iheard

2012-04-17
14:06:15

T'ALLGANTE
Dagen har spenderats på vingårdar och stränder. Vaknade klockan nio för att fixa Michaels kort för hans present. Slutade med att jag gick bananas med tuschpennorna och gjorde en A2 målning, haha inte så super snyggt men vad sjutton. Tanken räknas väl?
Tog sedan en tallrik flingor innan vi drog iväg på roadtrip med Daniel, mamma, Michael och pappa. Snodde kartläsarplatsen. woho! så har varit dj hela dagen, nanana.
Åkte ut med kusten innan vi kom till vingårdarna. Så underbart fint! Testade sju olika viner och alla fastnade för en jätte fruktig mousserat ljust vin. Så köpte hem 4 flaskor. Åkte sedan vidare till ett ställe där de specialiserat sig på jordgubbar!!! Jordgubbsvin, jordgubbslikör, jordgubbscider, jordgubbsfondue, jordgubbssylt.... ja ni fattar :D Köpte med 8 liter och choklad fondue.
Där efter åkte vi till Arthurs seak, en utsiktsplats som man såg ända till Melbourne innan vi åkte och tog en lunch på stranden. Hittade samma strandhus som finns på Brighton beach så tog lite kort där.
Blev lite Ja må han leva för Michael och när jag gav honom hans kort säger Michael "åååh har du målat en teckning, vad snällt" kände mig genast som 5år. haha men han blev glad när han insåg budskapet. lördag gäller det! Kvällen avslutades med efter att jag blivit väckt diverse gånger med en solnedgång och sen jordgubbs, fondue och vinfroseri hos Michael. Tack och god natt!

Kommentarer:
#1: Anna

2012-04-17 @ 22:30:17
#2: Anna

Åh vad goda dom jordgubbarna såg ut att vara,mums. Härlig dag ni haft som vanligt!! Ha det så bra! Här har det snöat idag igen,märkligt väder! Have fun! Kram

2012-04-17 @ 22:33:03
#3: Anonym

Shit va vacker du e mänska!

2012-04-23 @ 16:53:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: