iheard

2012-04-30
17:34:22

EKORRAR
Vaknar av att Gustav står och tokskäller och hoppar som en speedad kanin. ANLEDNING: 3ekorrar har bosatt sig i trädet över mitt hus. Grattis och godnatt.

2012-04-30
17:22:24

BRILLIANT SMILE
Ska se om det sker några mirakel med dom här dropparna. Så kanske jag kommer hem med ett gnistrande hollywoodleende.

2012-04-30
17:18:10

TIGHTROPE

2012-04-29
09:39:38

COCK'N ROLL

22 ÅR! Super seg och trött! Blev en kolossal marängswisch igår. Vilket ledde till lite extra maghull och diverse krämpor. När det gäller marängswisch och chokladpudding kan jag äta tills jag spyr, vilket mycket tydligt framstod igår.

Drog sedan på läppstiftet och klackarna för att dra in mot city och möta upp Louise. Blev världens godaste hamburgare i gränden på Grill'd för att sedan halsa en flaska vin innan snoppshowen, eller Puppetry of the Penis 3D som den heter. Och 3D var det!!! 2 Karlar kommer ut på scenen i superhjälte kläder som de sedan slänger av sig för att showa hela paketet. Haha. Trodde vi skulle dö! Glasögonen åkte på och vinet sattes i halsen. Helt galet! Det bjöds på "sniglar, lösa tummar, pelikaner, hjärnor, hamburgare, varmkorv" m.m.. Och allt detta i full 3D format!!!! Haha, tror aldrig att jag någonsin haft en penis så nära för studerande.

Efter showen som den nya groupin jag var, var jag självklart tvungen att fixa båda autograf och foto med dessa "händiga" män. Så hej snopp! Bokinköp signering och foto blev det. COCK AND ROLL!

Drog vidare till Joint bar där Daniel hittar Nicole, så galet längesen!! Super kul! Så Nicole joinar medan diverse shots kommer in. Wet pussy visst den går väl dricka men sedan fixar Daniel in någon fish shots. Jag trodde jag skulle dö!!! Har aldrig smakat på något så starkt och vidrigt. Tabaskun satt kvar i munnen i flera timmar, Daniel dör dock av skratt diverse timmar senare när jag fortfarande gnäller av shoten och förklarar att han och bartendern hade hällt tre ggr så mycket tabascu i min än i deras. Tack Tack! Uppskattat verkligen!

Tog sedan taxi hem till Louise får mer vindrickande och Veronica Maggio och Gyllene tider på högsta volym innan vi drog vidare till Chapell st. Dess förinnan gjorde vi också en egen Dirty dancing tolkning som inkluderade Daniels höftdans, kramhög och diverse ej så godkända lyft.

Taxin hem anlände kl.5, tack för en super kväll Louise, Daniel och Nicole ! <3


2012-04-28
08:13:50

HAPPY BIRTHDAY
Väcktes kl.9 av sjönsång och pannkakor på sängen. Pussar av Tilda och paket från båda Australien och Sverige. Super tack till mina underbara syskon <3 ! Sedan blev det lunch i solen och nu laddas det för en kväll fylld med snoppar. Woho! Närmare förklaring kommer senare! puss o kram från aussie!!!

2012-04-25
17:44:05

TESTAMENTE

Nu blir det ett sånt här överdrivet "jag är så tacksam över allt" inlägg igen men det struntar jag i. Jag är så extremt tacksam för att ha det så bra som jag har det. En fantastisk familj, underbara föräldrar, extremt fina syskon, fantastiska syskonbarn och vänner värda att dö för.

Jag är ofta extremt dålig på att visa min uppskattning och med mitt temprament är det inte alltid det kommer fram. Idag har jag spenderat nästan hela min dag med att vela om hur jag ska göra i sommar, i höst, framtiden, vad andra vill, vad jag vill, vad jag borde vilja. Det hela slutade med att jag blev så utmattad att jag helt tappade mitt humör och jag istället blev rätt deprimerad och kände mig misslyckad över mig själv.

Jag fick som sagt ett samtal av en viss Tony innan och även om vi inte känner varann väl så fick han mig så extremt lättad med bara några ord -"du lever upp till ditt rykte Amanda". Det kanske låter rätt fånigt och lite halv creapyigt men det fick mig att skratta och känna, åt helvete med allt velande och alla problem som får en att må skit. Det är ju faktiskt jag som bestämmer hur jag ska må och vad jag vill göra. Har jag lust att flytta tillbaka till Vetlanda och plugga på komvux så visst gör jag det, vill jag dra till Los Angeles och bli aupair så varför inte? Italien i några månader för att äta pasta och leka Julia Roberts i Eat pray love, who cares?

Det är jag som beslutar det, inte alla skuldkänslor, velande, ångest, utan JAG ! Vill jag må bra får jag se till att göra det och vill jag göra helt störda grejer som faktiskt är det absolut roligaste jag vet så tänker jag faktiskt göra det. Och i denna sekund slår jag ett slag för att jag kommer gå på pole dancing kurs, kolla burlesque, äta 7 rätters middag på ett tåg, lära mig italienska, flytta till USA, dricka varmchoklad på så många ställen jag kan, ligga på vägen i regnet och kolla på stjärnorna, bada i Östanå i December, dricka alldeles för mycket vin, göra saker utan att tänka efter, ge mig rätten till att ångra och förneka och faktiskt leva mitt liv.

Och allt detta tänker jag göra bara för att det är sånt jag tycker är kul, sånt som får mig glad, sånt som gör att jag känner att jag lever. Amen!

 


2012-04-25
15:07:21

HANG DOWN YOUR HEAD
Vad glad man kan bli av ett litet samtal. Söta fantastiska Tony ringde just för att gratta mig på födelsedagen i förskott för att han drar till New zeeland i natt. Hur glad blir mán inte då??? Jag som har gått runt med ont i magen de senaste dagarna för att jag tror att jag kommer bli helt själv o ingen kommer minnas min födelsedag här. Som sagt super lycklig! Tony du gjorde min kväll :D
Har för övrigt haft en super trevlig kväll på ett jätte schyst ställe vid Mel, central med Chris ikväll. Helt galna efterrätter. Jag min klant lyckas dock självklart välta ut min dricka på baren det första jag gör men men. Det får man räkna med om man äter med mig.
Igår så var jag helt färdig efter barnen så Toby drog o köpte indiskt och sen drog Daniel o jag på bio, 21 jump street. Sjukt kul film! Lite seg o barnslig ibland men galet vad kul! Dock ös regnade det och eftersom jag inte längre har tillåtelse att låna bilen förutom när jag kör barnen till dagis, eller till soutland, eller till phillip island. Så fick vi springa i ösregnet till stationen för att hitta en taxi till Southland.
Kvällen avslutades men knarkpromenad, ösregn, och jordgubbar. Varav jag lyckas somna i en mening med öppen mun i ett tv programm. Perfekt!

2012-04-23
14:15:49

KOLIK?

Finns det någon snällare än Toby. Har haft en piss jobbig dag med barnen sen kl halv åtta i morse. Hugo har bara sovit en timma, gråtit hela dagen. Ikväll har han vaknat tre gånger sedan jag gick och la honom och innan dess gråtit oavbrutet i nära tre timmar. När jag sedan fick stora syrran i säng vaknade hon igen vid halv tio och stor grät av en mardröm.

Så när Toby kommer hem nu efter ett möte ser han på mig och konstaterar "-You never gonna have kids after you worked here Amanda, right?".  Så han ger mig ledigt på onsdag så jag kan sova så länge jag vill och sedan får jag börja en kvart tjugo minuter tidigare imorrn så jag pallar morgonpasset.

Super tacksam. Nu ska jag däremot däcka med en ny roastad toastm, juice, milky way och en bounty. Det där med att bli hälsosam börjar jag med när jag inte har hand om barn längre och kan vila ut. God natt!

Han för övrigt mellan de minuterna Hugo sov göra och slänga i mig en pizza á la tomatsås, oregano, mozzarella, paprika och champinjoner. mums!

 


2012-04-23
07:11:59

SNORUNGE
Kommer tillbaka ut till vardagsrummet. Vad har då lilla snor plutten gjort då? Jo lyckats riva ut 300st pappersservetter. ÖVERLYCKLIG!

2012-04-23
05:31:40

TRÄNING
Finns det något sötare än Tilda när hon hänger på när jag tränar???
Körde Paolo Robertos träningspass innan med Tilda som åskådare. -"Amanda, you do it fel, jag do it rätt". -"Amanda, thats looks funny", -"Amanda, I can be your trainer".
Älskade snuttan! För övrigt är det extremt charmigt med Tildas ej så diskreta slänga upp dörren när jag inte öppnar första gången hon knackar.. som när hon kommer in när jag står i duschen och frågar "-Får jag titta på?".

2012-04-23
05:28:39

MICHAEL
Good bye bro'!
Kära Michael har lämnat oss. Efter att firat av honom i lördags m. flygande Jacob (dock hittade jag bara super stark så det var lite svårätligt) och chokladpudding laddade vi kvällen innan vi drog till Comedy festival för att se Carl-Einar Häckner. Sjukt skoj! Tony joinade med så vi intog salongen med vår svenska parad.
Sjukt trevlig kväll! Söndagen spenderades i sängen halva dagen och halva dagen med Michael då han hade 3miljoner ärenden att göra innan han skulle åka.
Ytterst trevlig helg! Har redan börjat ladda för helgen därpå, för vad händer då????
Jo jag fyller 22!!!!! wohoho!!!! PARTY!

2012-04-20
13:22:26

YOGHURT
Nej då min lilla älskling geggar inte alls när han försöker att lära sig att äta själv :P idag har det bara blivit fyra klädbyten och diverse matrester till Gustav.

2012-04-20
13:17:23

LUNCH
GRILLAD FOCCIA M. AVOCADO, SKINKA, CHEDDAR, PAPRIKA

2012-04-20
13:09:42

STRIPPAN
Nya databakgrunden, galet vad jag saknar Danne "strippan" danny boy! 

2012-04-19
17:35:44

HATTHYLLA
Har haft en helt fantastisk kväll med underbara Michael, mat, öl, norsk telefoninterjuv, deepsnack, donkenhäng,
Tänkte dock berätta en helt annan sak. Vi hade lite bråttom iväg innan och i all hast var vi tvungen att ta bort bilens hatthylla (finns det ngt som heter så?). Jag får uppdraget att springa o lämna den fort. Tänker ställa den precis innanför tomten men tittar upp mot himlen och anar regn så slänger in den under fronten av Tobys bil. Möts i bilen av mkt skeptis men förklarar lugnt att det är bra. Kommer hem gissa vem som flyttat sin bil o hittat en hatthylla (?!), Haha as kul tkr jag men gissar på andra reaktioner imorrn. Good luck! natti!

2012-04-19
17:23:54

FÖRÄLDRAR
Mamma och pappa har åkt. Tomt utan dom. Kände mig halv ledsen hela dagen och det var jobbigt att säga hej då. Mamma blrjade gråta och jag fick klump i magen. Så jobbigt att se ens förälder ledsen. Jag var lika ledsen själv med. Känns ändå som dom varit en ny trygghet här nere på något sätt. Tänkte bara säga ett extremt tack till mina underbara föräldrar som åkte över hela jorde´n för att hälsa på mig <3 älskar er !

2012-04-19
09:35:03

SHOPAHOLIC
Nej nej jag och min mamma skulle inte shoppa idag utan hålla i pengarna. Det här kom vi hem med. Orkade inte gå tillbaka så tog taxin med. haha. Känns som en riktigt Hollywood fru ;) Hittade massa fint! Tema blev väl helt klart underkläder och pyjamas. I min nya älsklings affär peteralexander skulle jag kunna gå i timmar. <3

2012-04-19
09:07:50

PRE BIRTHDAY
Dagen startades klockan halv sju av att mamma och pappa stämde upp o körsång i Ja må hon leva. Eller rättare sagt pappa försökte sjunga medan mamma gapskrattade. Det blev inte bättre sedan när jag öppnar mammas kort och mamma ser lite fundersam ut "-Jag kanske glömde skriva något i det". Jag öppnar kortet och helt sant. Ett helt tomt kort. haha. Super mysig start på dagen dock. Blev sen att mata barnen och köra dom till dagis och sen frukost :) Så glad för tidig födelsedag :D

2012-04-19
08:58:13

LAST NIGHT
Sista kvällen med mamma och pappa. Åkte till China town och åt massa god mat. Sedan strosade vi runt och av 7miljoner invånare går jag in i Michael, eller snarare Michael får putta mig och säga till mig. men ändå!! 7miljoner galet!
Lyssnade på lite gatumusikanter, köpte lite souvenirer och myste. Köpte med muffins hem sen från ett litet mysigt café. Perfekt sista kväll.

2012-04-18
09:48:19

GUSTAV
Gustav, denna älskade varelse. Jag kan inte gå någonstans utan att ha han efter eller lägga mig någonstans utan att han ligger på mig. Som en jobbig pojkvän ungefär ;) haha. Har haft en super skön dag i solen idag. 26grader och strålande sol.

2012-04-18
09:40:46

SOUTHLAND
Mitt absoluta shopping köpcenter. Där jag spenderar all min tid och alla mina pengar. Hundarna i djuraffären är det sötaste i världen <3

2012-04-17
14:06:15

T'ALLGANTE
Dagen har spenderats på vingårdar och stränder. Vaknade klockan nio för att fixa Michaels kort för hans present. Slutade med att jag gick bananas med tuschpennorna och gjorde en A2 målning, haha inte så super snyggt men vad sjutton. Tanken räknas väl?
Tog sedan en tallrik flingor innan vi drog iväg på roadtrip med Daniel, mamma, Michael och pappa. Snodde kartläsarplatsen. woho! så har varit dj hela dagen, nanana.
Åkte ut med kusten innan vi kom till vingårdarna. Så underbart fint! Testade sju olika viner och alla fastnade för en jätte fruktig mousserat ljust vin. Så köpte hem 4 flaskor. Åkte sedan vidare till ett ställe där de specialiserat sig på jordgubbar!!! Jordgubbsvin, jordgubbslikör, jordgubbscider, jordgubbsfondue, jordgubbssylt.... ja ni fattar :D Köpte med 8 liter och choklad fondue.
Där efter åkte vi till Arthurs seak, en utsiktsplats som man såg ända till Melbourne innan vi åkte och tog en lunch på stranden. Hittade samma strandhus som finns på Brighton beach så tog lite kort där.
Blev lite Ja må han leva för Michael och när jag gav honom hans kort säger Michael "åååh har du målat en teckning, vad snällt" kände mig genast som 5år. haha men han blev glad när han insåg budskapet. lördag gäller det! Kvällen avslutades med efter att jag blivit väckt diverse gånger med en solnedgång och sen jordgubbs, fondue och vinfroseri hos Michael. Tack och god natt!

2012-04-17
13:06:18

MA' MAMMA

2012-04-17
12:58:34

I FRANKENSTEIN
Åkte in på kvällen med Michael för att träffa Daniel och planera helgen, eftersom Michael lämnar oss på söndag. snyft snyft.. Hamnade dock vid en inspelning av "I frankenstein" som kommer komma ut nästa år. Måste säga att galet vad löjligt det ser ut när man ser en inspelning och man ser alla linor när de hoppar över bilar. men lite coolt ändå. Sen är det helt sjukt vad de lägger ner på att fixa en enda liten sen på ngn sekund. Trevlig kväll som avslutades på donalds med Michael.

2012-04-17
12:40:54

CUP CAKES
Jag har fått någon dille på cupcakes så fortsätter att exprimentera fram nya sorter.

2012-04-16
04:48:42

KOALA
Missade för övrigt lite bilder från Great Ocean Road med de tolv apostlarna och på koalorna så slänger in dom nu. Bilden på Mamma mig, Michael och Daniel är för övrigt den bästa i världen. haha!

2012-04-16
04:18:12

PHILLIP ISLAND
Igår gjorde vi en spontan road trip till Phillip Island. Efter att äntligen fått upp mina två överförfriskade vänner gav vi oss iväg. Eftersom världens bästa chaufför körde så gick det prima. Lite synd om övriga sällskapet varav alla är 1.80 som fick tränga ihop sig i 30graders värme i Michaels lilla bil. Men jag njöt!!!!
Den största nackdelen med att man är minst i storlek måste att man alltid hamnar i mitten där bak. Finns det sämre plats?? Men eftersom hälften av mina medkamrater saknar internationellt körkort och resterande satt i gårdagens kläder så fick jag cruisa :)
Anlände till sommarhuset för att hälsa på Toby óch barnen, varav Toby fixat lunch. Måste bara påpeka, australiensisk lunch består 50% av gångerna av någon slags baguette/sandwich och på riktikt finns det något bättre?
Efter ny laddade batterier drog vi ner till Berry Beach och vilket väder! Strålande sol, blå himmel och överstora vågor! Av med kläderna och i vattnet! Underbart! Sedan blev det självklart strandkrig, bus och fotboll innan vi hurtbullar tog en strandjogg.... (ska tilläggas att jag höll på att dö, kondition är inte min grej).
Jag lyckades sedan lura iväg Daniel på kängru jakt, stackarn kommer tillbaka överlycklig med några halv kassa bilder. jag säger snällt, dom var ju fina.... Vi åkter sedan till Seals rock och vad står inte 2 m jämte vägen om inte 2 kängrus som tittar på mig snällt och ber ta ett kort snälla Amanda. Jag klickar av 30 perfekta vykort och gör lite filmer. Går sedan upp till Daniel varav hans självförtroende går itu.
Åkte sedan till Pingvin parade för att se 688st pingviner simma in från havet och klättra upp på land. Världens minsta och sötaste små varelser som vaggade fram med rumpan rakt ut!! Underbart är kort! Åkte och tog varsin fich and chips innan vi drog tillbaka in mot den pulserande staden. Underbar dag!

2012-04-16
04:08:03

DINNER AT MICHAELS
Vår älskade Michael ska lämna oss!!! Så kvällen spenderades i Michaels crib med släkt och vänner. Super mysigt! Så bra att ha en chines kompis så man får käka lite kina mat ;) haha galet gott! Kvällen bar vidare till Louise på House warming fest. Galet vilken fin lägenhet du hittat bruden! Mycket mycket trevlig kväll trots att båda mina kavaljerer blev ytterst överförfriskade.
Varför köpa en flaska vin liksom när man kan köpa sex st?

2012-04-16
04:04:17

COOKIE MONSTERS
Allt beröm till Rebecca Jernberg! Blev så sugen så ställde mig och bakade ett gäng kakmonster med Tilda. Vilket blev succe! Hur coolt är det inte att ha blå tunga liksom??

2012-04-16
03:36:54

BYE BYE SYDNEY

2012-04-16
03:28:36

FOREVER NEW
SHOES AND BAG / FOREVER NEW

2012-04-16
03:22:55

STYLE
Världens snyggaste kavaj alla kategorier!!! Om jag ser en kille med den så gifter jag med honom! Killar köp!

2012-04-16
03:21:05

LOUIS VUITTON
Louis Vuittons skyltfönster för hösten. Finns det något snyggare än dom fjädrarna i alla nyanser???? AAAhhh! Säger sommar!!

2012-04-16
03:18:55

SYDNEY
Upptäcksfärd på Sydneys gator. Så udda grejer man hittar. Kolla in fågeln lång näbb. Sätt någon med större? haha

2012-04-16
02:04:11

THE ROCKS

2012-04-13
08:50:20

OPERA HOUSE

2012-04-13
01:30:59

IDOL FEBER
Natten spenderade jag med enorm migrän, vaknade klockan tre och trodde jag skulle dö så mamma och jag gav oss ut i natten för att hitta alvedon. Lyckades så efter någon timma började det äntligen släppa. Verkligen skit med huvudvärk.
Frukost blev det traditions mässigt på Starbucks, finns det ngt godare än croissanter??? Därefter upp på vårat hotelltak och kolla utsikten innan vi begav oss mot Operahuset. När vi är på väg hör vi världens vrålskrik!!!!
Flera hundra små tjejer, springer på gatorna och skriker av lycka? För att deras stora idoler är i stan. Och vilka är det om inte världens minsta pojkband. haha. ska kolla vad dom heter. typ backstreets boys kopior i miniformat :P haha

2012-04-13
01:06:18

MACCIATO
Fick tips av hotellpersonalen om en jätte mysig resturang. Macciato. Super mysig litet italienskt ställe med pasta, pizza och risotto. Åt en jätte god risotto med pumpasås, kycklling och pinjenötter.

2012-04-13
01:01:28

27 PARK STREET

2012-04-12
16:40:16

FIKA

2012-04-12
16:08:50

FRUKOST
Vi startade morgonen i min lilla hörna kl halv sex på morgonen för att invänta Taxin (daniel). Eftersom jag är världens sju sovare blev jag lite orolig när inte Daniel hört av sig när väl jag gick upp så var tvungen att ringa, aj aj gissa vem som försovit sig. Jaja, vi hade ju gott om tid tyckte jag iaf..... så käkade lite frulle, fixade det sista innan Daniel anlände. Inser sedan då vi hamnar i kö till flygplatsen att shit det här kommer Daniel få ... för. Han skulle nämligen hem o ha sina barn halv åtta, när vi halv åtta äntligen börjar komma fram till flygplatsen kollar jag våra biljetter för att se vilken terminal vi ska hoppa av. Får världens störta klump i magen. FAN!
Planet ska lyfta åtta och gaten stänger halv!!!! klockan var redan då över halv så med ett stort förlåt skrik kastar jag mig ur bilen med mina förvirrade hörnepöna föräldrar i hälarna, medan jag ber en bön o slänger mig in på flygplatsen o bara hoppas att de inte hunnit stänga gaten.
Ska tillägga här att jag var helt hundra på att planet skulle gå kl nio och att man aldrig kommer in genom en stängd gate. Men Gud och jag verkade vara lika bra bff idag som vanligt så på en minut hinner jag slänga mig fram o fixa in óss medan en stäng flygvärdinna tittar på oss och säger "youre very very lucky today". Japp hon skulle bara ana, hade blivit styckad av mina föräldrar annars.
Resan var dock inte slut där, så med förvirrade stressade (ska tilläggas inte längre så glada åt sin dotter) föräldrar och Gud hack i häl fick vi springa genom 40 gater. Hipp hurra och tack gode gud för när vi kom på planet! Amen!
Frukost inhandlades sedan på Starbucks, fint väder också förretsen.. öhh...

2012-04-12
15:50:16

UPPDATERINGAR
FÖRLÅT! Extremt sena uppdateringar. Vi har varit i Sydney nu i två dagar så har inte hunnit uppdatera. Och eftersom jag imorrn ska upp och ta barnen vid åtta så säger jag bara. HÅLL UT!
Imorrn ska jag berätta allt om springa genom gater, missa plan, negrar, migrän och massa massa shoopping!!
Ses tills dess!

2012-04-09
12:19:14

GREAT OCEAN ROAD

2012-04-07
08:37:10

MAMMA

2012-04-07
02:12:28

PÅSKÄGG
Mammas och pappas påskägg från ganache dom ska få senare idag.

2012-04-07
02:05:13

BREAKFAST
Förtjänar man inte lite vuxenpoäng när man går upp en timme tidigare en sina föräldrar för att fixa frukost på sängen till dom.? Så nu har jag bakat scones, äggen kokar och kaffe är på g. Idag börjar kylan komma lite men dagen ska spenderas på Melbournes största shoppingcenter så spelar ingen roll. Om en timma kommer Michael så då blir det morgon gym för han och mig och sedan shopping. Underbar dag <3

2012-04-06
09:10:00

LÅNGFREDAG
Kvällen spenderades hos fantastiska Daniel som fixat mängder med Taco. Bröt ut i orkan sen så vi fick hoppa poolen men vad gjorde väl det då det utvecklades till en spelkväll istället? Blev pictionary, familjen Vetlanda mot rubb och stubb och vi kan väl bara gissa vem som självklart plockade segern ;) Kan dock inte lägga segern på mamma och hennes målarskills haha. Men en stor applåd till lag Vetlanda iaf (förövrigt var Michael inte heller den bästa konstnären kan tilläggas ;).
Efter det drog vi fram våran sportiga sida och körde wii. As kul! Bowling, tennis, boxning!
Måste köpa hem ett wiie när jag kommer hem. Super mys kväll!
Vann för övrigt i boxningen över Daniel också wohohhoooo!! sämre vinnare än mig finns nog inte. And thats how Sue Cs it :D
Dagens citat: (pappa) - Jag tror jag ska läsa min andra deckare medan jag lyssnar på den här så jag hänger med i båda. (nej nej vi försöker inte överprestera i min familj )
Mammas hästMamma har målat en mango, som jag äter med knivMichaels Darth Wader

2012-04-06
08:21:38

30 GRADER
Idag började vi dagen med frukost ute, sedan sol på däcket och en tripp till St Kilda strand med Michael.
Super mys! <3 30 grader, strålande sol och ikväll blir det taco och pool hos Daniel. Kunde de få en bättre start`? Fick förövrigt pappa att hoppa i havet men självklart blev badkrukan mamma kvar på land. glad påsk!

2012-04-05
22:35:00

PARENTS
ÅÅhhh! Mina underbara söta föräldrar anlände igår kväll på Melbournes flygplats, dock av diverse anledingar varjag och Michael sena men galet vad glad jag blev när vi äntligen hittade varann :D
Så natten spenderades sedan med Karamellkungen, Sofis Mode och Marabouchoklad inne hos mig. Och eftersom de hade med ett stort lass med saker till mig. Så utbröt det ett jubel hos mig varje gång ett nytt plagg plockades upp! kändes som himlen!

2012-04-05
10:52:39

BEDROOM
Städat hela dagen och nu är allt klart för mammas och pappas ankomst. Sängarna är klara och allt skiner rent av diverse städmedel. Om 3 timmar hämtar jag dom på flygplatsen <3 !

2012-04-05
10:42:10

SU'SHI

2012-04-05
10:35:02

LA TRAVENA
30 grader ute, sol , gym, ledigt, och kvällen avslutades på Chapell st med middag på en mysig travena.

2012-04-05
08:21:03

GOLD DIGGER
ZU SHOES

2012-04-04
18:50:00

SVENNE CHILLI
Fick ett ryck och lagade mat till grabbarna. Som vanligt blev det kyckling gryta med lök och paprika á la Kajsa. Denna gången utan mango chutney dock. aj aj. Hällde i massa strong chilli så blev starkt som fasen! Kollade hur jag kunde rädda den men det enda söta jag hittade var godis eller äpple, så hällde i massa äppelbitar.. Hittar en sekund senare inlagd persika så slänger i det med. Hittar självklart efter det passerad persika som också åker i. Ta da! Perfekt! Middagen uppskattades mycket dock inte äpplena som blev kvar på alla tallrikar men men man måste ju improvisera ibland.
Blev sedan svensk cider, daim och fick i present av Michael påskmust :D wooohhoo! Vi är inte alls från Sverige ;)

2012-04-03
17:10:00

PERFECT DAY
dagens shema:
SOLA
GYMMA
GLASS
SOVA
GOSSIP GIRL
UT OCH ÄTA
CHAPELL STREET
<3

2012-04-02
16:13:46

BULLAR
Gjorde ett tappert försök idag med att baka kanelbullar... Gick bra tills jag inser att Australien fortfarande bara har torrjäst... suck . hur sjutton räknar man ut det? fattar noll! Chansade lite jahopp, jäsa lite, knåda, baka ut, jäsa igen, pensla........ MEN VA F*N!!! pärlsocker! Finns inte i detta land! Så mina superfina kanelbullar blev helt plötsligt till tråkiga torra tråkbullar.. blää :P improviserade och slängde över lite vanilla dust. Jaja, tilda tyckte dom inte smakade något medan Hugo käkade upp två direkt. Gött med grabbar så att maten går åt :D

2012-04-02
15:57:12

COMVIQ
Nu har jag snart varit här i två månader och vad får jag för sms ikväll när jag kommer hem...??
Jo, välkommen till Australien! Skämt eller? Haha. Snacka om att comviq är segt!

2012-04-01
16:09:44

112 999 000!

Svimmar!!! Pinsam som jag är så lyckas jag med allt. I lördags drog jag och Daniel till Soutland. Smidiga och fitta som vi är tog han longboarden och jag cykel (med hjälp, asså förlåt men fy vad töntigt det ser ut med hjälm). Stannar vid ett övergångsställe och jag bara shit vad illa jag mår. Tänker inte mer på det och cyklar vidare. Kommer fram och jag nästan ramlar av cykeln. Daniel inser krisen och förnuftigt säger han "Amanda du måste dricka något" okej okej, det kan jag gå med på. Kommer in på Southland och jag känner benen skaka lite så sätter mig vid ett café. Plötsligt blir världen suddig och jag hör han som jobbar säga "you now girl you look like shit", tack för den gubbj'vel hinner jag tänka innan hela världen ramlar till. Får panik och bara jag måste ut. Så "går" fram till Daniel och hinner säga att jag ska ut.... sen svartnar allt..... svart..... svart..... svart....

Vaknar upp och hundra okända ansikten står över mig. Fattar ingenting. Känner dock igen Daniel och securitas killen efter en stund. En sjuksköterska står över mig och börjar fråga massa "how do you feel? dizzy? shaking? fever?" böjer sig lite närmare, blinkar åt Daniel och viskar "you aren't pregnant, are you?" haha lyckades dock skratta då mitt i allt kaos. Sjukt pinsamt dock att ligga där med bena i taket, mådde as illa  men kunde tydligen gått värre. Tydligen hade Daniel på något majestätiskt heroiskt sätt lyckas fånga mig precis innan jag landade på sten golvet så annars hade jag nog kunnat krossa huvudet.

Får skjuts av snälla sjuksköterskan hem som förövrigt bjuder mig på donuts. Kommer hem och Toby kommer in "wooow, what  happend? do you feel sick? ill?" jag bara japp känner mig precis som jag ser ut. Toby utbrister då roat "YOUR PREGNANT!". haha skitkul. Under en microsekund får jag dock panik och bara är jag det? Dock kan jag försäkra er om att det endast skulle vara möjligt om det var jungfrubefruktning. men men med amanda har man aldrig tråkigt som Michael brukar säga ;)