iheard

2012-03-01
05:31:18

RAIN HALLELUJHA
Åkte in till stan igår för att träffa sköningen Daniel. Dock lyckades jag missa tåget. Tror tid är något som jag inte behärskar. Blev dock en fantastisk kväll med regn, spiral potatis, natt marknad, 1023 saker-att-göra-lista, fladdermöss kik + ngt djur jag fortfarande inte kan uttala, sangrias och Donuts.
Så nu har vi redan lyckats pricka av en sak på listan: äta donuts. Gick förvånansvärt bra, ingen dog, ingen skadades. Kvällens bästa måste dock varit att äta rosa donuts och samtidigt lyssna på en go gittarist med massa kineser springandes runt om när regnet öste ner. Så tack Daniel för en jätte trevlig kväll!
I övrigt så är mina fötter helt förstörda idag. Hade sådan skoskav när jag kom tillbaka till min station så valde att gå i strumporna resten av vägen hem. Vilket har gjort att mina redan förstörde fötter är helt omöjliga att stödja sig på idag så har varit på apoteket för mirakelkur. hoppas det hjälper. Annars så har jag bokat in denna dag för Glee. Pinsam som jag är så gråter jag till alla avsnitt. Dagens walk of shame. And thats have Sue C:s it !
okej, nu har jag tröttnat på att vara själv.... 4h gick. vart är folk ikväll?

Kommentar:
#1: Anna

Hejsan! Vad kul att du träffat en ny vän. Jag pratade en del med Viktor i Sthlm och han har ju bott ett år i Melbourne. Du får ju kontakta han på fejjan om du vill ha lite tips, han pratade om nåt svennehak som han brukade gå till. Ha det så gott! Kramar från syrran

2012-03-01 @ 10:12:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: