iheard

2012-12-31
15:22:00

ÅR 2012
ÅRS SUMMERING 2012
 
Året började med att jag packade mina väskor och åkte till Australien för att spendera ett halvår som aupair. Det första jag möttes av var palmer längs vägen, kängrus i trädgården och en två meters orm och världens största vithaj på Philips Islands. Hade en jätte fin vår med Tilda och Hugo. Lärde känna min älskade Kines, Daniel, Vendela, Louise, Nick, Chris och massa andra super sköna människor. Mamma och pappa kom och hälsade på och vi åkte på semester till Sydney, höll på att missa flyget och trängde oss sedan ihop i världens minsta bil med grabbarna och drog på road trip på Great Ocean Road. Kajja kom och hälsade på och vi brände oss illrosa. Spenderade massa tid på gymmet, tränade dock nästan ingenting utan låg mest och skrattade på golvet med Kinesen eller hade helt orealistiska diskussioner med PT Nick.
Hade bbq på stranden i St Kilda med alla svennar och hos Kinesen, obligatoriska onsdagsdejten med daniel som i 9 av 10 fall slutade med picknick på bryggan vid flinders street. 
Spenderade nätter med att försöka lära oss åka skateboard med Vendela, samt spenderades sjukt många dagar i fotoautomater. Var på massa Svennefester, hamnade ofta helt fel men fick skjuts hem av både gamla tanter och buddhister. 
Åt fler donuts en vad jag gjort på en livstid, drog med Daniel på lyxmiddag och åt kängru. Testade både jobb som bartender och barista och blev erbjuden diverse skumma jobb av "sugar daddys".
"would you mined sit on my face in black jeans for 30minutes, 50 dollar?"
Flyttade hem till Louise men bodde dock mer ihop med Jake en med Lollo. Åt världens godaste choklad och marängpajer. Testade säkert 20 olika caféers varma choklad.
Hade mat frosseri och ölkvällar med Kinesen som började varje dag vid klockan 22, med öl på chapell st och sedan valfritt café, pizzeria, indiskt, japanskt eller donken.
Gjorde en roadtrip till Gold Coast och mötte upp Daniel och lillebror Jimmy i Brisbane där vi trängde ihop oss i en liten campervan under några intensiva dygn. Drog sedan vidare till Surfers Paradise och försökte lära oss surfa. Gick väl lite sisådär. Sov en natt på stranden.
Gick på världens godaste gourmet tacoställe med Chris och lärde mig äta pizza som efterrätt med vitchoklad och hallon. Hade hetsät tävlingar med Vendela med Vegimate och spydde.
Drog hem från Australien med sjukt mycket minnen och starkar i mig själv än någonsin.
Kom hem och träffade alla fantastiska fina vänner och familj. Hälsade på Kinesen i Sthlm och Jake som kom till Sverige under sin Europetrip. Firade midsommar hos Manda. Började jobba på handikapp igen med mina älskade tanter. Åkte sedan på semester med en hel galen revy till Rhodos. Där det inte var ovanligt att höra en viss mr Harrysson stå och gapa med en kikare i handen på nätterna.
Eller väckas vid poolen av en herr Lundin som gör bomben, inte heller så ovanligt att se hela revyn stå och röjja loss i snutbaren eller sitta nere på stranden och sjunga.
Kom hem, startade om på jobbet igen, hälsade på mina älskade pojkar i Oslo och gjorde även ett besök hos Daniel i Gbg. Åkte och spenderade några dagar i stugan på Öland och träffade fina kusinen. Åkte även ner till Malmö och Tranås och hälsade på syskonen.
Gick sedan in i en plugg höst. Helt utan eftertanke eller planering så satte jag igång att plugga inköpslogistik på högskolan i Nässjö. Där jag mötte en fantastisk thai, elin, frida, mina fina pojkar och massa andra knäppa och underbara människor. Såå nu efter en hård tentatermin kan jag glatt säga att jag faktiskt klarat att börja plugga igen och kirrat alla betyg. Kan även också säga att jag börjat uppskatta min kära hemstad mer och mer. Även om hösten innebärt sjukt mkt plugg har jag även hunnit med diverse kvällar med Ulla, Danne, Lejla, Emmy och Macke och sjukt många mysiga hemmafester! Såå dags att blicka framåt till ett nytt spännande år med mer resor, äventyr, plugg, knäppa idéer och massa sköna människor säger jag 
GOTT NYTT ÅR!

2012-12-31
14:49:52

GOTT NYTT ÅR
Sicket surväder det är idag! Känns som lite lagom trist väder att dra på klänning och guldklackarna i men men vad gör man inte för nyår. I år blir det varken en bal på slottet på Öland eller en mjukiskväll med snabbmakaroner och scan köttbullar utan middag hos Alle och Sara med massa sköna människor. Super mys. Träffade både min fantastiska Manda och Lejla igår. Kom överens med Lejla att fira in det nya året med middag på Sandsjö den 1a och gå igenom målen för 2013. Ska även se Manda i dagarna. Natten hölls vaken med herr Wessman och herr Lundin. Med Lundins skillade köttfärssås och massa film. Nu blir det måla naglar, pedikyr, städa iordning och sedan intervaller på löpbandet sen är jag redo för ett nytt år. Gott nytt år!
 

2012-12-31
14:44:38

BROSSAN 40 ÅR!
Hipp Hurra för bror stor idag! Idag blir brossan 40år! Helt galet! Var och firade honom i Tranås i lördags med bowling, innebandytunering och badminton. Sjukt kul! Så grattis underbara bästa brossan!
 

2012-12-31
14:41:18

EXPRESS LEVERANS
Åååh! Kommer hem efter en promenad med Soffan och vad hittar jag utanför dörren? Jo ett paket från mango! Var helt säker på att jag inte skulle hinna få det till nyår men nu är nyårsklänningen hemma. Woho!

2012-12-28
14:40:44

RESPANIK
Pratade just med Bex som är påväg till Indien. Helt galet! Jag som är lika sämst som vanligt hade fattat det som att hon skulle vara borta högst en månad men det visade sig vara 3månader! Sjukt. Så har legat och halvskrikit med min hesa röst att hon måste köpa en maaza och limca så fort hon kommer ner. Och försökt lära henne hur man säger tack. Haha. Sjukt kul samtal. Kan inte förstå att det är snart två år sen jag var där nu senast. Känns så märkligt just nu att inte ha några resor planerade. Förra året vid den här tiden skulle jag snart åka till Australien och hade precis kommit hem från Malaysia och året innan dess skulle jag åka till Indien. Hmm dags att styra upp ngt med mina resekompisar. Nu blir det fika på Cecil med min underbara och fantastiska Lejla.
 
INDIEN
 
AUSTRALIEN
MALAYSIA

2012-12-28
01:24:01

PIZZA DELIVERY
Annandagen, vad mer behöver sägas? Mår inte det bästa direkt.Som tur är så har jag världens absolut bästa kompis som kom förbi med en pizza leverans. Kan säga att idag slår det alla julklappar. Kvällen blir åsna hos Filip och frikyrkolåtar. Godnatt!

2012-12-28
01:21:29

JULDAGEN, eller JULAFTON!
Åååh underbara juldag! Vaknade även denna dag med lite småpanik (glömde skriva det igår men hela morgonen sprangs runt i panik för att jag hade tappat bort ett paket när jag väl hittar det och vi ska åka drar jag sönder mina strumpbyxor), denna morgon började med på ungefär samma sätt... Inser att jag inte vet vad jag lagt två paket. PANIK! Letar och letar, får ett ryck och ställer mig på löpbandet. Letar, tar en dusch, brossan kommer och för ovanlighetens skull möts han även denna morgon av en Amanda med dyngsurt hår, osminkar i morgonrock med lite sådär små panik. Hittar sedan paketen. Resten av Tranåsgänget trillar in, syrrorna kommer med hela Vetlanda och Malmö gänget och helt plötsligt står kalkonen på bordet, alla är här och det är jul!
Dagen fortsatte sedan med en fantastiskt god kalkon, schnaps drickande tomte (drycken förtärdes doch i ett ikea glas med sugrör), knäppa ungar, massa paket, spel, mys hos syrran, så mycket bättre, och för att inte glömma detta evighets jobbiga leksaksspel "sant eller falskt" där man kollar om man ljuger eller inte. Till slut ballade det hela ut så mycket att det slutade med att den fick avgöra vad vi skulle göra som teex "Alla ska hångla samtidigt!", varav alla barn börjar klappa händerna och i takt skrika "HÅNGLA HÅNGLA!". 
Japp välkomna till en varm jul på pilgatan <3
 

2012-12-28
01:13:25

JULAFTON
Julafton firades hos morbror med släkten. Massa super god mat. Förstår knappt hur de orkat fixa med all mat. Helt galet gott dock! Tror aldrig jag ätit så mycket julmat. Fortsatte sedan med Kalle Anka, varav min underbara kusin är kommentator under hela den första delen om vad som är diskriminerande, mkt intressant..
Sedan blev det lite Sixten dans, julklappsutdelning och Håkans hemmagjorda schnaps. Begav oss sedan hemåt för  att ordna inför juldagen, som för mig är den riktiga Chrismas day, för då kommer nämligen alla syskon hem!
Hela huset fullt av massa barn, julklappar, leksaker, hårspray och spel. Fick även över Danne på besök så bestämde oss för att ta till vara på snön, så drog till tjustkulle och åkte hela natten tills det började ösregna.
God jul!

2012-12-28
01:01:33

JULTIDNING
Möttes på julaftons morgon av den finaste lappen i världen. Hemma hos mig har vi som tradition att man får en tidning på morgonen som helst ska hittas genom att från ens säng/dörr knyts ett snöre som går runt i hela huset som man sedan följer för att hitta sin tidning. I år gjorde vi det enklare med en lapp, kan dock säga att det tog en evighet innan jag hittade den. God Jul!

2012-12-28
00:57:33

BRÄNDA MANDLAR
Spenderat en hel dag på jobbet och är nu äntligen hemma. Så har satt igång ett mega projekt nu som inkluderar att slå in alla julklappar, göra brända mandlar och städa övervåningen. Yeah smart val, not. But happy christmas I love u baby!

2012-12-23
23:33:19

THE WEEKEND
Lördagen spenderades i pulkabacken med tre galna syskonbarn. "Kom igen vi kör ultimata mördarbacken!". Och så klart jagar moster på "Kom igen då hur fega är ni, vi kör från toppen och sen avslutar vi med mördarbacken extreme!". Sjuk kul dag. Hann även med att se en hemkommen soffan och hälsa på mr carlzon, farshid och Ibbe. Hamnade även i världens längsta poliskontroll "Varför är du nykter?" "öh?" "vart ska du?" "vart jobbar du?" come on! Tog säkert en halv timma innan jag fick åka vidare. 
Fredagen spenderades dock på stan och hos mr Athler med Sara och Ullar.. Kanske gick ut lite hårt på Ulla... Öhm.. Kanske inte var den schystaste dealern i och med att Ulla fick dra hem innan tolv. Vi andra fortsatte dock med peruk och gangman style på högsta volym. Inte så himla smart dock att sätta peruken bak och fram på gangmanstyle. Sjukt vad ryggen ser ut idag. Hamnade sedan på ett mycket märkligt vänster på gymnasiedisco. Kul! Verkligen! Tänker, men i baren är ju iaf alla äldre, varpå ett helt gäng av 94or kommer fram till mig och skriker... 
-"ÅÅÅÅÅhh du är ju våran gamla musiklärare!!! Är inte du typ 25? Du ser mycket yngre ut än vad du är!" Tack tack. nästa gång så ringer vi innan.

2012-12-23
22:08:00

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS DIAMONDS

2012-12-23
22:04:13

JULSPEL
Sötaste i världen! Var på Hugos julspel och han var duktigast i världen :D Sötaste som finns!

2012-12-23
21:58:00

SHOP DOWN UNDER
Ner till stan. Ska inte köpa något. Ska inte köpa något. SKA INTE KÖPA NÅGOT!
Jahapp slutar med mega shop av underkläder som vanligt och en flaska mousserat. "För det är sååå bra att ha"

2012-12-19
00:31:23

HUDKRÄM
Blev dock en ny hudkräm inhandlad från Clarins. Körde Clinique innan men tyckte dom var värdelösa. Har hört massa andra som verkligen älskat dom men efter att testat dom i två olika omgångar med ansiktsvatten, rengöring, hudkräm och det varje gång slutat med att jag ändå gett bort dom. Så slutade jag med det i våras i Australien och körde på samma som min Aussie mamma hade. Nämligen Neutrogena med solskyddsfaktor 30 från Whoolemark för typ hundra spänn. Har fortsatt med det hemma också sen men kört Neutrogena för acne hy. Dock börjar min hy  bli torr som sandpapper nu så kände att det var dags att investera i en ny super produkt. Så från now on är det super hy som gäller igen med Clarins! 

2012-12-19
00:09:39

VETLANDA POSTEN
Måste ju även visa nyheten från tidningen utan absolut några intressanta nyheter att jag hamnat där igen. Löpsedel kanske ska bli nästa mål?

2012-12-19
00:07:00

VICTORIA SECRET
Glöm allt jag sa innan att jag skulle göra ikväll. Hamnade hos Ulla och min lilla goding gav mig världens bästa bot! En present från hennes London vistelse från Victoria Secret. Överlycklig! Åååh min lilla älskling!

2012-12-18
12:54:00

DAGS FÖR MULNING
Inte konstigt att jag gått runt och varit en känslomässig sur bomb de senaste dagarna. Upptäckte nyss att jag glömt att ta mina p-piller nu i tre dagar. På riktigt. Hur kan man fortfarande glömma efter att hållt på med det i åtta år? Näpp nu blir det plugg-inför-tenta-fika på cecil med Frida och försöka få in alla frågorna i huvudet tills torsdag. Sedan kommer Kajja förbi och ikväll Ulla. Så tills dess ska min gnäll-sur-tjur och "jag-är-sååå-ful" humör försvinna. Så för att hjälpa detta på traven tänker jag göra ett träningsschema, gå och köpa nya hudprodukter, boka frisörtid, boka in pt, slå in julklappar och mula Frida. Tack och Hej!
P.s har fått ny familjemedlem i familjen, nämligen ett löpband! Så nu kommer jag inte gå utanför dörren mer förrän det är varmt. Invigde igår med en timmes intervaller och ikväll blir det en timmes pw.
puss!

2012-12-16
23:29:00

SNÖSLASK OCH PEDIKYR
Hemma från en mysig helg i Malmö. Har precis tagit ett fotbad och filat naglarna. Måla dom får jag göra på lektionen imorrn. Alltid lika uppskattat. Har börjat slå in julklapparna nu och även varit ute på en promenad i snöslasket med frida, som halkade runt i sina uggs. Om en vecka kommer syrran hem och jag längtar redan till juldagen! Julen är väldigt mysig trots allt. <3

2012-12-15
16:37:00

EMPORIA
Spenderat hela förmiddagen på Emporia. Trodde det skulle vara kaos med folk eftersom apple store öppnade där idag men var rätt lugnt i början. Pappa och Petre var tom två av de första kunderna och fick därför en super hyper duper mega häftig tshirt... Ju längre tid det gick desto fler människor. Har dock lyckat inhandla alla julklappar nu. Allt är klart! Vilken känsla! Nu är det pepparkaksbakning och julgodis på g. Sedan blir det en kväll med så ycket bättre <3

2012-12-14
23:25:00

SPANISH NIGHT
Sitter nere hos syrran i Malmö. Efter en halvdag i skolan med min hopplöst underbara klasskamrater var jag helt slut så sov hela vägen ner. Kvällen har spenderats med super god mat, världens sötaste syskonbarn och massa choklad. 

2012-12-14
00:35:00

LUCIA
Kvällen har spenderats med syskonbarn, syster, föräldrar och luciatåg. När jag äntligen kom hem med mitt mörbultade huvud så möts jag av en oemotståndlig våffeldoft, två söta syskonbarn med kompis, syster och mamma. Super mysigt! Blev sedan springtävling ner till kyrkan och där nere letar Hugo och jag upp Ewa som befinner sig i Sakristian, helt uppe i julspelet med alla andra aktörer. Får då frågan utslängd ".-Vill du vara med?", funderar i några sekunder och får sedan en medeltidsdräkt över mig och en sjal åker över håret. "-Sådär, Amanda då börjar det snart". Såå jag var återigen med i Vetlandas Lucia firande i Svenska Kyrkan med Esteterna. Skrattade mest hela tiden, inte så bra dock när Lucia dör men annars tycker jag ändå det gick great.
Luciat var lika mysigt som vanligt, dock lyckades de komma av sig 5ggr i rad och mitt i allt skriker både Sofias bebis och de handikappade. Lite lätt tumult. Men mysigt var det!
Sedan hem, termo på och tjustkulle med syskonbarnen + Amanda, Sjukt kul! Självklart lyckades jag dock mosa Hugo på sista åket genom att flyga på ett gupp och hamna över honom, men men lydiga barn är randiga på ryggen. Godnatt!

2012-12-14
00:27:13

SEKUNDER?
Nu har jag blivit sådär extremt dålig på att blogga igen. Dagen har spenderats i skolan och som kompensation för att jag varit borta så mycket så satte jag mig i bänken vid nio och satt kvar till fyra. Snacka om seg i hjärnan.! Detta visade sig också senare när vi börjar kolla Wilson metoden och jag plötsligt sitter som ett frågetecken?! Varför i hela friden har vi börjat räkna med sekunder? Det var väl veckovis gjorde kalkylerna? Fattar inget så massmejlar Oscar som just då står framme vid tavlan och också skriver med SEKUNDER! När Emelie med går fram och skriver om sekunder får jag nog och frågar Josie, varav hon börjar as garva och får till slut ut sig "-Det är ju svenska kroner SEK din dumma j*".
En sekund senare ligger det här uppe på facebook...
Hej jag heter Amanda och jag är blond! Vi sitter och räknar och får fram att det blir 2 000 SEK.
Amanda säger : " Josie hallå! varför blir det sekunder!? "
Jag: " Amanda seriöst! det är SVENSKA KRONOR!"

Tack Josie verkligen tack, när sedan kommentarerna börjar ramla in om "haha herre min gud" så känns det verkligen super kul. Tur för Josie kan jag inte hata henne särskilt länge :P
 

2012-12-11
17:57:53

HUGE THE AWESOME
Hugo är över och pepparkaksbak nr.3 är i fullgång.! Och idag gör vi special pepparkakor med bollar och infekterade snoppar. Hugo är på g ;)

2012-12-11
17:56:47

TIME FOR THE SNOW

2012-12-11
17:56:20

PEPPARKAKSKAOS

2012-12-09
12:10:09

PEPPARKAKSBAK
Väcktes denna underbara söndagsmorgon efter fem timmars sömn av min kära storebror. Kändes som att vara 5år igen, när Johan kommer in och sätter sig. Haha. Nu laddar vi med pepparkaksbakning,pepparkakskrig och Mojs julkalender! Woho! Sen blir det julmarknad i Eksjö. Shake it som en julgranskula!

2012-12-09
12:04:53

EN FISTIGT GOD JUL
Lördagen spenderades på Maddis soffa, sen med Herr Wessman på en buss, sedan med en sovandes Wessman medan jag pluggade och därefter blev det en kväll hos Klitsch. Revy filmer i mängder och massa massa massa snustobak som förtärs genom att sniffa upp den i näsan. Vilket ledde till Hitler musche, tobak i hela munnen och snus över hela soffan.
Sitter och diskuterar det med Filip och mamma och ska förklara vad tobaket heter. Filip helt upprörd:
"-Va, har du knarkat?!"
Ber mamma förklara vad det är och vad det heter. Varav mamma säger.
"-Menar du kokain?!"
Vad har jag för familj?!

2012-12-09
11:46:00

KLASSFEST
Fredagen spenderades på A6, Jensens och Diana på skönhetskompaniet. Åkte sedan på klassfest. Sjukt hetsig kväll! Grodlekar! Julklappsleken! Chokladtävling! Pepparkaka och Hanna graaf! Cha cha slide! Måste säga att jag är fett nöjd efter att lyckats grabbba åt mig fem paket och det bästa är helt klart mina nya pluggglasögon. Efter mycket om och med så hamnade jag till slut i en dubbelsäng hos Maddis i Husqvarna. Cheers!

2012-12-06
23:11:00

ITS A HARD DAY
Springer runt och pysslar och lyssnar på gamla visor. En sån där myskväll när man mest inte får ngt gjort. Hittade massa anteckningar som jag skrev när jag gick bibelskolan, känns märkligt att inte ens känna igen sig själv. Var som att läsa vad ngn helt annan person skrivit. Men måste ändå säga att jag inte ångrar skolan en sekund. Annars hade jag ju inte lärt känna Becks, Jocke, Basse och alla andra sköningar att kleta smör i öronen på och slänga ut madrasser genom fönstrena med.
Har i övrigt idag haft en lång dag i skolan med budgeteringar. Bästa måste ändå vara Jonas.. Ser att han antecknar frenetiskt under hela lektionen. Vid lunch går jag och läser hans anteckningar. Skit bra tänker jag som inte antecknat ngt alls. Byter ut våra häften. Jonas kommer tillbaka. Fortsätter anteckna så pennan glöder. Jag och Josie hintar om "vad snäll Jonas är som gör mina anteckningar" bla bla. Gullungen fattar inget utan skriver klart allt och sedan byter jag tillbaka så jag får alla nya anteckningar. Tack Jonas, du är allt en äkta fin vän!
 

2012-12-05
20:49:00

JULINSPIRATION
 

2012-12-05
20:30:00

SPINNING
Är helt färdig! Drog med Sara på intervallspinning. Tror aldrig jag lagt på så lite motstånd men aldrig blivit såhär trött. Trodde seriöst flera ggr under passet att jag skulle svimma eller kräkas. Helt slut! Sen när jag går förbi spegeln och ser mig själv efteråt ruggar jag till, röd som en tomat! Matchar mitt rosa hårband perfekt.
Så resten av kvällen tänker jag ligga här i soffan. Nu arga snickaren, sen Trinny och Susanna som är i Melbourne idag och sen bonde söker fru. Ligger för övrigt i en matkoma efter att slängt i mig en monster portion av pappas köttfärssås men laddar snart för nio fikat och imorrn är det tillbaka till kalkylerna igen. Woho!

2012-12-05
14:04:55

MANDA COMING HOME
I helgen kommer my love hem. Galet vad jag saknat Manda!

2012-12-04
23:29:05

JULMYS
Efter flera timmars åkande i backen blev det hem till Ulla för scones och saffranskaka <3

2012-12-04
23:26:08

TJUSTKULLE
Pulkaåkning står på menyn ikväll! Dags för att inviga vintern med snö i hela ansiktet, dunderförkylning och blå rumpa med de bästa i världen. Tror på riktigt att det inte finns ngt bättre, ska bosätta mig där hela vintern!
 

2012-12-03
23:31:00

SNÖGUBBE ON THE ROAD
Blir galen på vårt internet här hemma och denna kylan! Vårt internet och vår boxer och mobiler har den roliga funktionen att om det regnar eller snöar så lägger de ner. Verkligen en super charmig egenskap. Springer för övrigt runt i underställ hemma hela dagarna och raggsockar nu för att det är så galet kallt. När ska denna kyla egentligen försvinna? Och så sitter Emmy och Simon och försöker tjata med mig på en skidsemester yeah right. 
Det enda jag tänker lägga pengar på är en enkelbiljett till solen! Såå nog om detta gnäll. Har haft en underbar dag i skolan med massa bröllopssnack och knipövningar med mina älskade klasskamrater. Sedan promenad och sen film hos Danne. Project X - Hemmafesten. Se den! Helt underbar, dog av skratt!
Nu springa till toan och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och kolla på Iron man som är min hemläxa till torsdag för vidare diskussioner. Natti!

2012-12-02
23:23:00

LINNEA FOR PRESIDENT
Måste bara vidarbefodra en facebookstatus från min syrra som gjorde hela min kväll :
"Linnea idag (högt och tydligt ute på stan bland massa folk) till mig och Wilhelm: "Alla som älskar Jesus räcker upp en hand!!" 
Hahaha, åååh är hon inte helt underbar? Nu längtar jag till Malmö så jag håller på att spricka, bara två helger kvar! :)
(passade även på att sno en bild på världens sötaste ungar, hoppas det var ok ;) )

2012-12-02
15:58:00

WE GOT THE WORLD
Hemma efter en helt underbar helg hos Emmy och Macke. Min sjuka gick inte över sen så spenderade fredagen på tröst bio med Danny. Breaking dawn 2, så sjukt bra! Vad är det egentligen att man tycker att alla vampyrer är så sjukt snygga, de röda ögonen, tänderna, kritvita hyn? Vad det än är så är jag helt såld.
Lördagen spenderades sedan med matlagning, gjorde ett recept Ulla lärt mig. 2 burkar röd curry trodde jag hon sa... ska äta det... dör! Så sjukt starkt! Snacka om halsbränna! Ringer Ullis i panik och frågar varför det är så starkt? Ulla börjar asgarva, 2 skedar röd curry skulle det vara inte två jävla burkar.
Gårdagen bjöd även på en helt underbar förfest hos Emmy och Macke, men utan Macke förädaren. Blev sedan hotellet och massa nattmys med chaite och ytterst speciella beteenden.
Efter två timmars sömn blev det sedan pannkaksfrukost med julkalendern. Super mys!
Nu laddas det för spinning med Ulla och Sara. Ska precis i badet eftersom vårt hus känns som -40 och sen ska det svettas! Dags att ladda för skolan och B o K med. Woho!