iheard

2013-06-29
20:37:00

EFTERFEST
Bästa bästa grabbar. På ngt vänster så blev det efterfest i Bäckseda med alldeles för mkt mc donaldsmat och ketchupfrosseri, pianospel och bästa sällskap. Lyckades sedan ta mig hem i gryningen på en skakig cykel.
 

2013-06-29
20:35:00

BORTA BRA
Åhh älskade Vetlanda. Skulle träffa Ulla för en lugn kväll ihop men istället fick Ulla ett ryck och stack till Ekbacken så hamnade istället hos Evve med Becka, varav Becka tyvärr blir överförfriskad så hon drar hem och jag och Evve som knappt känner varann spenderar sen kvällen i hennes lägenhet och på hotellet med sköna grabbar. Älskar små städer!
 
 
 

2013-06-29
20:08:00

FRUKOST
Frukost i ösregnet med mina älsklingar. Anders och jag fick springa till jobbet sen. Hurra! 
 

2013-06-29
17:39:00

BÄSTA VETLANDA
Hemma hos mamma och pappa! Så super mysigt med mammas mat, jordgubbbar, fika på donken och sola i trädgården. Varenda gång jag kommer hem så får jag för mig att flytta hem igen. Så himla mysigt. 
 

2013-06-26
23:12:21

STULEN PORTTELEFON
Ibland händer det väldigt spännande saker på jobbet. Som förra veckan när världsmästaren i snowboard var inne hos oss. Eller när han från sällskapsresan (norsken) var inne och tappade bort sin "kona"(fru) så han sprang runt och visslade efter henne i en timma. Eller när han som gjort Kontiki filmen var inne och försökte pruta på en spalje för två hundra kronor. Det gör liksom vardagen mer spännande.
Men det händer spännande saker här hemma med, som när vi grillade revben, gick in två sekunder och sen hade en fiskmås (eller grannarna) flugit iväg med det och allt vi hade kvar var en tom grill (kan säga med att det inte var den lättaste revebensbiten heller). Eller när vi efter lördagens fest inser att vi både blivit mobillösa och nyckellösa. Men får reda tre dagar senare att diverse gäster gått hem med det och sedan får vi tillbaka det av helt random personer som inte ens var här. Eller varför inte nämna alla kvällar då Filip och Anders tagit några öl för mycket och kommer hem med varningskonor, spjut, mattor, stolar, spadar och sist men inte minst när Filip "råkade" ta med Christians lägenhetshus porttelefon (och då pratar vi hela kittet med högtalare och skyltar). Jaja, vissa saker förgyller vardagen. Natti!
 

2013-06-26
23:01:52

SOFFAN
Dagen startade med frulle och Christian på besök, sedan kom grabbarna hem med mat från grillen, ytterst märkligt att all kebab smakar pepparkaka här. Blev sedan en lång runda på stan i ösregnet. Fille fixade mat sen och resten av kvällen har vi glott på Plura i soffa och käkat hemmagjorda snickerskakor. Anders kom hem med världens största hortensia från jobbet till mig med från Inger. Haha, så himla söt. Har dock ingen kruka eller potta som det så fint heter här så måste dra o köpa det imorrn. Ciao!
 
 

2013-06-26
22:53:26

KRÄFTFROSSA
Man är väl en bra kompis. Hade över trettio grader i butiken idag, helt död. Men slutade två timmar tidigare än Filip så hade iaf rätt gött käk klart när han kom hem. 
 

2013-06-23
22:44:00

MIDSOMMAR VÄLKOMMEN TILL OSS
Midsommar,denna efterlängtade underbara högtid.! Kan väl lite gott sammanfatta denna midsommar med underbara människor, kaos mkt folk, hundra kransar, massa blommor, massa städ och pynt, kräftor, räkor, musslor, hummer, grillat, 8rätters, mat hela natten, massa dricka, vin och nubbar, snapsvisor, beerpong, lyxfrukost, nya människor, taxiresor, klädbyten, efterfest, bordspingis, massa filmning, kaos överallt, bortappade nycklar, mobiler, jackor och knivar. Jah kort och kort en helt perfekt midsommar <3
 
 

2013-06-23
22:29:44

MIDSOMMAR PREPARING
 

2013-06-23
21:55:00

MIDSOMMAR FRUKOST
Startade midsommarafton med att dra till jobbet vid åtta för att fixa iordning lite beställningar på midsommarkransar, så himla sjukt kul att det blev så stort. Kom dock ingen buss så fick gå till jobbet i halv regn, svinhungrig och trött spenderade jag morgonen där med bästa Solfrid och Ole. Morgonen blev dock hela fm så var tillbaka vid ett då vi körde storfrukost ihop med massa bröd, jordgubbar och äggröra. Mumma! 
 

2013-06-21
23:00:00

VARDAGSLYX
Vardagslyx, kom hem tidigare än grabbarna så tog med lite blommor och handlade lite saker påvägen. Spenderade sedan de kommande timmarna med att göra en bukett och laga massa mat. Lyckades göra världens godaste potatissallad. Mumma!
 

2013-06-19
23:14:00

LYXFRUKOST
Frukost på ballkongen i solskenet. Mumma!
 
 

2013-06-19
08:28:00

JOBBET
 
 
 
 

2013-06-19
00:41:27

FAMILJEMIDDAG
Söndag betyder familjemiddag, hamburgekväll med hela familjen. Slutade dock i kaotiskt stämmning när Anders sätter på en film där de maler ner människor, jag vägrar se den, Anders går  och låser in säg på sitt rum i protest och stannar där resten av kvällen, Diana somnar i soffan, Filip sätter sig på toan, jag surar och går och lägger mig. Jadå, vi är trots allt en äkta familj.
 

2013-06-17
23:13:17

SOMMARBUKETT
Sjukt bra kväll hos bästa Valle med hur mkt mat som helst. Helt underbara kvinna o självklart blev det vattenmelon med. Sjukt god mat, vin, bästa snacket, asså älskar denna underbara brud som jag helt random träffade på bussen på g till oslo förr förra gången jag var hemma. Bästa bruden förtjänade förstås en sommarbukett. Har blivit så sjukt kul på jobbet nu, fick ansvar för att göra de beställda buketterna häromdagen, as nervöst men as kul. Slänger in lite mobil bilder på dom sen. En bild på Valles bukett här iaf.
 
 

2013-06-17
23:06:06

MAT OCH MATFÖRGIFTNING
Ursäkta en helt katastrofal uppdatering, Har haft en helt underbar helg med matförgiftning så har spenderat denna underbara helg mest i hukande ställning, hulkande, gråtandes liggandes på toaletten och på diverse golv. Hurra! Är dock äntligen tillbaka idag igen och har äntligen kunnat få i mig lite mat. Men får väl se det positiva i det hela. Slipper detoxen den här veckan när jag automiskt gått ner 5kg på tre dygn. 
Så det första riktigt riktiga målet blev grillat ikväll, så sjukt gott! Har även spenderat dagen i parken och på balkongen. Försökte få ut Anders i solen men efter mkt grymtande om att
-"Det var ju fan att det skulle vara sol nu när jag är ledig. Jag tänker ju ändå inte gå ut".
Så fick jag spendera dagen i solen själv. Dreglandes och sovandes på en filt. Wihoo.
 

2013-06-08
19:32:25

NATIONALDAGEN
Hade en sådan snygg vision av hur mysigt och lyxigt vi skulle fira nationaldagen. Haha, glöm det. Fick för mig i sista minuten att sticka och shoppa så sprang in på kiwi sen och köpte grillad kyckling och slängde ihop en flygande jacob. Massa ris till Filip och massa bladspenat till mig. Och istället för de tilltänkte pajerna och tårtan blev det wienerbröd och chokladcroissanter från Matkroken. Äh nationaldagen trots allt ändå.
 

2013-06-08
19:13:20

BRÖLLOP
Åååh bröllop! Så himla fin Madde är! Grabbarna gav upp efter fem min och gick och spelade tvspel och efter att jag tvingat Diana att se hundra gamla klipp från Vickans bröllop med utroppen "-Titta nu, åååhhh, TITTA TITTA!! " så har hon också övergett mig av ngn märklig anledningen. Men men tårarna rinner och klänningen är på, nya roser ligger bredvid och jordgubbarna framme. Jadå en helt okej dag att spendera med kungafamiljen.

2013-06-07
19:24:00

LYX
Åååh bästa, kom hem från jobbet och Filip har lax på grillning på g med massa sallad. Mumma! Älskar dock vår mathandling, säger åt Filip lite snyggt vad han ska laga så vi blir av med lite av allt vi har hemma. Kommer hem och ser maten klar men alla saker är kvar i kylen. Då har han varit och handlat allt nytt utan att titta. Jajja, haha nu blr det samma mat några dagar nästa vecka med.

2013-06-05
12:48:57

BLÄÄ
Glöm allt jag någonsin sagt om hur bra det var att sluta med p-piller. Har värre humösvängningar nu än någonsin och hade så ont i magen inatt att jag svimmade. Härligt, så ligger hemma sjukskriven idag helt lealös i soffan och kollar på fast and furious med Filip. Ska ha ett matrix race sen och äta massa choklad. Nu ligger jag och googlar nya p-piller och p-spruta, kanske kan vara ngt. Dags att besöka norskt sykkhus.
 

2013-06-04
20:16:00

ANTAGEN!
AAAAAhhh!!!! Kan man bli gladare!? Har kommit in på utbildningen som kostrådgivare/hälsocoach i höst. SÅ sjukt jävla glad! Har på köpet av detta även varit på jobbinterjuv imorse där jag kommit vidare av över flera hundra sökande och är nu en av de sista fyra de väljer mellan. Fick även upp Filip tidigt imorse så drog och storhandlade och hade världens lyxfrukost med yoghurt, musli, nybakat bröd, ost och fårsalami. Super gott! Och påvägen hem så hamnade jag jämte en super skönt äldre dam på bussen som älskade min svenska för den påminde henne om emil i lönneberga och "jag är precis som han, en liten djävul". Haha. Underbar!

2013-06-04
00:29:00

HIPP HURRA FÖR MAMMA!
Underbar helg hemma. Mamma 60år! Bästa bästa familj <3