iheard

2013-03-31
23:27:00

SÖTA SÖTA BARN
Hur vårigt glad blir man inte av det här fönstret? :) All cred till Lotta, hittade även tre väldigt extremt söta barn och hur glad blir man inte av dom!?!? :D Kommer krävas mycket för att hitta ngt sötare än när Oliver säger Amanda. Tack för en super fin helg<3
 

2013-03-31
09:21:00

TEXAS LONGHORN OCH PÅSKMAT
Helt fantastisk mysig kväll hos familjen Sand. Påskmat i mängder och massa god tårta. Fick t o m ett påskägg, så galet söta. Käkade på texas longhorn inne i Malmö idag, verkligen ett super tips. Deras chicken ceasar burger och ceasar sallad kan vara den godaste jag smakat, beställ en lemonade på det med, enda minuset är väl hur kallt det är där inne så ta med kofta. Kanon dag som avslutades med syrran i soffan framför sex an the city.
(ska försöka ladda över lite bilder sen)

2013-03-30
12:15:00

MORGON STUND HAR GULD I MUN
Uppe med tuppen (känns åtminstonde så) till en ny super mysig dag i Malmö. Strax in till stan, målet är Zara och stadium. Hoppas jag kan hitta några nya converse och sedan ngn ny schyst topp. 

2013-03-30
10:16:22

PÅSKÄGG
Jag vet inte om det bara är jag som har en super dille när det gäller alla högtider, men come on hur mysigt är det inte. Påskäggen är ordnade nu iaf.
 

2013-03-30
10:12:21

MYSFIKA
Lång träning med Danne, så sjukt trött. Sedan relax och sen mys med Lejla. Fick ett ryck och slängde ihop lite påskfika. Amandas egna super scones.

2013-03-30
10:05:00

RESVÄSKAN PACKAD
Packar resväskan för attt spendera helgen i Malmö.
 

2013-03-26
18:21:00

MORMOR
Fika hos mormor och datakurs. Så himla impad, inte alla 82åringar som vågar sätta igång med det.

2013-03-26
14:04:00

LUNCH
Åt frukost ute på trappan i solen idag, iskallt men super mysigt. Mormor ringde innan så ska ut till henne snart och lära henne hur hon ska använda datan och ipaden. Inte illa för någon som är 80+ att lära sig hur en data funkar. Nu blir det lunch med mamma. Har ätit lax till lunch nu i en vecka så bestämde att köra kycklingsallad idag, upptäckte dock att vi inte hade ngn kyckling så fick slänga ihop en provisorisk men tror det blir rätt gott ändå. Försöker hålla mig till en måltid per dag utan kolhydrater och tkr det är enklast att köra det på lunchen eftersom jag ändå aldrig är så hungrig då. Ikväll blir det gym med Lejla och sen relax med Danne. Ciao!

2013-03-26
00:13:00

TANKAR
Ibland krävs det så lite för att förändra så mycket. Alla saker går inte att ändra på, alla saker går inte att laga igen. Det är så märkligt hur saker förändras, hur små beslut kan göra sådan skillnad. Vissa saker kan göra att man får byta vägbana helt. Hur gör man då? När man är så inställd på ngt, så insnöad man kan bli och måste börja om? Hitta en ny plan igen. En ny bättre plan för en själv. Jag har mina delmål som jag vill klara av. Jag vill ha en egen lägenhet igen inom ett år, jag vill ha tillräckligt med pengar för att kunna ta en längre resa i höst/vinter och jag vill må bra. Jag kämpar för att lyckas med mina mål varje dag. Varje dag går inte lika bra men varje dag är en liten vinst. Lejla min underbara fantastiska vän sa en sak till mig häromdag som satte sig "respektera dig själv tillräckligt för att gå iväg från allt som inte längre får dig att växa, må bra eller gör dig lycklig": God natt fina ni!
 

2013-03-25
16:05:00

SOLIG MORGON
Morgonpromenad med Soffan. Så skönt att komma ut i solskenet. Har sedan suttit på trappan och läst Blondinbellas nya bok resten av dagen. Sjukt impad av den bruden hur mycket hon presterat. Har en sådan där halv seg dag så vet inte vad jag ska ta tag i nu. Mitt gymkort gick ut idag så har rätt bra med överenergi. Är egentligen ben dag idag så får väl sätta igång och köra övningar hemma själv. Blää super segt men men känns inte riktigt värt att skaffa ett nytt just nu så får bli såhär. Passa på att njut av solen!

2013-03-24
16:43:48

TRÄNINGS SCHEMA
En veckas träning klar, struntade dock i simningen idag och tog en vilodag istället. Rätt nöjd ändå.

2013-03-24
01:21:00

DELMÅL
Även om man vet vad man vill är det ibland ändå så himla svårt att få tummen ur röven och sätta igång. Jag tror jag har skrivit hundra ggr på min att-göra-lista att jag ska dra till språkkurs till Italien, dricka massa vin, bara äta gott och prata världens finaste språk. Nemas problemas men när jag nu har tid, har jag åkt? nej, och varför? Jo bara ren lathet och jag vet inte. Jag har kommit med hundra usäkter för varför jag inte bokat biljetter. Och nu är det försent. 
Men istället för att se detta som världens nederlag tänker jag istället höjja upp det jag faktiskt har gjort och se det här som en stor läxa. Inför det här året så satte jag vissa löften jag skulle göra och några har jag faktiskt redan börjat på eller gjort. Ex.
  • Gym i 6månader - låter kanske sjukt basic och enkelt, men för mig att ta mig ut från min säkra friskitochsvettis zon till att ta mig in grabbarnas gym värld där jag kan noll och kan ta absolut noll vikter var ett sjukt stort steg för mig, men come on. Nu lever jag på gymmet. Älskar det och tycker det mest är kul att se kontrasternas på grabbarnas hulken-vikter och mina små barbie-leksaker. Fördelen är ju trots allt att mina vikter alltid är lediga ;)
  • Bli brunett - japp sjukt basic det med, men saken är den att jag nog gått och vägt på det sen studenten så nu fick jag nog, bära eller brista jag är brunett igen. Inte det minsta snyggt, men nu vet jag det och kan fokusera på annat.
  • Hoppa av skolan - japp nu har jag tagit min studiepaus och det känns faktiskt rätt skönt. 
Så där var en del, nu har jag istället ett par mål kvar för det här året och som tur är finns det faktiskt rätt mkt tid kvar. Detta är några:

2013-03-22
21:39:03

LANKVÄLL
Sitter hos Oggis med Stoffe och 3 hundar. Kan man ha en bättre kväll? Lärdomar av kvällen. Stoffes hundar luktar inte så gott. Ogge skryter mer än gärna om sin kaffemaskin, idag har vi lärt oss 20 nya kombinationer av att använda diversekönsord. Härlig kväll!

2013-03-22
01:08:10

FIN KVÄLL
Helt färdig. Haft en fin kväll med Lejla. Var på medley jag körde ett kort benpass först sen simning några längder och efter det så satt vi i bubbelpoolen och bastun. Så tacksam för denna fina människa. Älskar Lejlas sätt att visa hur hon tkr om än, när jag sitter och gråter sitter hon och skriker att jag ska ta mig samman tills jag blir så arg att jag skriker tillbaka och slutar gråta. Haha. Världens finaste inbjudan med, så nu kanske jag håller mig hemma på min födelsedag trots allt.<3

2013-03-20
13:53:00

DON'T SPEAK
Fåglarna kvittrar, så underbart att höra dom. Låg uppe hela natten och läste "eat, pray, love" läser alltid samma kapitel, del två när hon åker till Italien. Siderna börjar bli så slitna där så dom åker ut. Inte konstigt efter alla reser den hängt med på. Både Indien, USA, Ibiza, Spanien och alla nätter den legat i min säng. Det är min räddning sömnlösa nätter, då läser jag den tills jag till slut somnar med den i famnen, finns ingen bättre bok. Ska ta mig upp nu och ta mig till gymmet, tänker spendera hela em där. Börjar se lite framsteg med på alla mina situps efter dom här tre veckorna, ett pack kanske inte är omöjligt till sommaren trots allt ;)

2013-03-20
01:42:22

NEW IN
 

2013-03-20
01:37:15

TRÄNINGS SCHEMA
VECKOSCHEMA TRÄNING:
  • Måndag - ben, rumpa (ct 20min)
  • Tisdag - bröst, biceps, triceps 
  • Onsdag - axlar, rygg, mage (ct 30min)
  • Torsdag - ben rumpa (ct 20min)
  • Fredag - bröst, triceps, biceps + mage
  • Lördag - kondition (ct 1h)
  • Söndag - axlar, rygg, mage (ct 20 min)

2013-03-20
01:31:50

TATTOO
Två timmars skype med Ullis senare. Helt färdig av alla skratt, tårar, historier. Saknar den fina människa så. Är nu även helt sönderkladdad över min arm. Har funderat på att göra lite olika tatueringar av och till men har fastnat för än nu som jag tänker göra som minne för Joel, Sebbe, Morfar, Farmor, Kulas och Markus. En påminnelse om hur viktigt det är att leva. Att verkligen göra det fullt ut. Livet är så mkt mer. Håller nu på att bestämma vad den ska sitta, på armen, handleden, sidan av bröstet. Är mest inne på armen just nu direkt efter armvecket så att jag alltid ser den. Tatueringar överhuvudtaget tkr jag är sjukt snyggt bara det inte blir för pråligt. Här är några jag är sugna på just nu.
 

2013-03-19
23:04:00

LETS TAKE IT STEP BY STEP
 
Vissa dagar hade jag hellre varit utan. Hela den här veckan känns som en stor dvala. Efter festen och efterfesten med Emmy & det galna gänget i lördags så har jag inte åstadkommit ngt vettigt. Sov bort hela söndagen och både igår och idag är det enda vettiga jag presterat att komma till gymmet och det är tack vare Ogge och Haris.
Har dock haft en super mysig kväll idag hos syrran med te och bad. Så himla mysigt. Är så tacksam för att ha mina äldre syskon att vända mig till och sen alla super söta syskonbarn som mer är som småsyskon. Så nu denna kväll lovar jag att ta tag i mitt liv lite mer de kommande dagarna, så detta ska göras denna veckan:
  • Planera födelsedagfirande både med kompisar och familj
  • Boka in en resa
  • Gör en lite längre framtidsplan
  • Sy ett par linnebyxor eller klänning till mamma
  • 7dagar på gymmet
  • Beställa pulver och skit
  • Sortera och betala in alla räkningar och frakturor som just nu hamnat i en hög bland alla tyger
Utöver detta ska jag även boka in en Lejla kväll och helst så många fina kvällar med knäppa vänner som möjligt. Är så tacksam för mina underbara tjejkompisar just nu Ulla som jag saknar ihjäl mig efter som flyttat enda till London, Lejla min super duper ängel, Becka som äntligen kommit hem från Indien, Mandy my love of my life och Ida och Emmy. Vad vore jag utan er? <3
 

2013-03-16
16:50:00

FIN HELG
Sista tentan i internationell marknadsföring är äntligen avklarad! Så himla skönt att det är gjord och att jag äntligen kan börja sikta på Oslo istället. En månad kvar, ska blir så himla kul att flytta in med grabbarna. Efter tentan i fredags blev det skönhetskompaniet och fixa ögonfransarna, sedan en timma på ct:n och kvällen spenderades hos syster där sötaste Hugo fyllde 10.
Idag blev det direkt till gymmet med Haris sen relax med han och Lejla. Nu blir det att ladda upp för en mysig kväll hos Emmy.

2013-03-13
20:11:51

EVERYTHING IS WET!
Vaknade imorse av att mitt underbara syskonbarn ringer och undrar om jag vill skjutsa henne till Växjö, nästa helg? ! Jadå framförhållning har hon iaf men tajming att ringa. Tio min senare ringer Lejla, 4ggr nonstop tillls jag måste gå upp. Drar sedan ihop frukost och drar ner till gymmet. Trodde jag skulle dö! Morgonträning är inte min grej. Helt slut! Svetten rann och jag låg till slut på min CT maskin. Då kommer en gammal gubbe fram till mig "värst vad du var svettig med roser på kinderna". Haha ja tack för den. Han frågar sedan hur länge jag kört,
-"30min" -"haha jaha ja jag har kört i 45min, kör det varje dag så magen ska försvinna, haha"
Hur söt får man vara? När jag sedan ska stretcha på golvet, skrockar han vidare. "Skulle jag lägga mig sådär skulle jag aldrig komma upp". Sötare får man leta efter han var även vida imponerad att jag pluggade samtidigt som jag tränade. Med fullt med lappar över hela CrossTrainern.
Efter duschen får jag sedan panik. Har klart glömt att ta med nya trosor och strumpor. Lejla kommer med förslaget att tvätta dom och sen torka dom. Skit bra! Tvättar dom men va fan ska man torka dom då? Slutar med att jag står näck i bastun o viftar med trosor i ena handen o strumpor i den andra när Lejla tittar in. Tack gode gud att vi var själva.!

2013-03-12
22:56:53

UNDERBAR DAG
Sjukt bra dag på gymmet! Körde ihop med Lejla idag och blev ett rygg och axlar pass med avslutande mage. 500 situps och svetten rann. Så ikväll tyckte jag faktiskt att jag förtjänade mina älskads nachochips. Sen deffen tog slut har jag ändå kört rätt bra i samma stuk. Mycket grönsaker, kyckling och fisk och mindre kolhydrater och nästan inget socker eller halvfabrikat. Haft en underbar dag med träning, plugg och sen häng hos Ogge. Nu blir det ett race med gamla hart of dixie avsnitt och sen ta ännu en fantastisk sovmorgon <3

2013-03-12
00:29:00

BLOND?
Eller ska man behålla det blonda nu till sommaren? Bara slänga i lite guld o mörkt i det?
alla bilder från tumblr.

 

2013-03-12
00:04:27

HAIRPROBLEM
Vilka svåra frågor man har att fundera på just nu. Mitt största bekymmer just nu är vilken hårfärg jag ska byta till på torsdag och om jag ska våga klippa lugg.. Hmm.. Några av mina inspo bilder. Förslag snälla?


bilder från sincerelyjules och random pics from tumblr

2013-03-11
11:04:00

TRÄNA TRÄNA TRÄNA
Träna, träna, träna! Märker verkligen hur mkt piggare jag börjar bli och ju mer man orkar varje gång. Men nu kommer det nog bli tufft den här veckan att finna motivationen med massa snö när man ska ner men äh, det får tålas. Bara en månad kvar till flytt snart <3

2013-03-10
23:52:49

TJEJHELG
Ursäkta röran här på bloggen. Hoppas att snart kunna byta tillbaka till min vanliga design igen. Har haft en super mysig helg med relax, shopping, träning och massa trevligt häng med Lejla. Hunnit med en mysig fika med bästa Ida och träffat bästa kompisarna från högstadiet som jag inte träffat på 9år! 
Underbara Lejla tvingade ut mig på kvinnodagen med informationen " jag hämtar dig om en halv timma, ta på dig ngt snyggt". Var bara att dra upp sig ur soffan och hänga med denna fantastiska kvinna till Sandsjöfors för en super mysig kväll under kristallkronorna. Lördagen spenderades i Jönköping, träffade bästa BECKA som äntligen kommit hem från Indien.! Hann med en lång lunch på Jensens och sedan blev det shopping på A6. Kvällen spenderades gråtandes i Lejlas soffa framför Melodifestivalen. Bara jag som är överkänslig när man ser ngn bli genuint glad?
Grät när Robin vann, när Loreen sjöng och när jag låg på golvet i sockerkoma och inte kunde ta mig upp.
Blev en sen kväll med italiensk plockmat och världens största marängswiss! Jag fick i uppdrag att göra chokladsåsen, my good! Lyckades förvandlade den till en trögflytande kola, men gott blev det!
Tack för en väldigt fin helg alla mina bästa tjejer!
 

2013-03-08
10:27:00

MYS FRUKOST
Precis gått upp, klarblå himmel och sol. Finns det ngt mysigare än dom dagarna man faktiskt har tid att ta en kång och ordentlig frukost? Gonna be a good friday. Nu mysfrukost och sedan cykla ner till gymmet för en timma axlar och rygg träning. Sen relax och sedan fika med Ida. Ha en underbar helg!

2013-03-08
01:24:00

BARNVAKT
Var ju barnvakt med i lördags. Sicken kväll! Så fort Anton Ewald kom upp i rutan så blev det illvrål och applåder, likaså när Robin eller "Allez allez" visades. Vi gjorde vågen, dansade salsa, skrek, applåderade, rullade på golvet. Jaah heligt barnkaos helt enkelt. Blev massiv pizzaätning, chips och godis. Norsk kurragömma och dans i sofforna. När Lejla sedan tittade in var kalaset fortfarande igång och fortsatte tills midnatt. Kan man ha roligare syskonbarn?! Panik dock när alla nästan somnat och brandlarmet går! Hurra!

 
 
 
 

2013-03-08
01:18:02

MONKI
Nyshoppat! Älskar monkis tanks linnen som är jätte urringade i sidorna och ryggen. Perfekta till sommaren till jeansshorts.
M
 

2013-03-08
01:16:25

GIRLS NIGHTS
Ellen var också med på ett hörn. Hon har en blogg som ni kan hitta här
 

2013-03-08
01:10:31

UNDERBARA SYSTERDOTTER
Passade på att fota min super söta syster dotter häromdagen. 

 
 

2013-03-08
01:04:44

THE GUYS
Snygga pojkar.

2013-03-08
01:04:08

BIRTHDAYS
Har varit extremt dålig på att uppdatera här. Lite för många bollar i luften nu men här är några kort sen i helgen då vi firade två av mina underbara syskonbarn.

2013-03-04
00:32:00

SY SY SY
Sitter och prålar i syrummet. Har satt igång med ett projekt och sy ett "prinsess gulligt" förkläde till Linnea som fyllt år. Tänkte först att mönster är en världslig sak men njaa nu har jag ett i min egna strl med. Mysigt dock att sitta o pynta o pyssla igen.

2013-03-02
01:04:00

YOU HAVE A DATE
Hahahah, jag döör!!! Jag vet man får inte säga sånt här och jag tänkte inte ens gå ut och erkänna detta. Men hallå?!! Blev medlem på en dejtingsida igår och mejlen jag fått idag! Jag döör! Fick precis världens längsta mejl Varsågod här har ni lite av min kvällshumor :
 
"Hämtar upp dig på bestämda platsen och vi åker ut till en härlig grön park.... Har förberett en fin picknickkorg med massa gott.... Först en härlig frukost och sedan blir det solande innan vi åker vidare.... Lägger oss ute på stranden som är helt öde vilket är helt underbart för då finns det tid för oss. Badar, solar och dricker gott om vartannat.... Jag för ut dig i vattnet och efter en stund så skvätter du ner hela mig och krige är igång.... Jag kommer nu attackerandes över dig och vi ramlar.... Skrattar och hostar vatten efter kallsuparna.... Jag för dig helt mot mig och kysser dig för första gången.... Skrattar till och sedan säger jag ta mig om du kan och nästa jakt är igång....:) kommer sedan upp o solar oss varma innan vi lämnar...
Vi har nu precis varit inne i matbutiken på vägen hem för att köpta allt för kvällen....fläskfilé , potatis sås och vin :)
Samt massa gott godis :)
Vi kommer nu precis in i din lgh och vad händer sen?"
 
Hahaha. nä jag kan inte sluta skratta, det här går inte och samtidigt känner jag mig fruktansvärt hemsk men herrejösses hur cheezy får man bli?! 

2013-03-01
23:13:00

ÄGGJAKT
Äggjakt i trädgården i Malmö efter syrrans super goda plockmat och sedan lammstek(?). Lika super mysigt varje gång man kommer ner hit med super söta ungar o syster som levererat gourmet mat från köket. Imorrn laddar vi för en dag på stan och sedan påskmiddag hos Peters föräldrar. Mys!