iheard

2012-10-30
22:35:00

HALLO MR PLAYER
En kvällsfundering. Killar, killar, hur tänker ni?
Ibland kan jag bli fundersam på hur killar tänker, särskilt de här självgoda killarna som tror på riktigt att de är gudsgåva till kvinnan och till hela jorden för den delen. Och som tror att de på allvar kan få vem de vill. Inget mål är för litet! Måste säga att jag imponeras av dessa killar, deras målmedvetenhet är ju fantastisk men resultatet.. suck.
Som t ex killar som skickar bilder på sig själva utan att man bett om det, hallå? Why? Jah ni är rätt söta ibland, o visst ni kan ha snygga kroppar, men varför? Så vi ska tråna och tänka åååh vad söt han är, jag skickar en halvnaken bild på mig tillbaka. Never gonna happen! Och killar som tror att man helt sonika ska vilja skicka ut bilder på sig själv lättklädd på en strand. Come on? Haha. Tror ni att vi är så lätt köpta? Hur gullig du än må vara så har vi hört talas om facebook, bloggar, google, instagram, rykten, mms, skvaller. Nej tack, finns det nakenbiler/lättklädda foton kan jag lova att de är inlåsta. (men jah tack fortsätt gärna att skicka bilder på er i kallsonger, som man sa, ett gott skratt förlänger väl livet?)
Sen killar med självförtroendet som säger helt sonika "jag vet ju att jag brukar attrahera tjejer som dig". Jaha, precis det tror jag med, det är därför vi aldrig kommer prata igen.
Eller killen som helt plötsligt utan förvarning kan säga "jag lovar att jag kan göra dig ... (fanny jag vet att du läser) ". Asså kom igen? Javisst målmedvetenhet jag är imponerad av det. Men sen när fick du för dig att min standard sjunkit så lågt?
Eller på killen som kör på, jag får dissa dig hur mycket jag vill men svarar inte du inom loppet av 30min... blir jag skitsur, får rycket och skrivet något taskigt nedvärderande eller hotar att aldrig mer ses. Hmm hur tänkte ni här och det här är inte bara ett fall utan hundra. Jag kanske inte alltid har tid, jag kanske inte alltid har lust att svara på något hjärndött eller så har jag faktiskt ett liv.
För att inte tala om dessa underbara söta pojkar som verkar sova sin ljuva skönhetssömn under solariets lampor. När fick ni för er att denna orange bruna färg var en penisförlängare?
Eller alla dessa underbara pojkar som spenderar hela sin vakna tid på ett gym? Självklart är en vältränad kropp sexigt. Men på senaste har jag börjat undra om för varje extra muskel kilo om det försvinner några tusen iq celler. Det här gäller absolut inte alla (ett undantag kan ju finnas eller två möjligtvis).
Och det sista för att förstärka det föregående exemplarna.. Solariebruna killen med självförtroendet, musklerna, kallsongbilderna och iqn som helt sonika säger "Det jag inte har i huvudet.. det har jag ju här nere". Haha, jah det är ju faktiskt frågan. Vi får hoppas det för allas bästa.
Så darlings älskade underbara söta pojkar. Time to grow up. Hur söt du än är i din solbränna, i dina nya brillor, kallsonger eller med överspända muskler, slösa inte din tid, det kommer inte funka. För även om du må vara den bästa playern i hela världen så är jag fortfarande din boss. Night!

2012-10-30
00:02:00

GEISHAKULOR OCH KORVMACKOR
Spenderar natten genom att lyssna på Anders och Filip. Ååh mina pojkar de borde göra podcasts. Love them! Skulle precis berätta om min dag i skolan så jag skulle citera Filip och säga att "Man är inte bög för att man suger av en kompis, bara en jävligt bra kompis". Säger istället "man är inte en bra kompis bara för att man suger av någon". Asså seriöst. I övrigt har jag spenderat dagen med min helt fantastiska klass där dagen har kretsats av Josies sexserier och otaliga toabesök. Har i övrigt varit ute och sprungit en runda i regnet och storstädat på övervåningen.Sedan korvmackor och nu blir det kvalitetstid med mina booys!
 
 
 

2012-10-29
18:16:08

MAKE UP MY DAY
Införskaffat några hederliga favoriter. Foundation tent idole ultra från Lancôme och O.P.Is start to finish lack. Bättre finns inte.

2012-10-28
23:39:59

GRUS OCH TJUGOR
Sådär ännu en helg har gått. Har varit helt fullt upp den här helgen med begravning, jobb, tenta, födelsedagsfest, hotellet, promenader och häng, Dock känner jag mig ofärskämt pigg. När jag vaknade imorse trodde jag dock att jag svalt en påse grus och förvandlats till en flodhäst men nu mår jag toppen. Rehabiliteringen heter nämligen, pedikyr, Manda, hårinpackning och ansiktpeeling. 
Hade i övrigt en skön dag på jobbet igår med mina fantastiska tanter och fina jobbkamrater. Jag skulle dock givetvis  veta mest när vi lagade mat vilket slutade med att maten blev en timma försenad. Hurra! Ingen led för det utan istället blev det en kväll med "så mycket bättre" och lördagsgodis. Sedan bar det av till Ulla som fyllde år! Som hoppande grodor med händerna i luften drog vi sedan vidare till hotellet med Lejla som excellent chaffis. Mycket trevlig kväll, men döm av min förvåning när jag hittade massa tjugolappar i bhn. Tack för en bra helg!

 

2012-10-26
18:57:47

PAKERINGSBOT
Dagens för övriga höjdpunkt. Tror jag sa säkert sju gånger. Vi har parkerat fel, kolla skylten. Japp det här blev följden iaf. Yeyy!
 
 

2012-10-26
18:46:00

TAKE TONIGHT OFF
Hemma. Tror min mamma är tokig, springer runt och sjunger vi ser det snöar med en chipsskål i högsta hugg. Är helt slut efter dagen. Började med namnsdagspresent, sedan tenta, begravning, fika med släkten och nu mat och xfactor. Så för att ge dagen lite extra glimt så har vi införskaffat tomteskum till våra pepparkakor för kvällen och jag är helt överlycklig för att ha hittat daimpluttar. Mumma!

2012-10-25
23:13:00

KÄRLEKSVISAN
Inte sovit en blund inatt igen. Det här är den 4e natten den här veckan utan sömn.. Känner mig som ett levande lik. Känns så skönt på ett sätt att begravningen är imorrn så man äntligen kan börja att gå vidare. Har suttit och spelat på låten jag ska spela imorrn och skrivit färdigt de sista noterna. Så känns som tentan kanske inte kommer gå det bästa imorrn men strunt samma. FInns ju alltid omprov. Ska göra ett sista försök nu iaf för att få in komplex fösäljning i huvudet.

2012-10-25
20:21:43

BUSY LADY
Spenderat hela min förmiddag med att byta bildäck, eller ok jag åkte så bytte dom däck och klagade på mig, sedan sätt Adam gaddas och därefter spenderat hela dagen i Eksjö med mamma. Först en välbehövlig timma hos Diana på skönhetskompaniet och sedan storshopping på Lindex och fika på Princess (måste vara bästa caféet i hela Småland). Slänger upp massa bilder senare.

2012-10-25
20:07:00

LEJLA ÄR HEMMA!
Min underbara fantastiska bästa vän Lejla är hemma igen!!! Blev så sjukt lycklig då kvinnan helt oanmäld kommer över med presenter. Tror det inte finns någon bättre människa?! Du och chokladen gjorde min kväll <3
Bild från Milano i november för två år sen.

2012-10-25
20:01:00

VETLANDA KÖREN PÅ VETLANDA TORG
Istället för att åka till en fancy vip kväll med massa smink och goodiebags så spenderade jag kvällen på Vetlandatorg med mina kära vänner. Det kallar jag en riktig kompis! Torget var fyllt till sin yttersta gräns, fötterna kändes som isbitar och alla ungar skrek efter varje mening MOJ sa. Efter en timma gav vi upp och drog hem.

2012-10-23
22:10:00

WINEGUME ÅT JOJO
Ååh läste just min underbara fantastiska vän Joseph facebook status:
"Jag fyller år imorgon...och de säljer 3kgs bassett winegume-påsar på Netto den här veckan..."
åååh! kan man vara mer underbar?? Jag har för övrigt spenderat min dag framför mitt pussel, "breakfast at Tiffanys" och prickig korv mackor. Har även hunnit träffat Ida en kortis och unnade mig själv ett nytt toplack från O.P.I som lite ny inspiration för att plugga. Kl.6 imorrn blir det till dagis för att jobba. Känner mig inte hyper pepp just nu men efter en överfull tallrik med marängschwiss så blir det nog lättare.
Finns det något mer irriterande som när man tagit massa bilder förresten och man upptäcker sen att minneskortet inte var i? Såå uppdaterar med kort imorrn. Nu dags för mer pussel och äta upp glassen. Mmmwaah!
Småpyssel från Karlssons igår, tyckte dom var rätt mysiga.

2012-10-22
21:03:00

ENDELIG JUL IGEN
 
Kvällen har spenderats på sockerchock. Flängde runt i stan med mamma för att köpa halloween nuggets och halloween chips. Åkte sedan till Karlssons och där hade de fått fram jul skyltningen!!! Fick sån julkänsla så var tvungen att dra och köpa Annas Pepparkakor sen. Som för övrigt är dom bästa i världen. Så nu spenderar jag kvällen med att sjunga "Endelig jul igen" och funderar på julklappar. 

2012-10-22
20:37:34

TIME FOR FIKA
Kommer hem från skolan helt slut. Sov inte ens 4 timmar inatt så varit helt död idag. Men min underbara mamma kom och hämtade mig på stationen och sedan blev det förbi stjärnan och köpa fika. Super mys! Fiberbröd och chokladbollar. Kan säga att det räddade min kväll <3

2012-10-21
18:35:00

E - böcker?
En tanke som slår mig när man sitter med hundra häften, massa kopierade sidor och skolböcker. Varför har man inte allt skolmaterial via datan? Vi är ju ändå helt beroende av att använda datorer på lektionerna så varför inte dra ner på pappersförbrukningen o ha böckerna online också? Att man via en sida köpte boken för att få ladda ner den till sin data? Sedan skulle man kunna göra överstrykningar via datan och sedan klippa ihop alla överstrykningar i slutet för att få fram det viktigaste? Vore inte det sjukt smidigt. Finns det redan ett sånt programm eller en sådan tjänst så tipsa mig. Annars kanske det får bli ett projekt att fixa det i framtiden.
Har för övrigt spenderat halva dagen framför mitt pussel som faktiskt nu börjar gå lite framåt, sedan börjat titta lite i boken för nästa tenta på fredag, sytt upp två par jeans till pappa, sagt hejdå till Filip och kollat 4avsnitt GossipGirl. Tycker ändå det är rätt effektivt för en bakissöndag. Jätte trevlig kväll för övrigt hos Sara och Oscar. Är dock helt slut idag trots att jag lämnade festen tidigast.. om man nu kallar tre tidigt. Nu mat, sen spinning och sen kolla massa repriser av Pluras kök som för övrigt är det mysigaste programmet som någonsin gjorts. Och om han var några år yngre hade jag gift mig med honom. Tänk en kille som är en blandning av Plura-Dolph Lundgren-"Kamel--bonden" så har ni min drömman.
 

2012-10-20
19:40:41

PUTTE BRICKA
Nu laddar vi för sista körslaget med en sista PUTTE BRICKA! Wiiihoo!

2012-10-20
19:27:47

PUSSEL
Waaah! Har spenderat fem timmmar idag och halva går natten med ett 1000bitars omöjligt pussel! Suck! Har totalt ryggskott! Dock ytterst trevligt sällskap av bästa Filip som är hemma. Ikväll blir det till Oscar och hälsa på Pontus, Kp, Filip, Maja, Carro m.m m.m Sjukt kul!

2012-10-20
19:25:00

SALONG STARCK
Tentan är över. Gick sjukt mycket bättre än förväntat men inget att hoppa jämfota över än, på fredag kommer nästa. För att fira en kväll i frihet från plugg så vad passande inte bättre än en frisörkväll hos syrran med 5syskonbarn. Det sminkades, borstades och sprayades så det stog härliga till! Super duper Maja hade stenkoll på salongen och sina kunder och fixade både tuppkammar och manikyr, super söta Linnea hade kolla så folk passade tider och borstade så håren blänkte och lilleman Oliver blev mest utsatt för allt och fick även han en nylackad manikyr.

 

2012-10-20
18:51:08

SÖTASTE I VÄRLDEN
Har jag inte världens sötaste gudbarn så säg?

2012-10-18
22:48:15

BECKA FÖRSTÅR MIG SÅ BRA
 
plugga wink
 
bläää
jag döör ju
jag kan inte plugga mer
säkert
jag lovar
då kommer hjärnan hoppa ur o så kommer jag bli blind o då kommer jag inte hitta den o inte kunna åka till skolan o på provet kommer jag äta upp pappret för att jag inte kommer hinna äta ngn mat för att jag tagit på mig skorna som mössa o sen kommer jag dö!
därför pluggar inte jag grin
deal?
 
hahaha... tappade bort mig efter några ord. men ockey deal

2012-10-18
22:26:00

TENTA MIGRÄN
Tenta, har suttit precis hela dagen nu och pluggat och tror knappt jag lärt mig något. Känns som allt bara trillar ut. Jag är iaf helt färdig nu, ont i magen, migrän och illamående. Ska bli så himla skönt imorrn att få det gjort så man kan börja på nästa... Har en tenta i "Komplex försäljning" nästa vecka som jag inte ens hunnit börja titta på än. Så känner redan nu att nästa vecka kommer se ut exakt som den här veckan. Dock med 100ggr mer plugg och ännu mindre tid att träffa vänner, men sen dröjer det enda till 21 december innan nästa kommer så skönt det. Nu ska jag och chokladkakan gå och lägga oss i sängen och välförtjänt kolla in massa bloggar jag inte hunnit titta på flera dagar. wiiie! natti! och önska mig lycka till imorrn!
Kanske ser lite rörigt ut, men tro mig detta är högsta struktur!

2012-10-16
22:49:00

PLUGGA? VA?
Åååh denna dag. Drog mig in till skolan, kom försent, hamnade på kungatronen men tio minuter efter jag satt mig tar vi paus. Har sedan en lektion i en o en halv timma där vi går igenom powerpoints och sedan slutar vi. Jaha.. Missade tåget så är hemma två timmar senare... Suck. Vad lär vi oss av detta? Jo åk inte till skolan! haha nä då hade ett väldigt trevligt o givande samtal med min kära klasskamrat på vägen hem, men skola i 1,5h känns sådär.
Men men skulle sedan ägna hela min dag åt plugg eftersom vi har tenta på fredag men vad har jag gjort? (kanske inte så smart att lägga ut det här om ngn framtida arbetsgivare läser om hur ofokuserad jag är men men)
1. Sätter mig ner med boken. Tar en sekund den inser jag att jag är hungrig. MAT!
2. Nu mätt sätter jag mig igen... Men gaah! ååh vad jeans är obekvämt. MJUKISBYXOR!
3. Bläddra, bläddra. Fan det här går ju inte. Ta en paus kanske? Hmm.. Jag vet! HOPPA HOPPREP!
4. Träningskläder på, hopprep fixat, men gå ut i kylan? Knappast hallen blir bra.. 1, 2, 3... bäst att sätta timern med så jag kan ta 1minuts pauser.. sådär! 1, 2 , 3... ska aldrig klockan ringa? måste kolla... 1. 2. 3 .3 FAAAN! Hopprepet fastnar i lampan!!! Kanske inte var så bra idée ändå.
5. Tillbaka igen.. men är jag inte lite hungrig? Har ju trots allt tränat. Bäst att ta en prickig korv macka.
6. Nä vad sjutton det här går ju inte!!! Messar Lejla! "Help me! dör!" får svaret "Hade jag gärna gjort men är i Barcelona Amanda, som du vet eftersom du skulle egentligen åkt med". Aaah APA! Skickar ett hotsms tillbaka.
7. Jaha, kanske borde röra mig lite, motion är ju bra. Knäböj kanske? 50st låter ju rätt lagom, borde ju ta typ 5min. 1.2.3..26...28...GAH!!!! jag dör!!! 50! Jaha och där var låren pajjade i några dagar framöver.
8. Mat mat mat. Fixar pestolax, tar en paus och läser lite i "singel på nytt".
9. Nu ska jag plugga!!! Syrran ringer. Hon är ute med hunden... bla bla bla. inser när vi lägger på att vi pratat i en timma och jag också måste gå ut och hämta min cykel.
10. Träningskläder på springer ner till stationen och hämtar cykeln, hem, HOLLYWOODFRUAR!!!!
 
Jaa, ni inser ju hur det gick sen. Dags för fråga Olle, gossip girl och singel på nytt. Sedan fler mackor, bloggar, klädwebsidor, ringa soffan och kan för övrigt inte gå i en trappa utan att skrika. Och förresten sitter o skypar med Filip och messar med Josie samtidigt och kollar fotboll. Jodå simultanförmågan är inget fel på! God natt!

2012-10-13
13:05:00

LÖRDAGS MYS
Vill man inte ha något när man fyller år får man skylla sig själv. Så fick bli en låda fylld till bastun åt min kära svåger. Så nu blir det ut och fira Jesper i Sandsjöfors och sedan vara barnvakt till världens bästa brorssöner i Tranås. Laddar för en kväll med tvspel. Cheers!

2012-10-13
13:02:48

VANILJBULLAR
Fick finbesök av min kära Oslobo. Så ställde mig och bakade vanlijbullar. Mumma! Anders helt chockad, va? är det vanilj i dom?? Några sekunder senare... "Men ska inte vanijen vara fryst?" Asså Anders vet inte vem som bakat fika till dig i ditt tidigare liv. :P

2012-10-11
01:44:00

FARMOR

Farmor försvann idag, jag känner mig bara tom. Jag trodde att jag förlorat henne redan i somras när jag kom hem från Australien och de sa att hon inte längre var kontaktbar, att det handlade om dagar.

Jag åkte in till henne, satt vid hennes säng och pratade med henne om allt. Allt som  var vi. Kvällen innan hade jag redan sagt farväl i mina drömmar, så för mig kändes det som att det var det sista hejdået. Men när jag satt där vaknade hon till, tittade på mig, och började prata med mig. Hon vaknade. Alla hade redan räknat ut henne. Att det var försent. Men hon vaknade, och fick fram att jag var hennes ängel, att vi hör ihop.

Idag var jag inte hennes ängel, hon kommer inte vakna igen. Inget mirakel kommer hända igen. Jag är så glad att du får vila nu farmor. Att du får komma tillbaka till dina blommor, sven, zita, din syster, tage och dina vänner. Till husvagnen i fårhagen. Till dagarna med all tomtemålning. Till när du var ung och hade finklänningen på dig inför fest. Du var väldigt vacker, precis som du själv säger.

Jag kommer sakna att inte höra din röst på telefonen när du sjunger psalmer för mig som du tror att jag kan, att se dig mata Zita från köksbordet, jag kommer sakna att åka båt med dig i Häggarp, att sitta och måla med dig, jag kommer sakna att sitta och spela sitra med dig och sjunga, att höra din röst på kasettbanden, jag kommer sakna att se dig i din trädgård påtandes med alla blommor, att höra alla dina argument och hårda åsikter vi inte alltid var överens om, jag kommer sakna att höra dig säga att jag är din ängel, att vi hör ihop lite du och jag.

För vi hör ihop, du lärde mig spela instrument, jag gick och lyssnade på ditt kasettband du spelat in till mig på min freestyle när jag var liten, du tog dig tid att lära mig måla med dina oljefärger. Vi hör ju ihop där någonstans. Jag älskar dig farmor och jag saknar dig.

Det jag hör i mitt huvud nu, som jag sjöng för dig på sjukhuset är samma låt.

"Goddag min fru, jag ser min fru, du lillan har i famnen. Oh ja min fru, oh ja min fru. Jag vaggar henne nu. Oj oj då. Oj oj då. Ett sånt besvär man har. Men lillan hon är ju det käraste jag har".

Jag älskar dig. 


2012-10-10
00:33:00

SYMASKINEN ÄR TILLBAKA
Om man googlar "må bättre" så vet man att man haft en rätt pissig dag. Dock har det äntligen vänt ikväll! Eller jah inatt. Ställde mig och bakade tusen frallor innan och sen gjorde jag choklad cupcakes med färskost glasyr (ursäkta sämst bildkvalite). Har sedan satt mig och börjat sy lite igen. Har hittills klippt fel, sytt fel och mätt fel. Men skitsamma just inatt bryr jag mig inte. Har inte rört en symaskin på över ett år. Så just nu får det gå åt skogen, så gött att komma tillbaka igen bara. Har massa roliga idéer och annars helt svarta lacrice amanda har nu dratt fram chockrosa och kornblå, av inspiration av GossipGirl. Dock tog tyget slut nu och eftersom jag redan pajjat två meter så tror jag att det är dags att göra en beställning från Stoff och Stil. Vet inte om det är sockret som gör det, symaskinen, eller cdspelarn som drar Jesus christ superstar och Chess på högsta volym men något är det.

2012-10-08
23:23:00

F.L. WESSMAN - LIVSNJUTARE OCH MYTOMAN
Ingen inspiration idag så Filip gästbloggar.
 
[23:20:53] Oswald:
Hej.
Bloggägare och filantrop, äkta vän och sann kämpe. Wonderwoman? Mycket möjligt. Men ibland kan även en sådan fantastisk person behöva hjälp. Därför går jag in, som den stöttpelare jag är, och lägger min ingrediens till livets kaka.

Veckorna som flyter förbi innehåller oftast mycket lite spänning. Självklart var förra veckan inget undantag och jag hade bara helgen att se fram emot. Vilken helg det blev sen. Min vän anders och jag har en liten egenhet att alltid röra till något vansinnigt vart vi än färdas. Denna gången var målet en liten stuga på nesodden (ja jag bor i norge, bara släpp det). En intet ont anande jente på nyss fyllda 20 vårar skulle annordna en liten tillställning som skulle äga rum ett stycke utanför staden. Elller ja på en ö. Jag och anders följde våra vänner oskar och sara för att hitta rätt och bli presenterade för värdparet.
Kvällen började väl som vanligt att man sitter i ett hörn och pratar ned don få man känner. Kan bara tillägga att vuxenläsken inte börjat kicka in på riktigt och det var väl en bidragande faktor till vårat generade beteende. Det som skedde härnäst har jag ingen vidare förklaring på. Kort sagt har jag nån lucka här och där i mitt annars så briljanta sinne. (Jag blev varnad av bloggens ägare att det vistas minderåriga på sidan och ska därför inte gå in närmre på den saken). I lama termer så var det som skedde att jag och anders hade en fantastiskt rolig kväll och vi stiftade många nya bekantskaper. The big guy kanske till och med får till det en vacker dag.

Tänkte bara avsluta med att säga som min gamla datalärare: livet är underbart, när underlivet är bart.

Ha en trevlig vecka allesamman

F.L.Wessman

2012-10-08
23:10:18

STADSAUKTION
Har just hittat min nya älskling sida. Stockholmsauktionsverk. Kolla bara in den här klockan! Helt underbar! Längtar så till när jag skaffar eget igen.
 

2012-10-07
21:45:00

FROZEN BANANA
Har fått någon märklig dille nu över fryst frukt. Sitter just nu och äter frysta hallon så kalla att det isar i tänderna och jag hoppar runt och nyss hackade jag banan och frös med. Typ det godaste som finns. Bjöd Rebecka på det häromdagen men hon trodde jag fått hjärnskada.
I övrigt har jag spenderat hela dagen inomhus. Med att se hela sista säsongen av satc igen och sedan ätit lite till.
Igår åt jag också massa, fast hos Lejla. Underbara kvinna, med underbar familj. "amanda, ät lite tårta, paj, kaka".
 Åh älskar att hänga där. Så rund och glad ramlade jag hem till nygjord flygande Jacob och pannacota. Haha. Trodde jag skulle dö av sockerbomb. Var förövrigt förbi Danne med och pusslade. Med varsin kopp i handen och wienerbröd. Kände mig som vi redan var 100år och satt där med våra löständer och hörapparater. Tänk det är så framtiden kommer se ut. Nu ska jag springa och för första gången idag ta på mig ngt annat en morgonrock. cheers!

2012-10-07
11:31:37

TANDBLEKNING
Beställde hem beconfident tandlblekning häromdagen. Så tänkte meddela senare hur det går. Hittils har jag användt den i två dagar men ser ingen skillnad alls. Har också insätt hur mycket juice och socker jag äter sen jag började. Eftersom man inte får dricka juice, te, kaffe, färgade drycker när man bleker tänderna så känns det totalt omöjligt för mig att veta vad jag ska äta till frukost. Men men igår lyckades jag ändå bryta allt, juice till frukost, te hos Danne och saft hos Lejla. Jaja, vi får se hur det går.

2012-10-07
11:14:00

PIZZABULLENS DAG
Fick ett ryck häromdagen, rättare sagt den 4e oktober, även känd som kanelbullens dag.
Efter natten innans äventyr var jag väl inte direkt vid mitt bästa medvetande under dagen och fattade noll när folk frågade mig om jag inte bakat kanelbullar. Likadant tyckte jag bara att det var konstigt att Jonas satt i klassrummet och käkade kanelbulle (de är ju bookis roll).
Åker sedan hem och får för mig att jag ska baka, varav Josie ringer.
- "Amanda, vad gör du?"
- "Jag har precis bakat 100bullar!"
- "Nice, blev kanelbullarna goda?"
- "Kanelbullar? Nej jag har gjort pizzabullar"
- "Amanda Vet du vad det är för dag idag?"
(blixtsnabbt) -" Haha, klart jag vet, onsdag".
(hör ett asgarv) -" Amanda för det första är det torsdag och för det andra är det kanelbullensdag, inte ngn jävla pizzabulle".

2012-10-04
21:31:00

TRÄNINGSLISTAN
Inga fler ursäkter. Dags att köra igång igen. Listan är laddad med bästa låtarna. Enjoy!
 
TRÄNINGSLISTAN:
 
We want som p--sy - 2 LIVE CREW
International Love feat. Chris Brown - Pitbull
Outta your mind - Lil Jon, LMFAO
Bad - Remix by afrojack, Michael Jackson
Pumped up kicks - Niklas Bergwall remix
 
 
 

2012-10-04
19:14:00

ELIT VETLANDA
Speedway igår! Vi vann! Kan bara säga att det är på sånna här dagar jag tycker om Vetlanda som mest. Världens fest på stan och hotellet sen. Underbart! Sådär lagom väck i skolan idag men we made it!


2012-10-02
22:43:00

ORGANAMI OCH BANKMÄN
Åååh haft en fantastisk dag med bästa klassen! Inte för jag har lärt mig ett dugg, men guh vad kul vi haft. Vet inte vad jag skulle göra utan Josie (kanske hänga med på lektionerna) men åååh dina bilder, vårdade språk o fina sms. Hur skulle jag klara mig?
Haft två gästföreläsare idag och jag önskar att jag kunde säga att, åh vad intressant men har mest koncentrerat mig på att inte börja gapskratta. Hallelujha för 60år bankmän och 50åriga snyggingar.
Kvällen har spenderats med Lejla, as usual, jag skulle hinna springa innan Hollywood fruar men Lejla envisades att halt med sin höft så blev bara en kvarts jogging. Men vad gör det? Tillbaka till bästa klassen imorrn, inte speciellt taggad för att plugga men vad gör man inte för att få äta lite snorkråkor och se Jossies organami bilder täcka folks ryggar.
Fick för övrigt en sådan fin komplimang av Lejla innan "du är som en sådan där seriefigur som är på datorn, som egentligen är ett virus" (ska tilläggas ordagrant var det, du ser ut som en). Tack så mycket min älskade Lejla. Haha
Bild på min SUPER goda chevré lasange jag lagade igår.

2012-10-01
20:28:00

DAMERNAS WITH CHOCLATE
En fågelskit senare, flera hundra hårtvättar och några kilometer på cykeln. Nu inväntar jag Lejla. Med en chevré lasange i ugnen och nya damernas.
 

2012-10-01
19:26:38

HÖST STÖVLETTER
Mina nya älsklingar. Alldeles helt perfekta för hösten. Från Scorett


2012-10-01
19:21:41

FÅGELSKIT ISTÄLLET FÖR SCHAMPO
En fågel bajsade mig just i håret.
På riktigt!
Och nej det var inte så där klyschigt vitt som på filmerna utan brunt!
Nu säger jag tack och god natt