iheard

2012-03-01
11:41:10

ANDRA DEJTEN
Efter en lång diskussion med Eva och Toby under pizzan har vi kommit fram till en del viktiga saker.... Samtalet började med att Toby som själv tycker att han inte kan marknaden ville hänga med i svängarna och lära sig dejtandet idag. Hur är det får en kille röra på första dejten? Och är det all in på alla? Och hur gör man om man verkligen inte gillar personen i fråga?
SÅ VI HAR GJORT ETT SYSTEM FÖR ALLA KÄRLEKSSÖKANDE SINGLAR:
  1. FÖRSTA DEJTEN, se men inte röra, det handlar ju om att hitta varandras dåliga sidor så fort som möjligt så man slipper en pinsam andra dejt med en socialt olabil inkompetens klimakteria kossa.
  2. ANDRA DEJTEN, hohoho, nu kommer tomten! Har det faktiskt blivit en andra dejt så måste det ju finnas intresse. Kör på!
  3. ALLA ANDRA DEJTER, japp nu är ni så gått som ett par, alla irriterande ovanor börja synas, det du tyckte var charmigt första dejten kännsnu snarare som att tvingas sitta med en bajsblöja i handen. Kletade han just sitt snor på din klänning?
  4. ATT DUMPA EN DEJT, regel nummer uno, ACCEPTERA ALDRIG EN VÄNFÖRFRÅGAN PÅ FACEBOOK, grattis nu kommer du inte kunna ljuga om att du har dött, att din mormor blev uppäten av en haj igår eller att du emigrerat till Alaska. En enda simpel plan funkar. Gå under jorden!!!! eller..... dejta hans kompis då förstår han definitivt.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: