin vin vin. Jag fastnade dock i köket halva kvällen med fantastiska Tony och biblen (den nya vogue!!! åååh underbara tidning).
Kvällen citat: (Jimmy till Daniel)
- Har du spytt en eller?
- Nej inte än, har du?
- Japp 2 gånger men jag super vidare iaf!
Bara älskar dessa dimmiga citat. Kvällen slutades med att Tony som däckat väcktes brutalt med en joddlande Daniel.
Tack och hej!

2012-05-12
10:19:21

TIDSOPTIMIST
Om en timma måste jag sticka till tåget för att hinna till Louise. Så här ser jag ut nu och så här långt har maten kommit.... PANIK?? Ja!

2012-05-11
02:27:22

IM COMING HOME!

Igår startades dagen med att äta x antal månader för gammal äppelmos. Denna morgonen startades utan röst. Yiiihoo säger vi på det :P Känner att min förkylning verkligen är påväg bort. Men kul är det ändå. Låter som en porno men ser iaf inte ut som en porno rednex.

Dagarna spenderas just nu med sex and the city och kontoret. Dock är jag snart färdig med båda så måste hitta ngn ny serie att nörda. Precis bestämt att jag ska till Surfers Paradise för övrigt den 21maj. Ska bli så sjukt kul.

Sen har jag beställt HEMBILJETT!!!!!!!!!!!!!! Åh så galet glad! Ska bli så sjukt kul att komma hem! Längtar så jag blir knäpp! Så fort jag kommer hem blir det Östanådopp, utgång på hotellet, shothets med Emmy, sjunga för Becca, cykla med Ullis superrumpa, promenad med Danne, krama sönder Anders och Filip, hälsa på grannen, grilla, göra sen stor shopping på gina, pussa sönder alla syskonbarn, äta sönder mig hos mamma och pappa <3

VAD JAG SKA ÄTA NÄR JAG KOMMER HEM:

·         SKINKA I BURK

·         FÄRSK POTATIS

·         VETLANDA PIZZERIAS KYCKLINGPIZZA

·         DUMLE

·         DUMLESNACKS

·         MAMMAS FULLKORNSBRÖD

·         MORGONSMOOTHIE

·         FIKA PÅ CECIL, KOLA & CHOKLADPAJ FÖRALLTID

·         RABARBERKRÄM

·         ÖLANDSLIMPA

·         SVENSKA LANTCHIPS

·         REKORDERLIG CIDER

·         GRILLKVÄLLAR MED FLINTA

·         REVBENSBJÄLL

·         ALL MAMMAS MAT

 

 


2012-05-09
07:26:18

SOOOLSJUKA
Solsken och ligga inne i sängen, har börjat få ett alldeles för tydligt samband för mig sen jag flyttade till Aussie. Jag tror att 80% av gångerna det varit sol och riktigt fint väder har jag legat inne sjuk. så ni kan ju gissa vad jag gör idag..... Ligger i min säng, svettas som en stekt kamel och kollar sex and the city. har hittils sovit en timma, kollat 7avsnitt och varit ute i fem min. YIPPI!
Måste ändå se det här som det värsta med att vara med barn som går på dagis, för sen jag kom ner tror jag Hugo varit sjuk ca 40% av alla 124dagar, så jag har en svag aning vem som smittar mig.
Kan dock för övrigt också vara att jag sprang i linne och shorts när det var rätt kallt häromkvällen. Och NEJ jag har inte blivit någon maratonlöpare, "springa-för-då-mår-jag-bra-löpare" eller "bara-ta-en-runda-löpare". För jag kan i ärligthetens namn säga att löpning är nog det jobbigaste och mest omotiverande jag påbörjat. Så varje dag jag klarar mina 2km (ja ni hörde rätt) så är jag den lyckligaste tjejen på jorden :).
Om ni undrar varför det aldrig kmr ut några nya skobilder längre så är det av den enkla anledningen att jag har shoppingförbud. Min väska hade övervikt redan när jag åkte ner, ett syndrom som jag ärvt av min kära shopaholic vän Manda S.B. Och eftersom jag köpt på mog 13par skor sen jag kom ner(japp där kom sanningen fram) så lovar jag att jag inte kan lägga i ett extra gram till i min väska. Så sayonara shopping, nu läggs alla pengar på en ny hembiljett och på en sista resa.
Förlåt även för att detta blivit en matblogg, kan nörda om att jag gjorde världens godaste pestokyckling á la Lotta igår och ett dussin pizzabullar. Idag har jag gjort pannkakor och häromdagen blev det kyckling med klyftpotatis. Mumma!

2012-05-06
14:35:29

HELG
Hoho. nu var det ett tag sen jag skrev. hmmm.. mitt liv är inte så intressant för tillfället. går mest runt och velar över hur jag ska spendera de kommande månaderna i mitt liv, norge, sverige, utomlands....
Så vad som hänt på sistonde??? jag är extremt mycket ledig nu. jobbar nästan ingenting efter att eva blev klar med sin utbildning så kollar extremt mycket gossip girl och film. såg precis "Remember the titans" efter daniels inflytande, galet bra film. så tänker lite filosofiskt att jag tränar min engelska genom att se flera hundra filmer nu varje dag. haha. försöker även knata mig igenom alla Tildas böcker, men tro mig det är inte för att min engelska suger jag inte kommer igenom dom utan snarare handlingen, eller bristen på den.... det är en hund som rullar en boll, en fe som ska på bröllop, en ballerina som har dansuppvisning. Har dock hittat min absoluta favoritbarnbok av alla... FANCY NANCY! Helt underbar barnbok som handlar om en liten överpimpad liten tjej med hundra klänningar och massa smycken som lär barnen "fancy" ord. haha. Helt fantastisk! Den kanske köps med hem och får stå i bokhyllan jämte penisboken.
Om fortfarande folk inte tror på mig att jag var på en snoppshow tänkte jag de kommande dagarna lägga ut diverse bilder från showen som alla grabbar kan inspireras av. Kanske ditt nya party trick ? ;)
Jo nu till helgen nu igen.! Fredags kvällen spenderades med min money man och sugar daddy daniel. haha. eftersom jag är pank och daniel stenrik (eller inte, jimmy ledsen att säga det men det är eran resekassa som ryker nu) så bjöd daniel med mig på middag på en deluxe resturang.
Väggarna och golvet var av guld, servitriserna från gossip girl och maten serverades på inoljade manbröst.... Kanske lite överdrivet but pretty much the same. Iaf jag får för mig att woho nu ska jag äta konstiga saker.. så väljer att testa kängru men vill ha ett säkert kort till först så beställer in beef bla bla bla..... orkar liksom inte läsa mer vad det står eftersom det börjar med beef så tänker jag att det här blir skit bra.
Får in det och vad är det inte??? MUSSLOR!!!!! Mina kära syskon, speciellt min kära bror har dyrt fått erfara vad jag just tycker om denna kära varelse. Okej det var om tur var inte vagina musslor den här gången med pilgrim är fasen inte långt ifrån och vad är inte köttet om rått???? Halvt spyr men eftersom Daniel så snälllt krossar hans och Jimmys budget så måste jag ju vara tacksam och äta så trycker i mig en mussla och lite malet blodigt hästrumpa i munnen. Tror jag dör!!!! wwwwhhäääÄ!!! never again!
Haha, aja ska inte ge mkt mer beskrivning. men men KÄNGURU mumma!!!!! åh vad underbart!!! smakade precis som vanligt kött men gud så gott :D
i övrigt har jag varit barnvakt till tilda och hugo och denna dag har mest spenderats i soffan. Tjoop o hej!
Förresten var på interjuv för ett filmbolag i lördags med. haha. inget jobb dock men sjukt kul :) tjopp o hej!

2012-05-02
08:20:48

KORV DE' LUXE
Oj oj vad min hjärna går på högvarv de här dagarna. usch usch usch för framtidsplaner!!! Sverige, stockholm, göteborg, oslo, london, melbourne, rhodos, sydney, new york??? så galet klyven!!!!
Vet inte ens vad som händer i somma än?? PANIK! Så har någon en färdig plan åt mig är det bara att säga till för som min hjärna går nu så lär den snart börja strejka.
Har för övrigt bara jobbat två timmar de senaste dagarna. Tackar och bockar för det. Dock har jag så galet svårt att komma på vad jag ska göra nu under min nya fritid. Så idag när jag skjutsat barnen till dagis gick jag och la mig igen och vaknade vid ett.
Igår fick jag dock ett ryck och tröttnade på att vara pank och hjärndöd. Så tvingade in kära Daniel till stan för att äta Melbournes dyraste korv som tydligen ska vara världens nya it grej. Så vurre blev det, 70riksdaler för en raggarballe de luxe.! Fanns säkert över tjugo olika specialare. Blev en a la Aussie style och en Americano. Galet gott! Det hela var toppat med ett kilo cheddar också vilket inte gjorde det hela sämre. MUMS!
Vädret var oväntat bra igår så valde att käka i parken, dock började regna sen. Så sprang upp på Federation Square i skydd av scenen.
Valde sedan att värma oss med Spanska Våfflor. Nog bland det godaste jag ätit. Smakade en blanding mellan pommes, donuts och cupcakes MUMMA! <3

2012-05-01
18:34:00

ROOMIES
Tjoo! Ett bra tag sen nu! De senaste dagarna har jag bott hos underbara Louise. Tyvärr har Louise varit sjuk nästan hela tiden så jag har bott med hennes andra inneboende Jake. En skit rolig aussie grabb. Så dagarna har spenderats med att packa, strosa runt och kvällarna har ägnats åt "How I met your mother" race med Jake.
Igår var en helt underbar dag. Jag lyckades någon gång kl.3 på natten mellan två south park avsnitt att övertala Jake att sjukskriva sig dagen därpå, han hade nämligen aldrig någonsin tagit ut en sjukdag så självklart tyckte jag att det var klart han skulle göra det nu när han hade chansen att umgås med en svensk blondin hela nästa kommande dag.
Sagt och gjort. Nästa dag vaknade jag klockan tolv av frukost på sängen bestående av korv, ägg&lök röra och toast :) . Dagen spenderade vi sen med att dra ner till Chapel st och strosa i affärer. Hittade världens coolaste glassställe med över 300smaker och 50 olika toppingar. Bla fanns det nutella, kakor, ägg, vegemate (alla svenskar som har rest i australien föstår min reaktion!) mm. Blev en jordgubb banan och frozen yoghurt ta tart för mig och nutella med kakor för Jake. Sedan kom Louise och mötte upp oss.
Fick en guide till alla "hemliga" småbutiker. Helt underbara små design butiker där Louise var stamkund. Sedan blev det bazar där vi höll på att dö!!! Tänk världens största vintage butik!!! Provade nattsärkar från 40-talet och klänningar från 80-talets disco tid. Jag fann för övrigt världens coolaste brillor från 90-talet á la musse pigg som fick följa med hem.
Drog sedan på ansiktsbehandling. Super skönt förutom när de skulle klämma ut pormasker! Trodde jag skulle dö!!! Är det verkligen det enda sättet att bli av med dom?? Gjorde helt galet ont! Men annars var hela behandlingen som att vara i himlen.
Klockan 10 möttes vi alla upp sen för att äta lyxtårtor på Chapel. Louise, Lucy, Jake och två tyska kompisar till Louise. Helt perfekt dag.
Idag blir det fotboll med Jake och för att göra det lite mer till en sport har vi valt varsitt team. Sen möta upp Louise på en 90tals club. See ya!