iheard

2012-11-10
11:00:00

CHOKLADPANNACOTTA
Efter önskemål slänger jag nu upp recepten från igår:
 
 
Chokladpannacotta

4 port.

Ingredienser:
75 g mörk choklad
1 st gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk fruktsocker
Servering:
1,5 dl vispad grädde
Bär eller frukt

Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.
Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst 3 timmar.
Servera pannacottan med lite vispad grädde och bär eller frukt.


Kommentar:
#1: Lotta

Thanx!

2012-11-10 @ 14:46:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: