iheard

2012-03-30
23:56:00

HOME NIGHT
Michael och jag skulle ut i fredags.... Helt färdiga med nyinköpt vin och öl drar vi mot stationen men precis innan vi hoppar på så blir jag lite.. hmmm.. Michael vill du åka in? Michael tittar på mig... Njae egentligen inte... Hmmm. ska vi skita i det... Jaaa kanske. Southland? vin och burlesque? Sure, donken och bli full. DEAL!
Åkte till Soutland och spontanshoppade skor, örhänge, tshirts sen donken, slutade kvällen här med vin, cola och film. Perfa!

2012-03-30
09:06:00

BABY
Älskar när man sagt 300 miljoner gånger till Hugo, ajaj inte röra. Nej Hugo. Han tittar på mig ler och sjävklart skrattar han lite och gör det igen. Som att smaka på dom här chili frukterna. Han har smakat på dom 100ggr, börjat gråta varje gång för att det svider så mycket och självklart gör han om det.

2012-03-30
02:59:23

BEST NIGHT EVER
Barbeque hos bästa Michael!!!! Underbart gott och mys! Måste varit bästa kvällen på länge. Lev öl och fotboll med och sen "friends with benfits" sjukt kul film :D underbart!

2012-03-30
02:47:43

POLIS
Åkte fast av polisen!!! Eller snarare Michael åkte fast p g a mig. Vi fick ett ryck efter lite negerbollsätande (tack igen micke) så drog oss mot Daniel igår för att se om han var ledig. Dock stog stackarn och hängde tvätt så vi glassade ned till stranden där. As fint väder och så sjukt perfekt dag för road trip tyckte vi. Så sagt och gjort Håkan Hellström "känn ingen sorg för mig göteborg" skrek sjöngs i bilen, solen sken, benen i fönstret, vi var lyckliga..... Tills.... vi märker att vi har en blinkande lysande polispike bakom oss. Holly crap!
Slänger in fötterna och drar på mig en tjocktröja över bikinin (michaels pärla saknar as så att sitta i den i något annat än bikini är ungefär omöjligt när det är 30+ ute). Kör in till kanten och en av poliserna kommer ut....
Hmmm -Do you have driver license?" japp det hade Michael, puh... trodde det var lugnt. Michael har dock ovanan att köra som en blind fartdåre med myror i röven så han satt väl på nålar.
Polisen blir allvarlig och säger -It wasnt because of your driving we were stopping you, its beacause of your friend".. !!! Jag höll på att dö! Tusen böner gick igenom mitt huvud då kan jag lova... Jag bara "ööhh, sorry? Whats the problem?". Han tittat på mig sten allvarlig -First, it your legs, second its your clothes. Jaha vad svarar man på det??
- You now you gonna make a big accident soon. jahaja. Benen förstår jag men kläder?? -"it isn't okay kids to drive around without clothes, come on, you know you gonna get a 200dollar bill for it?"
Jag och Michael tittar på varann, va fan. 1400spänn?!??! Panik! Michael försöker dock hantera situationen på bästa sätt. "- You know shes blond and from Sweden she doesnt understand better". (jag gör allt för att se korkad och blond ut) Polisen suckar "-okay for this time, but never again, keep you legs in and clothes on".
Sen kör dom....
Michael dör av skratt! och jag dör av panik!!! Galet är detta tacken för att man är blond? Benen förstår jag men kom igen bikini är väl för sketan inte att vara naken?? Haha. Japp alltid händer det ngt. Tjo hej!

2012-03-29
10:36:00

SFI - SVENSKA FÖR INVANDRARE
Åkte som sagt in till staden sen för att lära en stackars aussie svenska. haha. gick väl sådär, gick så dåligt tyckte jag att jag inte kunde ta betalt, för efter 2 timmar var det enda han kunde säga "tja" och "skål". haha
Mötte sedan upp Daniel och gick till food court, hade tyvärr sjuklig pms. Ursäkta alla som tvingats umgås med mig de senaste dagarna. Så vi åt lite mat för att ändra mina humörsvängningar och sedan skulle daniel impa genom att hoppa upp 5m över en bro. Såg snarare ut som ett suicide försök. Kvällen avslutades med en mycket speciell donut och sedan kommer super eliten Michael och skjutsade hem mig med Backstreets boys "I want it that way" på högst volym. Natti!

2012-03-29
09:56:00

BEAUTIFUL DAY

2012-03-28
08:55:17

KAV MÄ BRÖ'
Snacka om klant! Gissa vem som däckar i solen efter träningen. Hipp hurra! har världens bonnabränna utav mina träningsshort o linne. ser inte vettig ut :P för övrigt så har jag ätit korv två gånger idag. IKEA-korv. haha. sjukt pinsamt, men svensk ketchup o senap och rostadlök. Kan man bli mer svensk? Dock måste jag tillägga att det mer känns som bröd med korv med dom här mega bröden jag hittade på ALDI. Nu blir det stan ikväll för att lära ut svenska med. Laddad lärare :D

2012-03-27
10:36:21

MAKING MEATBALLS
blanda ströbröd och mjölk, låt stå i 10 minskala en gullökmata bebisen med allt som finns så du kan fortsätta laga mathacka lökenskala potatisarlägg dom i en gryta och häll på en vattenförsök putta bort hundenlåt koka 30minta fram ägg och köttfärsblanda i salt och pepparblanda ihop alla ingredienserta fram diverse grytorrulla köttbullarnastek!låt allt puttra i 10 minready to serve!

2012-03-27
08:56:26

AUTUMN
Känns att hösten börjar komma nu. . . Lite märkligt eftersom det är vår hemma och jag senast i förrgår skypade med en överlycklig Fanny som låg i bikini kl.11 på morgonen, dock har jag hört senare att riktigt så varmt är det faktiskt inte hemma men ändå.. Har dock en sjuk förkärlek för hösten och skinnjackan som man får dra på sig igen... mmmm mys!

2012-03-27
03:55:49

SEX IN THE CITY

glöm det där jag sa om sol.. Hade laddat rejält i morse, var fint väder redan när jag vaknade så drog på solkräm o bikini av bara farten. Så när jag lämnat ungarna så slängde jag mig ut i solstolen men vad händer?!??! Jo moln!!!! Över hela förbaskade himlen. Prognosen den här veckan var 25+ varje dag och sol. så nu har jag gett upp efter en timme huttrande i skuggan, så ligger i sängen och tänkte spendera en timme framför sex and the city.

För övrigt så är jag helt galen på att skaffa jobb. haha. ringer och tackar nej hela tiden. men idag om en och en halv timma har jag en ny jobbinterjuv på att cafe här i Moorabin, skulle vara galet skönt att ha det så nära! Så jag håller tummarna för att det ska gå bra! Har för övrigt blivit svenska lärare till en fortfarande okänd mr.J ?? hmmm undrar hur detta ska gå. ska dock bli sjukt kul att lära ut svenska till en aussie.

Som mina alla andra dagar så har jag spenderat dom senaste med Michael och Daniel. Både på gym, cafe, resturanger och i mitt lilla hak. Galet trevligt. Spenderade för övrigt min lördagsnatt på en biltvätt med Michael, hatar alla sjuka infall ibland. Särskilt när det slutar med att Michael vägrar inse att jag faktiskt är trött kl.3 på natten och vägrar köra hem mig.

Annars är det rätt lugnt. Massa planer, väger mellan Oslo, Aussie, plugga, har inte den blekaste. Så totalt förvirrad! Nej nu är det dags för lite sex innan det blir för sent. puss!

bilder är helt utan någon förfrågan tagna utav Michael eftersom jag alltid glömmer min kamera :P


2012-03-26
09:17:53

HAPPY!
5 ANLEDNINGAR ATT VARA GLAD:
  1. SOLEN ÄR TILLBAKA!!!! :D
  2. TVINGAT MICHAEL OCH DANIEL ATT SE BREAKING DAWN MED MIG, SLOG DOCK SÖNDER STACKARS MICHAEL EFTERSOM HAN SABBADE HELA BRÖLLOPET.
  3. JAG ÄR FRISK
  4. HAR BLIVIT 5 VARMA CHOKLADER DE SENASTE DAGARNA.
  5. SKYPE IS MY LIFE <3

2012-03-25
17:51:00

HUGO 1ÅR

2012-03-24
10:51:52

PRESENTER
Lilla plutten fyller ett år i morgon så blev lite snabb presenthandling på morgon i Southland. Tanken var att vi skulle gymmet med, men jag hade självklart glömt mitt gymkort hemma så jag tog affärerna istället... inte mig emot :P så blev en present till Hugo (den blå påsen) och presenter till mig :). Hittade en helt underbar indredningsaffär, Typo. Hade massa coola saker och 30% i hela butiken så helt underbart! Hade kunnat köpa allt men höll mig i tyglarna, så det blev ett par nya vita hörlurar och en pennvessare jag tänkt använda till mina läpp pennor.
Tog en bild på Gustav med, som som vanligt alltid ska försöka vara så mycket i vägen han bara kan när jag fortar. Genom att antingen lägga sig på sakerna eller på mig.
Kommentar av Tilda "Dad, why is Gustav looking so sad?"
-"Its just his face". Japp ärligheten varar längst.

2012-03-22
15:32:40

LOUISE

Hemma efter en mysig kväll på Joint bar med de bästa, hela svenne gänget samlat för att fira underbara söta Louise som fyller år idag :) Joint bar är för övrigt livsfarligt med sina kannor för 10dollar, sinnes! För övrigt har jag varit dålig idag med. Efter att jag städat huset så däckade jag helt och sov till klockan två. Sedan tog jag resten av städningen innan jag hämtade guldklimparna på dagis. Har för övrigt insätt dagens höjdpunkt innan dagis och det är när jag, Tilda och Hugo står och borstar tänderna ihop i badrummet. Finns det något mysigare.  Eller en snorig puss på nytvättade tröjan? :)

Ska för övrigt försöka lära mig hur man laddar över alla foton på mobilen så det kommer lite bilder från den senaste veckan. ser lite fattigt ut. puss o kram


2012-03-21
14:06:59

MYS
Underbara Michael som för övrigt just nu sitter hemma själv och försöker se Paranormal Activity3 och skickar sms var 5e minut om att han inte är rädd. Gav mig en present igår.... Nämnligen en IKEA FILT!!!! åååååh fina människa!

2012-03-21
13:29:00

SJUK
Jahopp så går man och blir sjuk. Dagen har spenderats framför tvn med Michaels filt. Åkte och lämnade barnen halv nio och sedan gick jag och la mig vid nio igen och sov till tre. Helt galet! Förstår inte hur jag kan vara så trött. Har sedan gått runt i ngn dvala med lite feber som kommit och gott.
För att göra mig själv frisk igen så stekte jag pannkakor, åt lasange, Detta hjälpte sådär så jag tänkte skitsamma jag är ju inte sjukare när jag är själv än när jag umgås med någon, så jag åkte in till stan och träffade Daniel. Hittade en jätte mysig gränd vid Elizabeth St med massa små caféer där det blev varmschoklad och en mega delyxe citronmarängtårta.
Sedan kom Michael in och hämtade mig på Flinders och eftersom jag fortfarande var sjuk (inser att jag är konstant hungrig när jag är sjuk) så drog vi till Hungry Jacks (burger king) och tog en dubbel bacon cheese burger. MMwwaah! så imorrn tänker jag vara frisk igen!
Har för övrigt blivit tipsad om hemsidan Aupairads.com en plats där familjer och au pairer kan träffas.

2012-03-20
13:44:00

CHINA TOWN

Fick ett ryck igår och tog China Town. Inte alls som det är i alla andra länder med massa prutande folk. Utan istället massa små resturang hak och lite skumma bakgator. Hittade massa smågodis och annat mysigt. Även värsta japanska spelstället där det blev dansmatta. Som jag för övrigt var sämst på. Jag som alltid trott att det var något jag skulle äga sönder i fick 0!!!! 0!!! poäng. Pinsamt! På resturangerna hade de massa levande skaldjur man kunde välja på men med tanke på deras storlek så måste dom matatdom med big macs. Hittade dock ett super bra smoothie ställe bland alla chineshak, beställde jordgubb och mango och det smakade verkligen det! Låter jätte flummigt men det smakade som att man drack än mango.

Drog sedan till Tony för att kolla in hans nya lägenhet där han flyttat in med Niclas, Alice och Melina. Super fint. Kvällens fråga var om det var Tony eller Niclas som var lilla skeden. Hmmm, svårt att avgöra.


2012-03-20
09:08:28

28 GRADER!!!

28 grader ute och strålande sol! Men hur spenderar jag denna dag? Jo genom att ligga inne och sova. Anledningen bakom detta är att jag blivit smittad av minstingen här hemma. Vilket lett till att jag har extremt svårt att sova för att jag inte kan andas. Idag fick jag dock några super piller av Toby som har gjort att jag inte känt av ngt. Vilket gör att jag drar och tränar två timmar. Smart? Inte direkt, så fort Michael dragit till IKEA för att jobba så däckar jag på min säng och sover tills jag ska hämta barnen. Helt hopplös :P men men lite utvilad nu iaf och kom igen två timmar gym, måste vara rekord!

För övrigt hörde jag en stor smäll innan, då är det Michael som ramlat ur hängmattan. haha


2012-03-19
09:50:44

DENIM IT IS


2012-03-19
09:43:53

WEEKEND
såååå då var det dags att skriva en sammanfattning om helgen. Går dagen spenderas med mina fantastiska killar som ni kunde se på alla bilderna. En för övrigt rätt bakfull Michael och en två dagars bakfull Daniel. Vet inte vad detta är. När blev alla pojkar så svaga på att dricka?
Söndagen spenderades på stranden, southland (där jag kanske ska fått ett jobb!!!!!!), Williams town, i Michaels bil som luktar äggmök, och på världens största sexshop. Galet bra dag med grabbarna.
Lördag hängde jag och Michael på gymmet och på stranden. Fick finbesök av Vendela och Peter, mycket ex snack som vanligt. bla bla bla. Asså hur kommer det sig att verkligen alla man möter precis har blivit dumpad eller gjort slut? På kvällen var jag barnvakt till mina gullungar. Så som traditionen hålls blev det pyjamasparty med cupcakes och sen tittade Daniel förbi innan vi åkte till stan. Jag, Louise och Vendela hade gjort världens planering. Men vad händer?? Louise ligger hemma och sover och Vendela möter diverse folk att stå och röka med. Så kvällen slutar med att vi sitter på kajen och dricker vin, käkar crepes, innan tåget går hem redan kl.1.. aj aj brudar!
Fredag! Fest hos mange! Nej då fest hos Emelie och Frida innan dom drar till Tazmaniesernas land. Sjukt kul hur olika uppfattning de har... Emelie springer runt i halv panik med kommentar som "det är så mkt folk! ngn kastade glas på dörren", Frida har en annan panik "det är för lite folk, det är inte ens hundra människor här". Tjejer ni är otroliga. Så medans Emelie har panik över att det faktiskt är säkert 80pers i deras hus så lånar Frida mobiler för att dra dit mer folk :P Kvällen var för övrigt helt okej, massa svenskar, massa bål och många speciella jobberbjudanden.
Så nu säger vi tack och hej till det gångna och välkommen till en ny hälsovecka :D
Denna veckan gäller träning, sova ordentligt, ingen sitta och chilla öl i St Kilda och sluta äta donuts varje dag.
Kan säga att hittils har jag nästan lyckats. Ingen träning dock, men är man igentäppt som en gammal isbjörn är det ingen idee. tjo Hej!

2012-03-18
13:20:12

ME AND MY GUYS
Är så trött att jag däckar så sammanfattar helgen med ett citat från min lilla älskling. När man är liten är det svårt att vara två språkig märkte jag i fredags när darling blandar ihop pussar och kisses. Resultatet blir:
"Amanda kan jag få a lots of pussis" <3
info om helgen som var kommer imorrn. nu ska det sovas. Bilderna är från idag med mina bakis män. Massa kärlek <3

2012-03-16
07:56:52

JOINT BAR

2012-03-16
05:37:07

DESPERATE HOUSEWIFE
Fick ett ryck att laga köttbullar, tyckte att ett halvt kilo lät lite så bestämde mig att steka upp ett kilo. Fick sedan ett ryck att jag skulle göra en smulpaj. Sedan en idée att göra detta med banen. Så med en äcklad Tilda -"This looks discusting" (kan tillägga att köttbullar är det Tilda lever på) och en Hugo som jag fick muta med diverse saker för att han skulle sitta snällt o titta på så satte jag igång.
Kan säga att jag kanske överdrev lite till den milda... För som alla där hemma vet så är jag ju ingen kock direkt, snarare den man inte släpper in i köket. Men ajsing bajsing. Galet vad bra det blev. Så nu är mitt nya yrke gourmetkock! Slå den du brorsan ;)
Snacka om att man känner sig som en hemma fru när det man presterat under en dag är. Träna, handla mat, laga mat, städa, dammsuga, torka golv, laga ett kilo köttbullar och en smulpaj. Yiiha! Har nog aldrig varit tröttare.

2012-03-15
05:49:32

FATTIG OCH LYCKLIG
Ínsåg nyss vad galet dålig jag blivit på att skriva inlägg. Ska försöka en liten förbättring nu. Sitter just nu och väntar på att hämta barnen på dagis. Har idag varit och tränat med Michael, blev ett 15min pass, pga Michael av ngn konstig anledning alltid sover för länge de dagarna vi ska gymma. hmmm.. mutade dock med att jag skulle göra drive in frukost till han så 15 min armar blev det. haha. vi är nog de sämsta i världen på att träna.
Igår så var jag på ännu en jobb trial. På ett café på Soutland. Jag som ändå jobbat på cafe i Sverige som barista tänkte att det kan väl inte vara så svårt... men när jag ser att deras latte glas är som våra espresso började det bli rörigt. och när sedan en vanlig kaffe heter long black så blev det inte lättare. Kort sagt kan jag säga att jag nog inte gjorde det bästa intrycket. men vad gör det när alla chefer här nere verkar vara 40år och killar. En timme senare hade jag min anställning trots att jag inte ens vet vad en white frappe eller short macciato är :P så det räcker nog med att vara blond för att klara sig i det här landet.
Var på en annan interjuv/trial dagen innan med. På en bar. Fattar noll, skulle blanda drinkar, kaffe, mat m.m. Jag kan inget om att blanda alkohol, trodde det räckte med att man kunde dricka den? Men hej och hå fick dra på mig stora leendet och försöka. Jag säger tack gode gud att jag slapp göra en enda drink utan bara latte och whiskey. Jag vet inte ens om jag får hantera alkohol utan papper här nere. Verkligen skumt ställe. Dock var alla som handlade där värsta stammisarna så dom kom och kramade mig och sa vad kul att jag skulle börja jobba där. Tror dock att jag avböjer. Lönen var helt värdelös men stammisarna höjde gott upp det. Satt en gubbe och spelade piano hela kvällen. men men skickade nyss ett litet mejl där jag vänligt sa tack men nej tack. Jag är faktiskt hellre fattig än rik och utarbetad. Jag är ju trots allt här för att leva. Har dock en till interjuv på lördag. Så galet rörigt.
Joo igår hade jag och Daniel våran obligatoriska onsdagsdejt. Tyvärr var jag helt slut så vi bestämde picknick. Fick ett ryck att vi skulle gå till ngn del i Melbourne ingen av oss varit innan så hittade en liten små gata där det var graffiti överallt. och runt nästa hörn ännu mer graffiti. Så häftigt!!! Jag skulle ge allt för att bo där. Massa halv skumma unga estetare i gathörnen. Underbart! Blev dock en väldigt bra kväll med fika på bryggan och sen kom Michael in och ämnet ballade helt.  Idag blir det stan igen för att hälsa på underbara Vendela och sen ta en öl med grabbarna :D. Tjottahoj!

2012-03-15
05:35:49

DEJT DISKUSSION
Dessa alla diskussioner om dejter! Efter en lång diskussion med två förvirrade pojkar igår så har jag övervägt att komma med flera visdomar...
DEJT, VAD ÄR DET?
Dejt är när två människor träffas och själva baktanken är något helt annat än att plugga matte.
HUR VET MAN OM DET ÄR EN DEJT?
Se föregående fråga.    Man märker nog rätt fort om den andra hellre vill ha dina mattekunskaper eller om den tänker på ett visst tal.
RÄKNAS DET SOM DEJT OM MAN BESTÄMMER TRÄFF OCH ÄTER MIDDAG?
Fortfarande se föregående frågor. Pratar ni matte, nej ingen dejt. Gör ni matte, japp helt klart dejt.
tack för mig.


2012-03-13
23:17:08

STRAND CHILL
Underbara svenska brudar!!! Galet bra dag på stranden. Så sjukt skönt att umgås med lite tjejer med. Tyvärr killar när det kommer till riktigt deep tjejsnack har ni inte en chans.

2012-03-12
09:47:52

CALENDER
MONDAY  ledig, stranden med svenska brudarna, natthäng med Michael efter att han kommer tillbaka från Taylor Swift konserten (lär få höra "aaah, så sjukt snygg bla bla bla."
TUESDAY träna med Michael eventuellt luncha med, stranden,  barnen, jobbinterjuv, planera min o Vendelas DJ karriär.
WEDNESDAY  barnen, stranden, gymmet med Louise, "onsdagsdejt" med Daniel
THURSDAY barnen, stranden, gymma, åka till Vendela
FRIDAY FEST hos Emelie och Frida, kanske Chocolate med Vendela efter
SATURDAY UTGÅNG med Louise och Vendela, jobbinterjuv
SUNDAY Hillsong med Michael
Har även tänkt att hinna med modevisning, Pole dance kurs, 2 till jobbinderjuver, mer gym och sova. Wish me luck!

2012-03-12
01:33:01

FUTUR3 FESTIVAL

Wohoho. Sorry för så dåliga uppdateringar.  FUTURE FESTIVAL igår galet vad nice! SKRILLEX, SWEDISH HOUSE MAFFIA, JESSIE J, FAT BOY SLIIM, THA NAKED AND THE FAMOUS, GYM CLASS HEROES m.m.


2012-03-11
19:03:00

SWEDISH MAFFIA

2012-03-10
08:07:16

PLANER?
Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig, det blir bara bättre. Mötte upp Vendela igår på Flinders, skulle träffat svenska tjejligan och åkt på silent party men hamnade istället hos 2 DJ:s och på deras företag. Hängde där ett tag och drack öl på taket. Slutade med att vi får ett ryck att klart vi ska bli djs. Nya Rebecca och Fiona. Så vi skriver på ett 3månaders kontrakt. Yiiiha!
Drog sedan till Svennefesten, åkte rätt bra med fel men kom fram till slut, och vad svenskar! Skönast för kvällen måste dock vara underbara Louise, helt underbar tjej och Micke the man, som vi tappar bort senare på kvällen, hittar igen kl.3 men då har killen tappat bort sina kallsonger. Hur lyckas man??
Natten slutade på en Dubstep klubb för att sedan käka nattamat, alias kebab och donuts. Därefter taxi hem. Idag har det blivit sola och ikväll ska jag laga mat till Daniel. Imorrn är det Future Festival, wohoho.! Så idag blir det rehab. Tjoflöjt!

2012-03-08
23:17:32

STARBUCKS
Går det inte sova kan man alltid åka in till Starbucks... Kollade in massa foton från förra sommaren och gud vad ont det började göra i hjärtat. Särskilt filmen på Ullis och mig på stranden och när vi cyklar till Öland. Aj aj. Tur att varmchoklad, Melbourne city, Flinders, Starbucks och Daniel finns.

2012-03-08
23:12:03

BACK IN BLACK
JEANS SHORTS TEA SPOON / RESTERANDE RUBI SHOES

2012-03-08
09:30:37

BLOND IS BACK

PINSAMT!!!! Gissa vem som gick på fel jobbinterjuv igår!! Fick ett mejl idag varför jag inte dykt upp.. Jag bara men det gjorde jag.... DÅ visar det sig att jag gått till fel resturang. haha. fast jag fick jobbet som inte fanns på den fel resturangen. haha så det är väl bra? eller? så galet blond ibland.

Skulle ner o träna innan, efter att jag städat hela huset, skypat med Ullis i 2h och sen med grabbarna. Tjo hej, drog på mig kläderna och hoppade upp på cykeln. Skulle träna.... Men får för mig att jag måste upp och köpa en vattenflaska. Mitt gym ligger som sagt i ett av Melbournes största shoppingcenter... Hur slutar då detta?

Jo kommer ut med 2par nya skor, en hatt, bronzing mousse och ett par svindyra shorts. Hur gjorde jag då för att finansiera detta? Jo hade ju turligt nog mitt kreditkort med mig. Faan, så nu har jag använt pengarna jag absolut inte skulle använda men är stolt ägare till dom snyggaste jeansshortsen i världen och två par helt underbara skor.

Träningen gick det dock värre med. Var överpackad med shoppingkassar när jag kom ner till gymmet igen, tjejerna där blev överlyckliga om att ta hand om och titta igenom mina påsar. Sen blev det styrka för benen. Inte det bästa när jag hade 4km i motvind hem sen. Men galet vad snygga ben jag kommer ha i shortsen! YIIIHA!

Har för övrigt ett till jobb på G. men det är hemligt. Kan dock lova att det inte är att jobba hos ngn sugar daddy eller att servera mat topless eller eskort flicka. Dock är jag uppe i 23 sådana förfrågningar nu. Som blond är man populär.

 


2012-03-08
01:42:59

PAKET
Detta paket kom på posten idag :D wiiiie. hur glad blir man inte då?!?!?! Tack mamma och pappa <3

2012-03-08
00:20:27

TAMPONY
Finns det sötare? Dom kommer i små metallboxar. Så sen är det bara att fylla på med nya.


2012-03-08
00:18:00

I JUST GRAB MYSELF A BEAR
Jobbinterjuvn gick bra igår, var klar redan efter fem minuter så nu kommer jag förhoppningsvis börja jobba redan nästa vecka. Dum som jag är sa jag att jag kunde jobba på söndag, glömde helt att det är Future Festival så nu ska jag be till gud att hon inte ringer. Fick ett ryck och ringde Daniel och Michael för att fira. Fira att jag fått jobb, att Michael ska åka hem och att Daniel fått vara modell i en tidning. Blev öl på Joint bar och hemresan upplevdes i skräck när vi insåg att en 10cm stor spindel krypit in i bilen. Godnatt.

2012-03-07
08:40:24

LITE SÖMN SKADAR ALDRIG

Efter att varit och gymmat igår så bestämde Michael att vi skulle gå på kompisdejt. Sagt och gjort drog till IKEA och käkade köttbullar och med negerboll till efterrätt. Efter det blev det bio i Southland såg filmen "the wow", lite över gullig för min smak men helt okej. Eftersom ingen av oss var trött så drog vi vidare till St Kilda och drack öl på världens mysigast pub där det var fullt av estetare som satt och plinkade på sina gitarrer. Och för att avrunda kvällen blev det donken. Lite sömn skadar väl aldrig tänkte jag när jag traskade hem vid två...

det var nästan fullsatt....jätte mkt folk verkligen.....


2012-03-06
23:43:07

MISS FIT
Hittils har det blivit träning varje dag denna veckan ska försöka hålla kvar det. Ikväll har jag en jobb interjuv för en grekisk resturang.Aaaahh! super nervös! Nu är det strålande sol ute så dags att lägga sig o sova i några timmar. Nattii. Laddar upp bilderna från igår senare...

2012-03-05
11:38:20

SKITUNGE
Ligger i hängmattan och myser med Tilda och Hugo. Tilda och jag halvsover medans Hugo gosar runt. Allt är perfekt. Barnen är glada, det blåser lite, 20grader, halvslumrar, två gosiga ungar..... vad händer då mitt i denna idyll?
HUGO lägger värdlens brakare!!!! Det värken luktade eller hördes lite. Hallelujha för SKITUNGAR!

2012-03-05
11:05:17

SKINNRYGGA
Aaaahh! Köpt världens snyggaste väska. Ända sen jag var liten och syrran hade en skinnryggsäck (där hon förövrigt gömde sina cigg för mamma), har jag alltid velat ha än och hittade en perfekt. Galet vad cool den kommer bli för alla festivaler. Nu till helgen blir det för övrigt Future Festival och sen silent pary och troligtvis Svennefest och Trainshots. Happy holli! (vet dock för övrigt inte vad vi firar och varför alla är lediga, men vad gör det?)

2012-03-05
10:11:08

FACEBOOK KÖNSSKIFTAR

2012-03-05
03:44:34

LÅNGA DAGAR
När dagarna bajsar sig och allt verkligen går skit då är jag så glad för Daniel och Michael. Igår var verkligen dagen helt upp och ner. Skulle åkt och tränat med Michael men var helt färdig så vi drog till stranden och satt och snacka. Kan bara säga att jag är så sjukt glad att hittat så goa människor så fort.
Sedan på kvällen drog jag in till South Yarra och fikade med Nick och på tåget hem mötte jag Math som också bor här i Morrabbin, så sjukt skönt att ha folk att snacka med.
Idag fick jag och Michael för övrigt för oss att vi skulle upp o träna vid 07.00. Japp det fick ju sådär. Michael försov sig och jag håller på att dö efter den första övningen. But we made it! (frågan är bara hur tränade vi blev av det). Idag har det blivit promenad med ungarna till lekparken där de badat i sand, bytte just Hugos blöja och det forsade ut sant.

2012-03-04
01:08:00

SVENNEBANAN
Förlåt för sen uppdatering men har varit så mycket de senaste dagarna så har inte hunnit med. I lördags blev det ändrade planer på kvällen så vi hamnade hos Daniel, en skön nya zeeländare som snackar svenska (dock mest svärord och andra hemska saker). Mycket trevligt, många svenskar, pizza, öl och häng. Senare blev det mer folk. Träffade två super sköna svenningar Alice och Melina. Så nu taggar vi för nästa helg då det är FUTURE FESTIVAL!!!! galet! ska bli sjukt kul och vad jag har fattat så ska alla dit. woho!

2012-03-03
06:20:42

CUP CAKES
Pyjamasparty igår med Tilda. Blev cupcakes bak och sen kom Daniel över. Blev sagoläsning, rundvisning, cupcakekrig och film. Så nu har sötnosen sockerkick för månader framöver.

2012-03-02
05:14:49

KÖPT EN BEBIS

Lekstund med Tilda:

(pekar på Hugo) -This is my baby.

Får jag köpa honom?

Alright men don't take han till Sweden.

Okej, vad kostar han då?

Hmmm...  one dollar, now he is din.


2012-03-01
11:41:10

ANDRA DEJTEN
Efter en lång diskussion med Eva och Toby under pizzan har vi kommit fram till en del viktiga saker.... Samtalet började med att Toby som själv tycker att han inte kan marknaden ville hänga med i svängarna och lära sig dejtandet idag. Hur är det får en kille röra på första dejten? Och är det all in på alla? Och hur gör man om man verkligen inte gillar personen i fråga?
SÅ VI HAR GJORT ETT SYSTEM FÖR ALLA KÄRLEKSSÖKANDE SINGLAR:
  1. FÖRSTA DEJTEN, se men inte röra, det handlar ju om att hitta varandras dåliga sidor så fort som möjligt så man slipper en pinsam andra dejt med en socialt olabil inkompetens klimakteria kossa.
  2. ANDRA DEJTEN, hohoho, nu kommer tomten! Har det faktiskt blivit en andra dejt så måste det ju finnas intresse. Kör på!
  3. ALLA ANDRA DEJTER, japp nu är ni så gått som ett par, alla irriterande ovanor börja synas, det du tyckte var charmigt första dejten kännsnu snarare som att tvingas sitta med en bajsblöja i handen. Kletade han just sitt snor på din klänning?
  4. ATT DUMPA EN DEJT, regel nummer uno, ACCEPTERA ALDRIG EN VÄNFÖRFRÅGAN PÅ FACEBOOK, grattis nu kommer du inte kunna ljuga om att du har dött, att din mormor blev uppäten av en haj igår eller att du emigrerat till Alaska. En enda simpel plan funkar. Gå under jorden!!!! eller..... dejta hans kompis då förstår han definitivt.

2012-03-01
05:31:18

RAIN HALLELUJHA
Åkte in till stan igår för att träffa sköningen Daniel. Dock lyckades jag missa tåget. Tror tid är något som jag inte behärskar. Blev dock en fantastisk kväll med regn, spiral potatis, natt marknad, 1023 saker-att-göra-lista, fladdermöss kik + ngt djur jag fortfarande inte kan uttala, sangrias och Donuts.
Så nu har vi redan lyckats pricka av en sak på listan: äta donuts. Gick förvånansvärt bra, ingen dog, ingen skadades. Kvällens bästa måste dock varit att äta rosa donuts och samtidigt lyssna på en go gittarist med massa kineser springandes runt om när regnet öste ner. Så tack Daniel för en jätte trevlig kväll!
I övrigt så är mina fötter helt förstörda idag. Hade sådan skoskav när jag kom tillbaka till min station så valde att gå i strumporna resten av vägen hem. Vilket har gjort att mina redan förstörde fötter är helt omöjliga att stödja sig på idag så har varit på apoteket för mirakelkur. hoppas det hjälper. Annars så har jag bokat in denna dag för Glee. Pinsam som jag är så gråter jag till alla avsnitt. Dagens walk of shame. And thats have Sue C:s it !
okej, nu har jag tröttnat på att vara själv.... 4h gick. vart är folk ikväll?