iheard

2012-12-23
23:33:19

THE WEEKEND
Lördagen spenderades i pulkabacken med tre galna syskonbarn. "Kom igen vi kör ultimata mördarbacken!". Och så klart jagar moster på "Kom igen då hur fega är ni, vi kör från toppen och sen avslutar vi med mördarbacken extreme!". Sjuk kul dag. Hann även med att se en hemkommen soffan och hälsa på mr carlzon, farshid och Ibbe. Hamnade även i världens längsta poliskontroll "Varför är du nykter?" "öh?" "vart ska du?" "vart jobbar du?" come on! Tog säkert en halv timma innan jag fick åka vidare. 
Fredagen spenderades dock på stan och hos mr Athler med Sara och Ullar.. Kanske gick ut lite hårt på Ulla... Öhm.. Kanske inte var den schystaste dealern i och med att Ulla fick dra hem innan tolv. Vi andra fortsatte dock med peruk och gangman style på högsta volym. Inte så himla smart dock att sätta peruken bak och fram på gangmanstyle. Sjukt vad ryggen ser ut idag. Hamnade sedan på ett mycket märkligt vänster på gymnasiedisco. Kul! Verkligen! Tänker, men i baren är ju iaf alla äldre, varpå ett helt gäng av 94or kommer fram till mig och skriker... 
-"ÅÅÅÅÅhh du är ju våran gamla musiklärare!!! Är inte du typ 25? Du ser mycket yngre ut än vad du är!" Tack tack. nästa gång så ringer vi innan.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: