iheard

2013-02-28
22:46:46

GLOSSYBOX
Nytt paket from Glossybox kom idag, så löjligt glad man blir varje gång, denna gången var det med :
  • torrschampo från Batiste
  • body lotion från LUSH
  • läpp penna och läppbalsam från Modelco
  • Hårolja från Maria Nila
Massa perfekta små produkter. Är redan helt beroende av Batistes torrschampo så den här lilla till handväskan blir perfekt.

2013-02-28
22:43:18

FOTVÅRD
Spenderade min morgon i Myresjö på Två Fötter. Super trevlig liten salong men världens trevligaste tjej som jobbade. Fick fötterna fixade och massa produkter med hem. Stannade på vägen hem med till vid medley och körde 2h ben. Var lika lite folk där som i stan. Känns lite märkligt att träna själv men sjukt gött för då får man mer gjort. Har sedan haft sjukt ont i benen resten av dagen men ska försöka stretcha till det. Imorrn blir det medley och relax, längtar.

2013-02-28
00:03:14

ITS GONNA BE A GOOD SPRING
Lite nyheter med kanske var på tiden. Jag har gjort massa nya beslut och allt känns så himla bra. På fredag skriver jag på papper, förra veckan så skrev jag på ett par andra. Saker rullar på och när det är klart så berättar jag mer. Kan bara säga att jag ser fram väldigt mycket mot den här våren. Nu har jag 3 veckor framför mig med hårt gymmande och tentaplugg. Är en hel del på dagis och leker med alla söta ungar men resten spenderas med massa planerande och träning. Pepp pepp pepp. 
 

2013-02-28
00:00:00

KÄMPA KÄMPA
Hade ingen ork för gymmet innan men tvingade mig ner till slut ändå och körde en timma rygg och mage. Kan dock säga att det känns rätt ensamt när man tränar helt själv. Inte en människa där. Haha. Såå såhär länge höll folks nyårslöfte i sig. Kom igen folk! Kämpa KÄMPA KÄMPA!

2013-02-27
23:58:00

TRÄNING
Sådär en rivstart på träningsveckan!
  • Måndag - innerlår, ytterlår, vader, cardio + relax och bubbelpool
  • Tisdag - biceps, bröst, axlar + relax och bubbelpool
  • Onsdag - rygg, mage, cardio 
Och idag super träningsvärk men det är sjukt gött. Kan knappt gå, har så galet ont i innerlåren men det var det värt. Sitter nu och fixar med ett träningsprogram att köra med de kommande veckorna. Fick hem lite ny läsning med som jag beställt. Sjukt kul. Och jag älskar Dolph Lundgren! Gifter mig med honom här och nu, snyggare finns inte!
Sjukt skönt att börja träna på medley med. Fri tillgång till relaxen är faktiskt värt att betala extra för, saknar dock spinningen och coren på friskis. Men men en månad kvar..
 

2013-02-22
23:26:45

YOU GOT MAIL
Hemma i kära Vetlanda. Helt färdig men ack så glad. Haft jätte fina dagar hos mina pojkar. Vaken hela nätterna och tramsat hela kvällarna ska bli så galet kul att bli kolle. Påvägen hem i bussen hamnade jag jämte en helt fantastisk man, 6barns pappan från Gbg. Satt och pratade konstant i fyra timmar. Så sjukt kul när man träffar ngn som också rest mkt och har lite samma intressen. Har aldrig varit med om att en bussresa gått så fort. I Gbg mötte jag sedan upp min kära älskade Manda och hennes kära sambo Johan. Blev en lång resa hem med donken och massa barnprat. Nu hemma och har ätit ihjäl mig på mammas mat och bröd. Kollade även in hur mkt post jag lyckats få medans jag varit borta. Helt sjukt. Två dagar! Hade i övrigt fått hem världens finaste mobilskal från photobox jag beställde förra veckan. Älskar dom. Nu har jag gjort ett för våren och ett för sommaren.

2013-02-21
15:08:00

NEW JOB
I heard... someone just got a new job.. ..
 

2013-02-21
15:07:00

ON MY WA
Helt blåslagen över ryggen. haha. Men lika glad ändå. Var på dagiset igår, finns det ngt mysigare än när småbarn håller på att tramsar sig "du är en kille. hahahah. du gillar bajs. bajs. hahah": Så söta! Åkte sen på bio med Danny på kvällen, "Beautiful creatures" se inte den. Lite för mkt. Satt dock och gapskrattade igenom hela bion för att den var så löjlig. Inte lika kul dock när man är 6personer i biosalongen.  Fick sedan ett ryck och bokade biljetter till Oslo. Så just nu sitter jag på bussen på g till Göteborg och ikväll är jag framme hos grabbarna i Oslo! Hittils har inte ngt spännande hänt. Bara två småkillar bakom mig som sitter och skrattar så dom håller på att kissa ner sig åt sina roliga historier "Vet du min pappa säger att det gör inget om jag kastar mobilen i sjön, för den har SIM-kort". Herregud. Nej nu blir det 7h gossipgirl och choklad.
Förresten två av mina super söta syskonbarn fyller år idag! Hipp hurra!

2013-02-18
23:08:52

JUST IN
Öhm.. Slog just sönder ett fönster.. Hos Ogge. Med foten.. Kan inte gå på foten nu eller sitta upp. 
Super blondin klant Amanda såklart. Har varit över hos Ogge, ska gå ner för trappan varav trappan är skithal, halkar och far igenom hallfönstret. O blir i panik om min fot gått sönder! Jag ligger o skrattar o försöker att inte gråta och säger skit i foten, men ryggen! Ser sedan fönstret och utbrister -"Faan vad kallt det blir för dig att sova inatt!".
Hela fönstret är sönder. Kollar sedan närmare på foten och har ett rätt bra skärmärke i fotsulan. Japp det händer bara mig. Kan nu varken gå på foten eller sitta ner för att jag slog i ryggen rätt saftigt. Godnatt för en trevlig vanlig måndagskväll.

2013-02-17
21:18:12

HAPPY WEEKEND
Happy weekend! Haft en jätte bra helg trots massa sjuka. Hör fortfarande inget på höger öra och mår lite halvt kass men börjar bli bättre. Helgen har spenderats med Pretty women, Lejla, söta barn, Underbara farbröder och 25års middag för Kenny. Nu är jag helt utslagen. Så dags för att ladda för en ny vecka.

2013-02-17
21:12:11

HAPPY VALENTINES
Låg helt färdig på alla <3 dag så lyckades inte prestera allt för mkt då. Bästa Lejla kom förbi med presenter. Pappa kom hem med rosor och ett paket av mamma med en ny sportbh. Så galet bortskämd. Kände mig som världens sämsta som inte orkat ta tag i ngt i år men lyckades dra ihop lite gi-våfflor med kesella och jordgubbsfluff. Har sedan tagit igen det nu efter med middag och rosor. Är i övrigt helt galen i alla <3 dag, bästa dagen på hela året.

2013-02-13
16:40:00

INFLUENSA PÅ INTÅG
Hurra! Två dagar kvar till tentan o gissa vem som ligger hemma sjuk?. Japp. Hade en helt fantastisk kväll med Lejla i Östanå häromkvällen med picknick på isen och varmchoklad. Men jah det tog ut sin rätt. Helt förkyld, ont i halsen, febrig. Nu inväntar jag resten av influensan. Har dock spenderat halva dagen i sängen med Hart of Dixie och sätt igenom allt som kommit ut av andra säsongen så känner jag ändå att jag fått ngt vettigt gjort. Även ätit fyra tallrikar med musli. Bullmamma hade nämligen bakat 100frallor och en megasats musli när jag kom ner hostandes imorse. Hur glad blir man inte då? <3


 

2013-02-10
11:37:00

UNDERBAR HELG
Haft en helt fantastiskt helg. Startade fredagen med träning med Ida, sedan en powerwalk och massa god mat hos Ogge på kvällen med Lejla och Stoffe. Massa vin, spel och skratt. En helt sjukt kul kväll. Lördagen började med shopping med mamma. Hittade lite nya toppar, sedan en pw och på kvällen kom min älskade Lejla över. Skulle blivit en tre rätters men huvudrätten blev färdig före förrätten så slutade med att vi åt allt samtidigt, lite halvkallt sådär. Följde samtidigt Melo, Plura och GQ. Vid tolv började vi få tråkigt så fick ett ryck, drog på klackarna ringde Anita och åkte till hotellet. Sjukt mkt folk och söta människor hemma. Helt underbar dag. Idag har min hals gått sönder, jag är halvt om halvt ihjäl förkyld men ser framemot en lika bra söndag. Så nu sitter jag med honungste och enchinagard och snart blir det en lugnare pw med  Danne och senare träffa lite söta hemvändare. Fantastisk söndag.

2013-02-06
20:49:00

DUBBEL PASS
Helt färdig. Först hård plugg i skola med allt det sista inför tentan och sedan hade jag tänkt gå och lägga mig men efter ett samtal till Ida då hon bokat core och jag spinning så valde vi att köra både. Så började med en timmas core och sen en timma till med intervallspinning. Kände att benen vek sig sen när vi skulle gå i trappan. Men härligt var det. Nu har jag ätit en enorm måltid med kyckling teryaki och är nu så svullen att jag ser gravid ut men vad gör man inte. Dags för att lägga sig framför Hart of Dixie och sova extremt gott.
 

2013-02-06
09:38:01

VICTORIA SECRET
Dagens bästa nyhet! Vet en systerdotter som kommer bli överlycklig!
 

2013-02-03
18:18:49

REVY SLUT
Fullspäckad kväll med revyn. En lika fin klassiker som vanligt blev QTs tal. Snacka om att göra det hemskaste talet någonsin för att få folk att bli så obekväma som möjligt. Hade fantastiskt bordssällskap av mina herrar och t o m Anders hade hittat hem från Oslo. Serverades även världens goadste mat från Sussies!

2013-02-02
14:56:00

TURKOS HIMMEL
Hur glad blir man inte av det här vädret idag? Har varit ute på en långpromenad med Danne, sen tränat lite armar. Nu blir det dusch, massa glee, läsa lite och ikväll säga hejdå till världens bästa Ulla som flyttar till London och sedan framåt natten gå på avslutningsfest med revyn. Ser fram emot en underbar dag och full dag.
 
Blev en super mysig kväll med Ulla och Sara. Massa spel, pizza och godis. Så det där med sockerpaus får starta idag istället. Sjukt mysig kväll och lyckades även knöla ner Bengan i Ullas packning. 
 
 

2013-02-02
14:54:00

GLOSSYBOX
Hur glad blir man inte när man hittar den här i brevlådan? Verkligen bästa må-bra presenten någonsin. Super tack syrran!

2013-02-01
20:03:29

SEMLOR
Fick ett ryck och ställde mig och bakade semlor häromkvällen. Körde på en nyttigare variant med med fruktsocker och fullkornsmjöl. Super gott! Dock blir det en äkta konditori semla den 14e för nu är det sockerfasta 2veckor. Woop woop!